Sevgilimle hergün konuşurduk ben biraz yazmadım ona oda bana yazmıyo 4 gündür hiçbirşey konuşmadık oda inat ediyo bende yardım ediin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Niye yazmıyon siye kız oda sana der üste çıkmaya çalış bunun kesin bir çözümü yok kanka
Benim yazmamam için sebepler var o gelip sorsa söylerim de oda yazmıyor ki
O zaman yapacsk birşey yok kral fotosunu beğen dicem dikkatini çekmeye çalış yani yazarsa artık
Reis ben her gece onun fotosunu öpüp sarılıp kalbime uyuyorum sen ne diyon 😂❣️
O zaman gidip yazacan ya gururun kazanacak y sevdiğin oda sana kalmış reis he şunuda diyim fazla gurur gö.. vurur derler
Elbet sevgim kazanacak ben onu sevip aylarca sabır ettim şimdi gururum beni yenemez
Sen bu kafayla gidersen kaparlar elin oğlu üzer kardeşim ben sana diyim bir çıkar 2 güne seni unutur git yaz o yüzden bence
Yok yok öyle olamaz kendisi söylese bile arkamdan konuşuncada duydum bu son dedi artık sevipte aşk acısı çekmeye gücü kalmadı o yüzdende bana bağlanmaya korkuyor keşke inansa bana
O zamanla olur kimse yaşayamaz aşksız yani 1 sene olur 2 sene olur illaki seni sever emin ol sen ona o sevgiyi verdiğin sürece
İşte aradığım mesaj kral bende bunu bekliyorum tavsiye aldıklarımın 90% biter dedi ayrıl dedi ama kız geçrekten seviyor belli etmiyor bakışlarından anladım ve benim ona o güveni vermem lazım bakıp zamanla görecek ki gerçekten bu çocuk iyi karakteri değişmeyen birisi
Yaw kardeşim sen milletin lafına bakma onlar eşşeğe binden eziyet ediyor derler eşşekle yürüsen bu adam salakmı derler konuşurlar sen ona o güveni ver güzel süprizler yap şöyle şaşırtıcı hamleler falan onu çok sevdiğini sonuna kadar ona kanıtla o sana söylemese bile hoşuna gider olur bu iş ben bile ne kadar sevdiğini gördüm burdan oda görür kesin
Canımsın sen çok moralim düzeldi şu an 4 günden sonra. Ve hani başarılı insanların arkasında bir laf vardır "kimse başaramaz dedi" ama başardıktan sonra herkes onlara birşey diyemedi eğer bende başarırsam aradığım mutluluğa kavuşacam ondan sonra olmaz diyenler utansın
Sen ona kanıtla kankam biz burdayız her konuda destek olmaya çalışırım sana ama yengeye yaz seven insan sevdiğine kıyamaz sonuçta
Emrin olur sağolasın ❤️
Sende sağol kardşeim benim
Kızlar birazcık nasıl diisemm gürü meselesi yaparlar böyle şeyleri seviyorsan yaz gitsin.
Gurur *
Ya ben ondan çok ilgi istiyorum oda çok vermiyo bağlansın istiyorum eskiden bağlandı birisine sonra bitti kendine zar zor geldi ben çıktım karşısına şimdide korkuyo azcık bağlanıp kaybetmekten oda benim aklıma gelince canım sıkılıyo çünkü ben çok seviyorum bırakmayı hiç düşünmedim
Son bir kez daha yaz ve şans ver eğer aynı devam ederse sen bunu bitir çünkü o hâlâ eskide kalmıştır.
Aynen birkez ayrılmak istedi sonra gene döndü ama işte ben istiyorum ki herşeyime karışsın kıskansın hep yazsın eskiden öyleydi (ilk ay) şimdi normal biraz eskiden en fazla 4-5 saate yazardı özledim nerdesin şimdi 4 gün oldu çıt yok
Sana senin verdiğin değeri verecek birisi ile ol bırak bunu.
Seviyor oda seviyor ama işte bilmiyorum neden böyle sormak lazım sordum kaçtı geçen
Yarın Günaydın yaz bari inadı bırakın
İlgi istiyorum ben ya o biraz arasın sorsun eskisi gibi
Tamam işte o da aynısını düşünüyor
Ama öyle kız ki hiçbirzaman demez ilgilen ilgide beklemez
O zaman ilgilen benle yaz ilgilenir hem de konuşmuş olursunuz 😄
Ben dedim ona zaten kavga ettik azcık dedi tamam anladım seni ilgi istiyorsun ama değişen birşey yok
Valla ne dicem bilmiyorum ushsshw
Vatan sağolsun
Sen yaz inat etme bir adım at
O yazsııın bana neeeeğğğ :((