Ailem sevgilim olduğunu öğrendi ve evlatlıktan reddetti?

Selam. İsmimi söylemek istemiyorum. 18 yaşına bu sene girdim ve benim 1,5 yıllık bir ilişkim vardı tabi ki aileme bahsetmedim çünkü bana kızacaklarından adım gibi emindim. Örneğin şu ana dek buluşacakken aileme hep arkadaşımla buluşacağımızı söyledim buna canı gönülden inanmıyorlardı ama ellerinde yalan söylediğime dair bir kanıt olmadığı için bir şey yapmıyorlardı. Bu arada ben lise son sınıf öğrencisiyim bize okul açık ve sevgilim ile aynı okuldayız. Pazar gecesi sevgilimle okul çıkışı bir şeyler yapmak üzere sözleştik ve ne yapacağımızı whatsapptan konuştuk işte bu noktada olanlar oldu. Hayatımda yapabileceğim en büyük aptallığı yaparak telefonumun whatsappını açık unutarak tuvalate gittim bu sırada ablam bütün mesajlarımızı okumuş ve ekran görüntüsü alarak kendine göndermiş ve daha sonra kendine gönderdiği mesajı silmiş. Sonra her şeyi annemle babama da anlatmış. Ve bugün okul çıkışı beni kapıda beklemişler benim hiçbir şeyden haberim olmadığı için sevgilimle birlikte yürüyorduk sonra ablam bu ne diyerek mesajları gösterdi ben de korkumdan saçma sapan bir şeyler söyledim sonra annem babam bi de ablam sevgilimin yanında bana ve ona küfür ettiler eve gelince de dövdüler. Şimdi de ya ondan ayrılırsın ya da seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Bu anlattığım her şey gerçek. Troll diyecekler hiç yazmasın, burada anonim bir şekilde milleti trolleyecek nitelikte bir insan değilim
Ailem sevgilim olduğunu öğrendi ve evlatlıktan reddetti?