Ailem sevdiğimden zorla ayırdı napıcam?

hayatımda ilk kez aşık oldum evet önceden aşk denen şeye inanmaz saçma bulurdum beni gerçekten çok sevip değer veren benim için gözyaşı dahi döken bir erkek vardı canımdan çok sevdiğim ailem doğulu onlardan gizli yaşadık her şeyi sonra ablam öğrendi o karşı çıktı hayatında sevgilisi dahi olmamış ablam 26 yaşında kendisi günahmış ya her şey sonra olaylar oldu onuda ikna ettim, devam ettik o beni bırakmadı ve 6 ay sonunda ailem öğrendi annem geldi telefonu elimden alıp abime götürdü olaylar patladı , annem babamı uykudan uyandırıp kalk kızın o... pu olmuş dedi 🥺beni tehdit edip zorla ayırdılar sevdiğimden zaten buluşamıyorduk o gitmişti sanki dünyam yıkıldı ama o beni bırakmadı annem bana ağıza alınmıyacak her sözü etmeye başladı öncedende iyi birisi değildi zaten sen ölsende o çocuğa seni vermem diyor biz birbirimizi çok seviyoruz elimdeki tüm teknolojik aletleri aldılar ve beni bi odaya kitlediler. markete dahi çıkamıyorum aklım ve kalbimden hiç çıkmıyor onunda aklındayım sürekli ayrı kalmak hergün kötü sözler işitmek kafayı yiyorum resmen baktığım her şey evin her köşesinde ondan izler var sanki onun suratı onun yüzü içim parçalanıyo kafayı yiyorum ne yapıcağımı bilmiyorum ailem sevdiğim insanı tanımıyor dahi tek sorun annem için zengin olmaması derslerine çalışabilen biriydim annem zorla bir şeyleri yaptırmaya çalıştığı için o kadar soğudumki hayattan, ağlamamı durduramıyorum onunla konuşamıyorum hergün belki çok az gizlice konuşuyorum ne yapıcam bilmiyorum içimi dökmek istedim okuduysanız teşekkürler.20 yaşındayım Oda artık ne yapıcağını bilmiyor benim için, pcyi dahi vermiyorlar ablam hergün bana bulaşıyor çok yoruldum 🥺
Ailem sevdiğimden zorla ayırdı napıcam?