Bence, sevgilisiyle ayrıldıktan sonra eski sevgilisiyle konuşmaya istek atan bir erkek genelde ayrılığı tam olarak kabul etmemiş ve duygusal olarak bitmemiş bir durumda olabilir. Bu durum, yeni bir ilişkiye hazır olmadığını ve hala geçmişte takılı kaldığını gösterebilir. Ancak, her durumun kendine has dinamikleri olduğunu ve insanların farklı nedenlerle bu şekilde davranış içinde olacağını de bilmelisin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYok olmaz tabi ki de
00 Yorumla Ayrılıp bittiği için onun ne yapıp ne yapmacağı seni ilgilendirmiyor. Aynısı da senin için de geçerli, senin de başkasıyla ne yapıp ne yapmacağın eski arkadaşını ilgilendirmiyor. Yolunuza bakmanız gerekiyor.
00 YorumlaPek olmaz gibi yani kararsızlık vardır onda, ne istediğini bilmiyordur
26 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle. bir daha istek falan atmaz diye düşünüyorum sence
Soran+1 yılatsa bile net bir karar verip ve bir süre sonra atmaz mı
+1 yılOlmaz tabiki. Daha yeni ayrılmış oluyor yara bandı yapar seni. Ayrıca yeni ayrılmış insaf yani biraz o kız sevilmediğini de düşünür hemen başkasına istek atarsa.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAtabilir, birlikte değiliz sonuçta. Ama bu hareketi benimle yeniden olma şansını ortadan kaldırabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle. Eskine döndüğün vakit ondan sonra yaptığın ilişkiyi gözden çıkarıyorsun demektir.
Soran+1 yılben eski konuştuğu oluyorum. sevgilisini cidden sevse bunu yapar mı
- +1 yıl
Bu sevgi işi değil, boşta kalmamak için maymun iştahlı çırpınışlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz. Demek ki eskiyi unutamadan yarabandı ilişkiler yapıyor böyle kişilerden sadakat bekleme bence
11 Yorumla- +1 yıl
Çocuk şu an başka biriyle beraberken hala eski konuştuğu nasıl o kişiyle muhattap olabiliyor onu sorgulamak lazım. Adam gerçek yüzünü göstermiş hala ona ulaşacak bir yer bırakıyorsa eski konuştuğu ve hala mesajlarına yanıt veriyorsa üzgünüm o insanı her erkek cepte tutar kendisine saygısı yok çünkü...
Yolarım elbette, benim olan benimdir, ayrılıklar olabilir, ama saygı olması lazım.
22 Yorumla
Soran+1 yılsevgilisinden başkasını gözü görmeyen insan bunu yapar mı
+1 yılDemekki aklinin bir köşesinde hep o kız varmış
010 Yorumla
Soran+1 yılama ona da diyor ki sana net bişey diyemem, her şey bir anda olamayabiliyor diyor ve açık kapı bırakıyor. bu durumda ne istiyor yani sence
- +1 yıl
Açık açık belli etmiş yedekte tutuyor o zaman
Soran+1 yılben eski konuştuğu oluyorum. bende herkesin yolu layığına açık olsun diyip çıkardım takipten. iyi kapak olmamış mıdır
- +1 yıl
Açıklama bile yapmaya değmez o şero için. İyi yapmışsın ama bir daha da muhattap olma canım 🤍
Soran+1 yılbir daha istek falan atmaz diye düşünüyorum sence
- +1 yıl
Belli olmaz ya burcu ne bunun
Soran+1 yılyengeç
- +1 yıl
Ay yengecse kesin döner
Soran+1 yıl2. dönüşü olucak ama dönerse yine de döner mi dersin
- +1 yıl
Döner ama kabul etme sen
Olmaz. Ama gerçekten sevgili olduğunuza dikkat edin, uyarayım. Evcilik oyunu oynamadığınıza emin olun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ayrıldıktan sonra karşı tarafına ilgilendirmez eski sevgilisine istek atıp atmaması kendi kararı. Neticede ayrılmışlar.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmaz net. Çünkü bu kişi demek ki eski konuştuğu kişi denilen kişiyi yedekte tutuyormuş. Yarın bir gün aynı şeyi ona da yapabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisiyle ayrıldıktan sonra istediğini yapabilir. Bunu ayrılmadan yapanları da gördük 🙃
00 Yorumla Oyle erkekler var ama o erkeklerden olmaz jshskshsj
00 Yorumla
+1 yılTabiki olur guzelim. Sen hatta evlenme teklifi et hic durma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSence olur mu ya? mantıklı sorular sorun şuraya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Yapsalar da söylerler mi ya da kaçı söyler orası tartışılır 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHicbir b*k olmaz. Ayrildiktan sonra kisa zaman sonra disi sinege bakan erkektende olmaz kadindanda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO erkekten olur ama kime olur bu önemli. Yani sana olmaz. Ama başkasına olur. Sana geri dönmeye çalışmıyorsa seni ilgilendirmez.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle cepte tutmak haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalamayın. Şöyle kişiler aldatınca ağlamayın ne oldukları belli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkege gore gayet normal davranis. Hepsi boyle zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilisiyle ayrılıp arkasından konuştuğu kıza canım cicim diyeni gördüm her şey olabilir..
00 Yorumla
+1 yılBoşluk dönemi akla gelir deneme amaçlı olur ama şeytana uymamak lazım
10 Yorumla
+1 yılSence bu soru mu, cevabı gayet açık değil mi?
00 YorumlaAç köpeklerden olduğunu hiçbir zaman anlamazlar
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilisiyle tekrar barışınca diyor ki eski konuştuğuna şu an sana bişey diyemem her şey bir anda olamayabiliyor falan. bu cepte tutmak değil mi
+1 yılBırak erkek olmayı adam bile olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle aşklmm o her kimse tamamen defet hayatından
Soran+1 yılben eski konuştuğu oluyorum. sevgilisini cidden sevse bunu yapar mı ya
bunu sorman bile kabahat OLMAZ
09 Yorumla
Soran+1 yılbir de sevgilisiyle tekrar barışınca diyor ki eski konuştuğuna şu an sana bişey diyemem her şey bir anda olamayabiliyor falan. bu cepte tutmak değil mi
Soran+1 yılyok yok ben asla adım atmam. o da bir daha istek falan atmaz diye düşünüyorum sence
Soran+1 yılben sevgilisini de sevdiğini düşünmüyorum. sen inanıyor musun
Soran+1 yılbi de kıza göndermeli şarkılar falan paylaşıyordu. ne bileyim ya değişik
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olmaz yapmayalım lütfen.
02 Yorumla
Soran+1 yılsebep
- +1 yıl
Sevmiyorum
+1 yılTabakhaneye ne yetiştiriyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Karaktersiz birisiyle olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar yüzsüz değilim biten bitmiştir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Boşta kalmaya gelemiyor demek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEski defterleri kapatamayanla olmaz.
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi sevinsin gariban🥰🥰🥰
00 Yorumla
+1 yılOlmaz tabii ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m +1 yılOlur diyen gitsin 1 metrelik havuzda yuzsun
00 Yorumla
+1 yılOlur ama anca cehennem olur..✔️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaraktersizliğin vücut bulmuş hali
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa öyle tabiki de işte kapıyı açık bırakıyor ama kapatmıyor da işini güvenceye alıyor senin zamanini çalıyor
Soran+1 yılsevgilisini cidden sevse bunu yapar mı
Cevap sahibi+1 yılYa seni sevdiği falan yok işte adam bencil birine gidiyor olmadı mı digerine gidiyor ne seni ne o kızı seviyor bundan zaten bı cacık olmaz hayatı boyunca. Bunla takilan kızın kendine saygısı yoktur yazık yani
Soran+1 yılben eski konuştuğu oluyorum. bana net konuşmayınca bende herkesin yolu layığına açık olsun dedim takipten çıkardım. iyi kapak olmamış mıdır
Cevap sahibi+1 yılYa kapak olsun veya olmasın düşünme böyle şeyleri karşı taraf için yapma bunu kendin için yap bak diyorum ki adam bencil sadece kendini düşünüyor kullanıyor başkalarını kendi boşta kalmasın diye. Böyle birinden kurtuldun işte hayatina bak daha düşünme bu herifi her yerden engelle kendine odaklan
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmışsın sanane?
Diye sorarlar yani00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılUmutsuz vaka
06 Yorumla- +1 yıl
E biraz öyle 😒
- +1 yıl
İyi ettin herkesin görüşü farklıdır ama hiç tasvip etmem böyle şeyleri boş ver kuzu iyi olmuş kimsenin yolunu oturup da gözlemek zorunda değilsin bu şekilde
Soran+1 yılaynen öyle. bir daha istek falan atmaz diye düşünüyorum sence
- +1 yıl
Ata da bilir 😮💨
Soran+1 yılatsa bile net bir karar verip ve bir süre sonra atmaz mı
- +1 yıl
Duygusal boşlukta ise de atabilir hareketlerine bakmak lazım
+1 yılolmaz ki ayrılmışsınız işte her türlü olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
ama mesela ayrılıklarından zaman geçmişse eski konuştuğu kişiyi özlemişse olabilir duruma bağlı yani
Soran+1 yılsevgilisiyle tekrar barışınca diyor ki eski konuştuğuna şu an sana bişey diyemem her şey bir anda olamayabiliyor falan. bu cepte tutmak değil mi
- +1 yıl
yol ver kesinlikle cepte tutuyor
Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. Olmaz tabiki
01 Yorumla
+1 yılOlmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılbir de sevgilisiyle tekrar barışınca diyor ki eski konuştuğuna şu an sana bişey diyemem her şey bir anda olamayabiliyor falan. bu cepte tutmak değil mi
- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Bir daha iletişime geçmessen iyi yapmış olursun
Soran+1 yılyok yok ben asla adım atmam. o da bir daha istek falan atmaz diye düşünüyorum sence
- +1 yıl
Atmasın zaten atarsa da umut görüp geri dönme
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz
08 Yorumla
- +1 yıl
aynen oyle olmazsa diye yedekte tutmaya calisiyor
Soran+1 yılsevgilisinden başkasını gözü görmeyen insan bunu yapar mı
- +1 yıl
yapmaz tabi ki sevmiyor demek ki onu da
Soran+1 yılben eski konuştuğu oluyorum. en son takipten çıkardım iyi kapak olmamış mıdır
- +1 yıl
iyi yapmissin evet
Soran+1 yılbazıları diyor ki yine istek atar bu kadar yüzsüz müdür sence ya
- +1 yıl
olabilir kisiye bagli yani
+1 yılHayır
07 Yorumla
Soran+1 yılben eski konuştuğu oluyorum. sevgilisiyle ayrıldıklarında istek attı storymi falan beğendi dediğim gibi. ama ben bana karşı net olur musun dediğimde şu an bişey diyemem her şey bi anda olamayabiliyor falan dedi bende takipten çıkardım. iyi yapmamış mıyım
- +1 yıl
Boş ver Bi ona Bi buna koşan adamdan hayır gelmezdi iyi. Yapmışsın elbette
Soran+1 yılsevgilisini sevdiğine de inanmıyorum şahsen. sen inanıyor musun
- +1 yıl
O kimseyi sevemez ki
Soran+1 yılbencede. sadece amaçları için kullanır
- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla
+1 yılAsla olmaz
00 Yorumla
+1 yılolmaz 0pr u 0ğrdur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeneden olmasın ki
00 Yorumla Olmaz
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen cepte tutmak kimi insan böyledir hep bı atraksiyon bir macera uğraş peşinde ben böyle biriyle zaman kaybetmek istemem. Silerim. Herkese yeşil ışık yakan yanar döner birinden ne hayır gelir.
- +1 yıl
Olmuştur tabi. Artık onun gözünde biçtiği değerden daha fazlası olduğunu hissetmiştir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz mal soruyo musun bide
00 Yorumla
+1 yılOffffff
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İş bitmiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. olmaz
00 YorumlaKqraktersiz olur sadece
00 YorumlaVardır illa ki...
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi