Aşkımdan ölüyorum. Çok seviyorum yemekten bile kesildim. Hayatımda hiç bu kadar acı yaşamamıştım?

Bir kız var 5 yıldır onu seviyorum. Onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Anlamanız için kalbimin sizde olması gerekirdi. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Ben onu dış güzelliği olarak sevmedim. Onu sevdim ama nedenini bilmiyorum tek bildiğim onu sebepsiz yere çok sevdiğimdir. Unutmak için uzaklara bile gittim ama onu gördüğümde yine kalbimi yaktı. Ben onunla evlenmek istiyorum hatta ölünce cennette onunla birlikte yaşamayı istiyorum. Bir kaza sonucu kolu kopsa dahi hiç soğumam yine evlenirim. Aklını şuurunu kaybetse yine evlenirim ve ona bakarım. Bir kıza baktığım zaman onu aldatıyormuşum hissine kapılıp hemen gözlerimi başka yere çeviririm. Her gece onu hayal ediyorum, sürekli ağlıyorum. İştahım bile kapandı, onu uzaktan görünce kalbimde karıncalanma oluyor. Bu aşk bana ciddi anlamda zarar veriyor. Bu öyle bir acı ki imtihan olduğumu düşündüğüm bile oluyor. Ne yapayım. Söylesem iyice acı çeker miyim? Yoksa çok uzaklara gidip unutmaya mı çalışayım. Bittim, eridim ben artık dayanamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Şeklim şemalim güzeldir. Kişiliğimde çok iyidir. Herkes beni sever ve oda bunu farkında..
Güncellemeler
+1 yıl
Ona karşı cinsellik duymuyorum onu çok seviyorum onu uzaktan sevmek bile çok güzel her ne kadar acı verse de..
Aşkımdan ölüyorum. Çok seviyorum yemekten bile kesildim. Hayatımda hiç bu kadar acı yaşamamıştım?