En yakın kız arkadaşımın evine gittik, sevgilimin telefonu kendiliğinden wifiye bağlandı.. sizce?

Sevgilimle beraber en yakın kız arkadaşıma gidiyorduk kahve içmeye benimde telefonumun şarjı azdı onun telefonundan maillerime bakıyordum mobil veriden bağlıydı wifide açık görünüyordu ama bir yere bağlı değildi kapıya geldiğimizde wifi şifreli olmasına rağmen bağlandı sebebini sordum ben buraya hiç gelmedim wifi şifre kırıcı var dedi? Sizce bu mümkün mü akşam yine buluşucaz sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonu gotune sokmayı düşündüm ama o cesareti bulamadım kendimde, dışarda buluşacaktık fakat yakın arkadaşımın evine gitmek için ısrar ettim yolda hiçbir şey belli etmedim. Oturduk, sevgilime döndüm wifi'ı açıp aşkım şifreyi söyler misin? dedim sevgilim ve arkadaşım aval aval gözümün içine baktı, bir şey demelerine fırsat vermeden hızlıca kalktım modemi fişten çıkarttım yere fırlattım. Sonrada kapıyı çarparak çıktım evden ikiside arkamdan geldi bir şey demeden bindim arabaya bastım gaza.
Güncellemeler
+1 yıl
Merak edenler için olanları yazdım. Kısacası çok fena aldatıldım arkadaşlar..
En yakın kız arkadaşımın evine gittik, sevgilimin telefonu kendiliğinden wifiye bağlandı.. sizce?