8 senelik birlikteliğim vardı sözlendik 1 sene sürdü neredeyse, beraberlik yaşadık güvenmiştim hatamı bilmiyorum insan güveniyor işte. Aldatıldığımı öğrendiğimde çok zamanlar geçirdim psikolojik açıdan. Yeni yeni kendime geldiğim bu zamanlarda hayatıma biri girdi çok iyi biri fakat ben hayatımdaki geçmişimden henüz bahsetmedim nasıl söze girmeliyim neler söylemeliyim onuda bilmiyorum açılçası?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba kardeşim kişi sizin ortamdan biri değilse hiç söyleme erkeğin kafasında durur bu sana hatirlatir
Cinsel ilişki yaşadı ise doktor dikiyor
Daha önce sözlendiğini nisanlilik dönemi geçirdiğini söyle. Hepimizim hayatında birileri oldu çünkü. Olmadiysa sıkıntı bence...
bence söze önce mahcup şekilde yaklaşarak gir ve direk söyle böyle böyle oldu ben sen beni bırakırsın diye söylmeye korktum gibi lafları araya sıkıştırırsan oldu bitti kül oldu mutluluklar stayla
Daha 2 haftadır beraberiz henüz doğru zamanmı bilemiyorumda güvenemiyorum da
İşte nişanlına da imza atana kadar vermeyeceksiniz. Geçmiş olsun buna yalan söyleme evlenene kadar verme
Geçmişin de hatırlamak istemediğin şeyler olduğunu yüzeysel olarak bahsedeceğini ama detaya girmek istemediğini belirt kısaca bahset seni böyle kabul edecekse ne ala
Belki etmez bilmiyorumki
Öyleyse zaten detaylı anlatsan da etmeyecekti
Tabikide, öyle daha 2 haftadır beraberiz uygun bir zaman yakalamayı düşünüyorum
Bence henüz erken
Bende öyle düşünüyorum ama doğru zaman biraz daha oturduğumuz zaman olmalı diye düşünüyorum o kadar değişik bir durumdayım ki, 1 seneden sonra cesaret edip birini hayatıma aldım ne nasıl hiç bilmiyorum
Belki de her hayatına aldığın kişiye gereğinden fazla değer yüklediğin için bu sorunu yaşıyor olabilirsin
Çok fazla yapıyorum kenidmden çok onu düşünüyorum
Sen daha iyi bilirsin ancak bence hata yapıyorsun
Yapıyorum dur haklısın aslında, bahsetmek için daha erken bencede daha aşırı yeni
Eğer anlatırsan da diğer yandan kabul edip etmeyeceğini bilir daha fazla bağlanmadan da hayatından çıkarabilirsin. Bu senin için avantaj gibi görünse de bence yine de kendini pamuk ipliğine bağlama
Bu sefer karşımda beni kabul eden biri olacak henüz öğrenciyim ben mezun bu yaz olacağım bunları kaldıramam gibi
Bence bu kadar kafaya takma olursa olsun olmazsa canın sağolsun dersen daha az zarar görürsün
Çok teşekkür ederim nasihatların için Allah razı olsun. Biraz daha sağlıklı düşünmeme yol açtınn
Rica ederim 👏 görüşmek üzere
Görüşmek üzere hoşçakalın
👏👏👋
çok geçmiş olsun bebiş