Aşk İlişkileri Erkekler neden gözümüze bakmazlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir şey sordugumuzda göz teması kurmayan erkekten ne anlamalıyız? Güncellemeler+1 yıl Ya arkadaşlar bu beğendiği anlamına gelır mi mesela Erkekler neden gözümüze bakmazlar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl seni beğenmiyor , senin ona ilgi duyduğunun farkında 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben ona hiç bakmadım ki djsjs geldi yanıma oturdu tanımıyorum zaten soru sordugumda hiç yüzüme bakmadım dunde sınıfa girince gözümun içine baktı Yorumla opusmedelisi34 +1 yıl nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz anlamıyorum. bir defa bakınca hemen eriyorsunuz :) Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla opusmedelisi34 +1 yıl hayır beğenmemiş :) beğendi sanıp mutlu olma :) Yorumla Soran +1 yıl Ya begendıyse kıskanma😂 Yorumla opusmedelisi34 +1 yıl Çatladım ayyy :) Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Başka yerlere bakarlae 1 3 Yorumla Askadami0707 +1 yıl Nereye bakarlar Yorumla Soran +1 yıl @Askadami0707 sence neden göz teması kurmadı Yorumla Askadami0707 +1 yıl Gözler aynadır insanı eritip bitirir Yorumla
mdankk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. sıkılmıstır... çekın mısıtr... utangactır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama insan soru sordugunda göz teması kurar ayıp yanı dunde sınıfa girince gözümun içine baktı Yorumla mdankk +1 yıl sor.. kenar a cekıp Yorumla Soran +1 yıl Ne sorcam tanımadıgım ınsana😂 Yorumla mdankk +1 yıl gozumu senden alamıyorum.. kacır urkek ceylanım gozerlını benden:D:De Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Utangaçtır ya da dindar 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Gecen tanımdagım bır çocuğa soru sordum derste bır kere bile bakmadı yüzüme dun de sınıfa girince gözümun içine baktı Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl 🤷🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl Sence ne olabılır Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Çocugu tanıyan sensin sen çıkar işte ikisinden birisi Yorumla Soran +1 yıl Yanı beğendiği anlamına gelır mı bu pekı Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Gelmez Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlarım begendıgını Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Belli eder o Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Snlarsın zaten Yorumla Soran +1 yıl Ama dedım ya dun sınıfa girince gözümun içine baktı yanı o gun göz teması kurmadı dunde gözümun içine baktı anlamadım Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Hoşlanıyosa söyler gelipte öyle bakışmalarla olcak ieyler değil bunlar Yorumla Soran +1 yıl Gelır soyler dımı erkekler çekinmezler yani Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Bazısı çekinir Yorumla Soran +1 yıl Jajahahqhhqhq neyse ben yanlıs anladm o zaman Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Samimiyetsiz ve yalancı :D 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Cekingendir 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ya neyden cekınecek tanımıyor beni arkadaslarıyla konuskan ama Yorumla sewen +1 yıl Bazi erkekler oyle cekinir gozune bakamaz karsi cinsin Yorumla Soran +1 yıl Baska kızlara bakıyordu ama ben kapalıyım acaba ondan mı Yorumla sewen +1 yıl Belki senden hoslaniyordur Yorumla Soran +1 yıl Tanımadığı birinı djdjsjjsjs 3 kere gördü sadece Yorumla sewen +1 yıl Ilk goruncede etkilenebilir Yorumla Soran +1 yıl Ben yanlış anladım muhtemelen erkeklere pek inancım kalmadı artık Yorumla sewen +1 yıl Erkeklerde kizlara guvenmiyor. Ama guvenmeyen kendi kaybeder. Yorumla Soran +1 yıl Ne yani ben napayım şimdi Yorumla Soran +1 yıl Yanı göz temasi kurmayıp bır sonraki hafta sınıfa girince gözümun içine bakmak ta garıp yanı Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Çekingen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden ama benı tanımıyor sanırım konuskan bırı arkadaşlarıyla Yorumla Soran +1 yıl Neyden cekınecek bır kere bile gozume bakmaması Yorumla HuZuRVeReNYoKMuU +1 yıl Nasıl neyden cekinecek insan çekingen oldu mu her türlü çekinir iste Yorumla Soran +1 yıl Dün nıye sınıfa girince gözümun içine baktı peki Yorumla HuZuRVeReNYoKMuU +1 yıl Denk gelmiştir Yorumla Soran +1 yıl Neys3 ben yanlıs anladım o zaman Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Utangaç 0 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ya da tarikatçı Yorumla
srmlsamil Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çekiniyor :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Geçen derste bır çocuğa soru sordum göz teması kurmadı hiç bır kere bile bakmadı dun de sınıfa girince gözümun içine baktı Yorumla srmlsamil +1 yıl Utanıyor bence Yorumla Soran +1 yıl Tamam da neden normalde konuşkan biri sanırım bir kere bile gozume bakmadı dunde sınıfa girince gözümun içine baktı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
seni beğenmiyor , senin ona ilgi duyduğunun farkında
Ben ona hiç bakmadım ki djsjs geldi yanıma oturdu tanımıyorum zaten soru sordugumda hiç yüzüme bakmadım dunde sınıfa girince gözümun içine baktı
nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz anlamıyorum. bir defa bakınca hemen eriyorsunuz :)
😂😂😂
hayır beğenmemiş :) beğendi sanıp mutlu olma :)
Ya begendıyse kıskanma😂
Çatladım ayyy :)
Başka yerlere bakarlae
Nereye bakarlar
@Askadami0707 sence neden göz teması kurmadı
Gözler aynadır insanı eritip bitirir
sıkılmıstır... çekın mısıtr... utangactır
Ama insan soru sordugunda göz teması kurar ayıp yanı dunde sınıfa girince gözümun içine baktı
sor.. kenar a cekıp
Ne sorcam tanımadıgım ınsana😂
gozumu senden alamıyorum.. kacır urkek ceylanım gozerlını benden:D:De
Utangaçtır ya da dindar
Gecen tanımdagım bır çocuğa soru sordum derste bır kere bile bakmadı yüzüme dun de sınıfa girince gözümun içine baktı
🤷🏻♂️
Sence ne olabılır
Çocugu tanıyan sensin sen çıkar işte ikisinden birisi
Yanı beğendiği anlamına gelır mı bu pekı
Gelmez
Nasıl anlarım begendıgını
Belli eder o
Snlarsın zaten
Ama dedım ya dun sınıfa girince gözümun içine baktı yanı o gun göz teması kurmadı dunde gözümun içine baktı anlamadım
Hoşlanıyosa söyler gelipte öyle bakışmalarla olcak ieyler değil bunlar
Gelır soyler dımı erkekler çekinmezler yani
Bazısı çekinir
Jajahahqhhqhq neyse ben yanlıs anladm o zaman
Aşık, utangaç falan
Samimiyetsiz ve yalancı :D
Cekingendir
Ya neyden cekınecek tanımıyor beni arkadaslarıyla konuskan ama
Bazi erkekler oyle cekinir gozune bakamaz karsi cinsin
Baska kızlara bakıyordu ama ben kapalıyım acaba ondan mı
Belki senden hoslaniyordur
Tanımadığı birinı djdjsjjsjs 3 kere gördü sadece
Ilk goruncede etkilenebilir
Ben yanlış anladım muhtemelen erkeklere pek inancım kalmadı artık
Erkeklerde kizlara guvenmiyor. Ama guvenmeyen kendi kaybeder.
Ne yani ben napayım şimdi
Yanı göz temasi kurmayıp bır sonraki hafta sınıfa girince gözümun içine bakmak ta garıp yanı
Çekingen
Neden ama benı tanımıyor sanırım konuskan bırı arkadaşlarıyla
Neyden cekınecek bır kere bile gozume bakmaması
Nasıl neyden cekinecek insan çekingen oldu mu her türlü çekinir iste
Dün nıye sınıfa girince gözümun içine baktı peki
Denk gelmiştir
Neys3 ben yanlıs anladım o zaman
Baktığını hissetirmemek icin
Utangaç
Ya da tarikatçı
göze değil g... te bakarız da ondan :)
Çekiniyor :)
Geçen derste bır çocuğa soru sordum göz teması kurmadı hiç bır kere bile bakmadı dun de sınıfa girince gözümun içine baktı
Utanıyor bence
Tamam da neden normalde konuşkan biri sanırım bir kere bile gozume bakmadı dunde sınıfa girince gözümun içine baktı