Aşk İlişkileri 170 erkekle çıkılır mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor çocuğun tipi çok tatlı ama 170 işte hayır eziik misin brad pit değilse çıkılmaz çıkılır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 170 erkekle çıkılır mı sizce? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Poseidon22 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Türkiye’de ortalama öyle zaten beklentileri çok yüksek tutmayın 😂 0 0 Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 170 aşağısı bıraz sırıtır. En az 170 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bence çocuk gitsin 150 kızlrla çıksın kimsenin ekmeğiyle oynamayayım dem. Yorumla hazretiPRENS +1 yıl 🤷♂️ Yorumla
Komutanlogarr41 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kanka ben 170 im hiç sıkıntı yaşamadım bu durumda 0 0 Yorumla
roetsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Zeka= 0Beyin = yokDüşünce tarzı = anormal 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boya neden bu kadar takılıyo hiç anlamıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl knk önemli ya 140 biriyle çıkar mısın örnekk Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Çıkılır. Ben de 170'im 0 0 Yorumla
hglcn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl çıkılır ama sen çıkma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl emredersin reis Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl senin boyun kaç ? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 165 benn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yan yana geldiniz mi hiç? sırıtmaz çünkü bence Yorumla Soran +1 yıl yok netten tanıştık da buluşma olmadı bilmiyorum abim 183 falan o bile çok uzun gibi gelmiyo bana normal geliyo bakıcazz artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 183 bile gözüne normal geliyorsa eğer 170i görünce sen direk kaçarsın. bence hiç üzme çocuğu Yorumla Soran +1 yıl bu farklı yaa çocuğun tipi tam istediğim gibii valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sarışın renkli gözlü falan heralde bu kadar övdüğüne göre :D Yorumla Soran +1 yıl yooo çocuk esmer de yüzü güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o senden hoşlanıyor mu ki emin misin Yorumla Soran +1 yıl konuşuyoruz da öylesine sordum bilmiyorummmm yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Türkiye’de ortalama öyle zaten beklentileri çok yüksek tutmayın 😂
170 aşağısı bıraz sırıtır. En az 170
bence çocuk gitsin 150 kızlrla çıksın kimsenin ekmeğiyle oynamayayım dem.
🤷♂️
Kanka ben 170 im hiç sıkıntı yaşamadım bu durumda
170 kısa değil ki ahlakına bak.
Zeka= 0
Beyin = yok
Düşünce tarzı = anormal
Boya neden bu kadar takılıyo hiç anlamıyorum
knk önemli ya 140 biriyle çıkar mısın örnekk
Çıkılır. Ben de 170'im
çıkılır ama sen çıkma
emredersin reis
senin boyun kaç ?
165 benn
yan yana geldiniz mi hiç? sırıtmaz çünkü bence
yok netten tanıştık da buluşma olmadı bilmiyorum abim 183 falan o bile çok uzun gibi gelmiyo bana normal geliyo bakıcazz artık
183 bile gözüne normal geliyorsa eğer 170i görünce sen direk kaçarsın. bence hiç üzme çocuğu
bu farklı yaa çocuğun tipi tam istediğim gibii valla
sarışın renkli gözlü falan heralde bu kadar övdüğüne göre :D
yooo çocuk esmer de yüzü güzel
o senden hoşlanıyor mu ki emin misin
konuşuyoruz da öylesine sordum bilmiyorummmm yani
senin boy kaç 180 mi
1.90 olan beni üzdü
çıkılır