Sizce yaptığı ayıp değil mi?

biz evlilik yolundayız geçen akşama kendisine takım aldık. İhtiyacımız olan şeylere bakıyoruz kendisinin maddi durumu iyi her yıl tatiline gider dışardan yemek yer arabası var telefonu 16 pro Max kendisi için hiç bir şeyden kaçınmaz. Birlikte gratise girdik bir kaç şey aldım 1500 tl tuttu ben bunları alırken yanıma gelip oha oha yuhhh dedi şok oldum aşırı kırıldım aldığıma da çok pişman oldum oysa ki kendi kartımda param vardı. Evleneceğimiz için bu seferlik onun almasını istemiştım ki aldığım şeyler bir kaç parça şey ve tüm hevesimi kaçırdı ben ona milyarlar harcatmadım. çok kırıldım aldıklarıma da pişman oldum ki ben onun karısı olucam. Ben mi abartıyorum dünden beri özür diliyor şaka yaptım diyor hiç de şaka gibi söylemedi. Sonra paramızı çok harcamayalım yaptı ya ben ihtiyacım olan şeyleri de mi almayayım. Sen geziyorsun her akşam bana gelince mi 1500 le fakir olduk abartıyor muyum ya acayip sogudum. Evleneceğim için istediğim şeyi almak zorunda eşim olacak sonuçta içimde kaldı çok zoruma gitti
Sizce yaptığı ayıp değil mi?