Aşk İlişkileri Erkekler ayrıldığı ve özlediği eski sevgilisini takıldığı kadınlara anlatır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Seviyorsa özlüyorsa, takıldığı kızlara da anlatır mı bunu , böyle yapan var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncel Erkekler ayrıldığı ve özlediği eski sevgilisini takıldığı kadınlara anlatır mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
helendnz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Anlatır tabii arkadaşınsa. Hem kadın gözüyle senden yorumlamanı bekler. Yanlışlarını düzeltmek ister. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok mantıklı✌ Yorumla
Howshouldbeended Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Takıldığında kasıt ne arkadaş ise anlatır flört, one night stand falan ise anlatmaz 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Fuckbuddy gibi Yorumla Howshouldbeended +1 yıl Fuckbuddy kanka gibi oluyor aslında ilişki sadece seks ise anlatılmaz ama sohbet muhabbette varsa anlatılır Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkğrlerrr:) Yorumla Howshouldbeended +1 yıl Rica ederim lütfen Yorumla Soran +1 yıl Benim eski sevgilimin takıldığı kızlar bana kendi hesaplarından istek atıyorda acaba o mu anlattı diye şüpheşendim Yorumla Howshouldbeended +1 yıl Yani anlatmış olabilir Yorumla Soran +1 yıl Galiba öyle Yorumla Howshouldbeended +1 yıl Ama ekleyenlerin fuckbuddy olduğunu nereden biliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Çok fena stalkerim ve bu hep takıldığı kızlara insta beğenilerini sildirir takılmadığına yaptırmaz huyunu biliyorum birde meslek sebebiyle genellikle çıkar ilişkileri yaşayabiliyor, birde aynı anda birkaç kızla oluyor ve saklamıyor Yorumla Soran +1 yıl Ve sadece onun takipleştiği tanımadığım kızlar istek atıyor Yorumla Howshouldbeended +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla Howshouldbeended +1 yıl Yarın gel FBI da işe başla Yorumla Soran +1 yıl Hahaaha rakip tanımıyorum Yorumla Howshouldbeended +1 yıl Fark ettim düşman dötune senin gibi sevgili 😂 Yorumla Soran +1 yıl Benim eskisi de fena stalkerdı tencerr kapak:D Yorumla Howshouldbeended +1 yıl Bak hele ya 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim eski sevgilim sevgilisine benden bahsetmiş ajdjskskslşdşsk 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Benden de bahsediyor sanırım çünkü yeni takıldıkları beni stalklıyorlar ama isim vermiş mi seninki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Stalklandığımıza göre vermişler ismimizi. o kadar merak ediyorum ki neden ne diye bahsetmiş. Amaç falan... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben eski sevgilimden bahsetmem sevmiyorsam tabi Yorumla Soran +1 yıl Aynen bende çok merak ediyorum ve bu kızlar artık fake hesabı kabul etmiyorum diye kendi hesaplarından istek atıyırlar çok tuhaf... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayy aklı sende kalmış demek ki. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka bir sebep bulamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sanırımmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anlatır tabii arkadaşınsa. Hem kadın gözüyle senden yorumlamanı bekler. Yanlışlarını düzeltmek ister.
Çok mantıklı✌
Takıldığında kasıt ne arkadaş ise anlatır flört, one night stand falan ise anlatmaz
Fuckbuddy gibi
Fuckbuddy kanka gibi oluyor aslında ilişki sadece seks ise anlatılmaz ama sohbet muhabbette varsa anlatılır
Anladım teşekkğrlerrr:)
Rica ederim lütfen
Benim eski sevgilimin takıldığı kızlar bana kendi hesaplarından istek atıyorda acaba o mu anlattı diye şüpheşendim
Yani anlatmış olabilir
Galiba öyle
Ama ekleyenlerin fuckbuddy olduğunu nereden biliyorsun
Çok fena stalkerim ve bu hep takıldığı kızlara insta beğenilerini sildirir takılmadığına yaptırmaz huyunu biliyorum birde meslek sebebiyle genellikle çıkar ilişkileri yaşayabiliyor, birde aynı anda birkaç kızla oluyor ve saklamıyor
Ve sadece onun takipleştiği tanımadığım kızlar istek atıyor
😂😂😂
:D
Yarın gel FBI da işe başla
Hahaaha rakip tanımıyorum
Fark ettim düşman dötune senin gibi sevgili 😂
Benim eskisi de fena stalkerdı tencerr kapak:D
Bak hele ya 😂😂
Benim eski sevgilim sevgilisine benden bahsetmiş ajdjskskslşdşsk
Benden de bahsediyor sanırım çünkü yeni takıldıkları beni stalklıyorlar ama isim vermiş mi seninki?
Stalklandığımıza göre vermişler ismimizi. o kadar merak ediyorum ki neden ne diye bahsetmiş. Amaç falan...
Ben eski sevgilimden bahsetmem sevmiyorsam tabi
Aynen bende çok merak ediyorum ve bu kızlar artık fake hesabı kabul etmiyorum diye kendi hesaplarından istek atıyırlar çok tuhaf...
Ayy aklı sende kalmış demek ki.
Başka bir sebep bulamıyorum
Sanırımmm
Anlatmaz