Size yemiz ediyorum kiyafette hicbirsey yok bosbol bi esofman alti ustunde bol sweat bide spor ayakkabi vucudumun hicbiryeri belli degil bide maske var yuzumde gorunmuyor ama duz yolda yururken (ozellikle 35 yasve ilerisi) gozumun derinliklerine bakiyor manali manali yemin ediyorum cildiricam ya gucum yetse o anda dovucem falakaya yatirip, rica ediyorum sizde boyle yapiyorsaniz yapmayin cok rahatsiz oluyoruz, ha yasiniza gore biri olur gozune manali manali bakarsiniz eywallah ama ben 18 yasindayim adam 30 35 camış gibi bakiyor domuz ayy cildiricam.
Birde onceden acik dekolte veren kadinlara bakiyolardi sadece simdi ise kapali kadinlarin sallanan kalcasina falanda bakiyolar bi kara carsaflilar kaldi yani
Birde onceden acik dekolte veren kadinlara bakiyolardi sadece simdi ise kapali kadinlarin sallanan kalcasina falanda bakiyolar bi kara carsaflilar kaldi yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
30 yaş üstü sapık oluyor geneli Müslümanım tipler hep onlar
Artı sonsuzzzzz
Teşekkürler peki çok mu muhafazakar Şehir de yaşıyorsun
Yok be İstanbul
Rezil Şehir orası ya orada yaşanılmaz be Kızım orayı mahvettiler Kürdü var Arabı var Müslümanı var Afganlısı var Iraklısı var binlerce göçmen var orası çok bozuldu orda yaşanılmaz İstanbul Orta Doğulaşıyor
Esofmanli sportmen görünümlü kiz benim hoşuma gidiyor mesela klasik sevmiyorum hoşuma gider derken oylelerini beğeniyorum yanlış anlaşılma olmasın
Millet azmış kudurmuş kendi eşine anasına bırakılacağını düşünemiyor
Kesinlikle haklisim
gözlerin renkli mi :D
Kahverengi
kirpiklerin güzel herhalde ya bazen bana da yapıyorlar bende ne bakıyon amca diyorum dene bence işe yaradı :D
Belki aşık etmeye çalışıyor
30lü yaslardaki kart adami napim be
Ben*
Vücutta birşey bulamamış gözlere dalmis demek ki
Salklar iste
Ne yazik ki öyle ama son zamanlardq cok dikkat ettim hem erkekler hemde bayanlar direk göze bakıyor nedeni ne bende bilmiyom
Kadinlarda erkeklerin gozlerinemi bakiyor
Aynen öyle üstüne alinma bunu ama yeminle direk bakiyolar anlamadim
Yok ustume alinmamda. sasirdim demekki tek erkekler degilmis sevindim nedense shssnsns
Sevindin mi şaşırdım neden sevindin peki 😊😊
belli olmadı gerekmiyor..
emin oll..
Ulkedeki cinsel aclik bu kadarmi artti
her ülkede war sade bizde değil
neden o KADAR kötü düşüncedesin..
Ne bileyim, bi tane site var interpals diye yabanci dilini gelistirmek icin ana dili ingilizce olan insallarla bedavaya konisuyorsun, o sitedeki yabanci kizlarin en cok engelledigi ülke türk erkekleri, birde bi fenomene tuekler tarafindan cokrahatsiz edici mesajalr atiliyordu yabanci kiz cildirmisti, barbara palvin ve amanda cernye hic deginmiyorum bile, rus hatunlarinada deginmeyecem, turk erkekleri gercekten cok abaza
sense giyimin nsll
ne kadar boll giyinen birisin
Evet kara carsaflidan tek farkim sacimin acik olmasi bide maskeden dolayi yuzumde gorunmuyor hic farkim yok yani
bişi dicem
boy fizigini sorsam..
Boy 168 kilomu soylemesemde olur bosbol giyiniyorum zaten hicbir hattim belli degil
boyun güzell
ama giyimin harika..
çokk harika giyim tercihin warr
basenli biri misin
Ya basenim olsa nolucak belli degill kivrimi vs tamam kalcam var ama eaofmandan dolayi dumduz gorunuyor
ama illaki güzelliğini belli eden
bir halin wardır.. boyun çok iyi
galiba tenin pürüzsüz..
giyimde özenli misin
susma lütfen
gizlisin
harika bir soru sordun ama susuyon
Türk erkeği ne diyeyim.
pijj oldukları yüzünden
garipmis cidden, hangi şehir orası?
İstanbul
İstanbul başlıca bi okyanus zaten djhfs her şey mevcut, hangi semttesin peki?
Her semtte boyle
gözlerin mi çok güzel acaba, bunu da merak ettim bi şimdi :D
Güzelsin demekki
Yuzumm gorunmuyor guzel olsam yasitlarim bakar bana ne pis. kart zampara var bana bakiyor pislikler
Kafana poşet geçirip mi çıkıyorsun Yüz nasıl görünmez
Maske takiyoruz ya hani hatirladinmi
Sokakta takmadığım için o seçenek aklıma gelmedi
artık tesettürlü kızlar daha fazla ilgi çekiyor
Çarşaf mi giyiyorsun
Hayir tabikide. ne giydigimi yazd. en. basta
Çarşaf hariç endamını belli eder
Genelde siyah renk giyiniyorum ve bosbol giyiniyorum kara. carsaflilardan hicbir farkim yok sadece sacim acik bide maskeden dolayi. cidden hic farkim yok ama. bokunu. cikardilar.
Arkads vücudunun kilosu belli mi değil mi bana onu söyle