En yakın 2 arkadaşım sevgili oldular ve ben kızdan hoşlanıyordum. Ne yapabilirim?

Ben kızı seviyodum açılmaya karar verdiğim Zaman talihsizliğim yüzüme tükürdü

3 kişi evde takılıyorduk erkek kankam lavaboya gitti cerenle başbaşa kaldık bana ondan hoşlandığını söyledi yardım istedi o an gerçekten kötü oldum anladı noldu dedi alkol alıyorduk alkol vurdu deyip geçiştirmek zorunda kaldım

Ceren lütfen yardım et dedi aşırı kararsız kaldım ama ikisini de çok sevdiğim için ihanet edemezdim dene şansını olmazsa arkadaşlığımızın bozulmasına izin vermem dedim

Konuştular furkan da kabul etti şimdi 2 haftadır beraberiz hep benide düşünüyorlar sağolsunlar yalnız kalma sanada birini yapalım diye hatta ceren ayarlabileceği kişileri gösterip seç diyor falan o kadar düşünüyorlar beni ama gözüm cerendeyken kimseyi beğenemiyorum ve onları yanyana görünce yüzlerine bakamıyorum eski neşem gitti sana bişeyler oldu diyorlar çaktırmamaya çalışıyorum buluşmaları ekmeye çalışıyorum

Her gece düşünüyorum cereni nasıl aklımdan çıkartıcam ben bu kızı arkadaş olabilmek istiyorum
En yakın 2 arkadaşım sevgili oldular ve ben kızdan hoşlanıyordum. Ne yapabilirim?