Eğer erkek ağlıyorsa gerçekten yürekten seviyor mudur?

Arkadaslar ben wimdi basima gelen bir olayi konusup sizden yorum almak istiyorum... simdiii benim erkek arkadasim bende ayrilmak istediyini soylemisti bizde uzun suren konusmadan sonra ayrildik (.. ama o gunun yarini okula gelince ben ilk derse gecikmistim.. ona da mudur acimis eve yollamis... iceri gir8nce cocuklar cok kotuyduler... kizlar agliyordu vallahi erkeklerde yuzleri dusmustu hepsi soruyoduki neden ayrildiniz... cevabimsa o istedi ben neyapayim oldu aglayarak onlari soyoeye bildim ancak (((cocuklar kizlar hepsi soyluyolardiki aglamaktan gozleri kipkirmizi olmustu gozu doluyodu izin isteyip disari cikiyomus... soyluyo kizlar bana.. o gun zaten eve gidincede bana olmuyor iste sensiz yapamiyorum falan yazmisti... bende seviyorum baristim))) bana beni anlamiyorsun soyluyodu... sebep buymus... ama ayrilicagini soylediyi gecə kendime ait birsey soyliyemem soylersem bana acirsin demisti... bilmem iste sonra sormaya da cesaret etmedim cunki hic soylemiyordu bana.. simdi sukur iyiyiz... simdi arkadaslar yorum yapin... beni seviyormu bu cocuk? Ilerde benden bika bilirmi? Soylediyim gibi benim icin aglamis geceden sabaha kadar.. gozleri kizarmis aglamaktan... haa buarada eve gidincede sinif arkadasim onu eve kadar oturmus... sinif arkadasim gelince mahlede oturup yere benim adimi yazdigini soyledi.. seviyormu beni bikarmi benden?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana hic dikkat etmiyo sevgisi azalmismidir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica calismadigi zamanlarda mahlede oluyo bana gel seni goreyim falan demiyo... onceden oyle deyildi ama. sonradan boyle oldu... kotu yazmissam ozur diliyorum.. azeriyim
Eğer erkek ağlıyorsa gerçekten yürekten seviyor mudur?