Aşk İlişkileri Erkeğe dm'den nasıl yürünür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kuru bir selam değil de komik, farklı bir mesaj olsun istiyorum. Sizce ne yazmalıyım? Erkeğe dm'den nasıl yürünür? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Her türlü anlayacak zaten, neyin komikliği bu? Saçma salak mesaj atanlardan gördüğümüz bu. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yürüdüğümü anlasın zaten de hani mesaj sempatik gelsin diyorum. Yorumla Vault_Boy +1 yıl Soru sor. Yorumla Soran +1 yıl Hımm olabilir aslında. Ben bunu bir düşüneyim. Önerilerin var mı? Yorumla Vault_Boy +1 yıl Orasını bilmem. Ben kimseye yürümedim. Yorumla
Balik9191 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hikayelerine yanıt ver bence ufaktan 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Genelde şarkı paylaşıyor. Ne yazabilirim? Yorumla Balik9191 +1 yıl İlk gördüğün hikayesindeki şarkıyı sevmesende çok güzel şarkı diye yanıt ver ifade falanda göndere bilirsin vs gibi Yorumla Soran +1 yıl Genelde dinlediği şarkıları sevmiyorum zaten 😂 Yorumla Balik9191 +1 yıl Çok beğendiğim bir şarkıyı bir başkasının paylaştığını ilk defa gördüm faln deçok hoşuma gitti paylaşımın de Yorumla Soran +1 yıl Bu iyimiş, teşekkürler. Yalan olacak ama niyet iyi 😄 Yorumla Balik9191 +1 yıl Şarkıları sevme zaten sırf ona yürümek için sevmediğin halde seviyorum demelisin 😊😊 Yorumla Balik9191 +1 yıl Bazende yalanla insan doğru insanı buluyor 😊😊 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Selam nasılsın yaz gerisi eglir. 0 2 Yorumla gülbenx +1 yıl Selam nasilsiniz? Yorumla 97Kerim97 +1 yıl @gülbenx Yaw s. git bunu A. ya ss atsaam cinayet :D Yorumla
Howshouldbeended Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle deme kuru bir selam yetiyor 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ona yazan çok oluyor diye tahmin ediyorum. Dikkatini çeken bir şey olmalı Yorumla Howshouldbeended +1 yıl İyide gönlü kaymayacak adama takla atsan ne fayda Yorumla Soran +1 yıl Belki kayacak tanışınca 😂 yazmaya değer biri gibi Yorumla Howshouldbeended +1 yıl Naber len yapramm yaz çok akılda kalıcı ve etkili Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Farketmez istediğini söyleyebilirsin 0 0 Yorumla
Gülkoklayan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Nasıl kızlardan hoslanirsin) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beni tanısa hoşlanır zaten de Yorumla Gülkoklayan +1 yıl Özgüvenin varsa sorun ne ki o zaman yaz direkt) Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Şekerim yükseldi de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hikayesine yanıt ver 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Genelde şarkı falan paylaşıyor. Ne yazabilirim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece şarkı mı yani foto falan yok mu Yorumla Soran +1 yıl Genelde şarkı evet. Nadiren kendi fotosunu hikayesinde paylaşıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir demek istediğim şarkıyı boş ekranda mi atıyor yani altına foto filan koymuyor mu manzara olur başka bisey olur Yorumla Soran +1 yıl Yok sadece şarkının adı yazıyor hani spotifydan oluyor ya Yorumla
can120 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Bir ortak nokta bul 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her türlü anlayacak zaten, neyin komikliği bu? Saçma salak mesaj atanlardan gördüğümüz bu.
Yürüdüğümü anlasın zaten de hani mesaj sempatik gelsin diyorum.
Soru sor.
Hımm olabilir aslında. Ben bunu bir düşüneyim. Önerilerin var mı?
Orasını bilmem. Ben kimseye yürümedim.
Hikayelerine yanıt ver bence ufaktan
Genelde şarkı paylaşıyor. Ne yazabilirim?
İlk gördüğün hikayesindeki şarkıyı sevmesende çok güzel şarkı diye yanıt ver ifade falanda göndere bilirsin vs gibi
Genelde dinlediği şarkıları sevmiyorum zaten 😂
Çok beğendiğim bir şarkıyı bir başkasının paylaştığını ilk defa gördüm faln deçok hoşuma gitti paylaşımın de
Bu iyimiş, teşekkürler. Yalan olacak ama niyet iyi 😄
Şarkıları sevme zaten sırf ona yürümek için sevmediğin halde seviyorum demelisin 😊😊
Bazende yalanla insan doğru insanı buluyor 😊😊
Selam nasılsın yaz gerisi eglir.
Selam nasilsiniz?
@gülbenx Yaw s. git bunu A. ya ss atsaam cinayet :D
Öyle deme kuru bir selam yetiyor 😂
Ona yazan çok oluyor diye tahmin ediyorum. Dikkatini çeken bir şey olmalı
İyide gönlü kaymayacak adama takla atsan ne fayda
Belki kayacak tanışınca 😂 yazmaya değer biri gibi
Naber len yapramm yaz çok akılda kalıcı ve etkili
Farketmez istediğini söyleyebilirsin
Nasıl kızlardan hoslanirsin)
Beni tanısa hoşlanır zaten de
Özgüvenin varsa sorun ne ki o zaman yaz direkt)
Şekerim yükseldi de
Nasi hoop diye burdayim yaz
hikayesine yanıt ver
Genelde şarkı falan paylaşıyor. Ne yazabilirim?
Sadece şarkı mı yani foto falan yok mu
Genelde şarkı evet. Nadiren kendi fotosunu hikayesinde paylaşıyor
Hayir demek istediğim şarkıyı boş ekranda mi atıyor yani altına foto filan koymuyor mu manzara olur başka bisey olur
Yok sadece şarkının adı yazıyor hani spotifydan oluyor ya
Bir ortak nokta bul