Aşk İlişkileri Sevgilim yanımdayken İnterneti kapalı ve telefonu sürekli cebinde şüphelenmeli miyim? Ayselnur0100 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Telefonunu göstermesini olay büyümeden nasıl sağlayabilirim? Güncellemeler+1 yıl Yorumlar aldattığını söylüyor. . Bu konuyu ona nasıl açabilirim Sevgilim yanımdayken İnterneti kapalı ve telefonu sürekli cebinde şüphelenmeli miyim? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. canım şarjım bitti telefonunu verebilir misin internetten bir ayakkabıya bakacam.. ;) her zaman çalışırr.. 0 5 Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Direk konuyu açıp göster desem, bir erkek olarak tepki verir mi. Yorumla Keynesyen +1 yıl tepkiyi yersin tabiki.. bunu söylememe gerek mi war? Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Ee o zaman bakamam öğrenemem. Müziklerine bakıcam demiştim bir kere vermemişti. Burdan anlamalıydım aslında Yorumla Keynesyen +1 yıl müziklerine bakacam ne demek ya :)) telefonunu kurcalicam demenin farlı bir türevi resmen :)) Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Sonuç olarak vermedi ama, bir halt yemeyen insan verir di. Bu Konuyu açmam lazım ama elimde kanıt olmadan bir şey yapamıyorum. 😏 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Korkusu olmasa, senden gizli haltlar etmese sence bunu yapar mi? Güven yoksa iliskiyi devam ettirmeye de gerek yok 0 2 Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Elimde kanıtım olmadan bir şey yapamam ama. Telefonunu göstermesini nasıl sağlarım fikrin var mı Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Ayrilmakla tehdit et Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şarjım bitti ya şu şuna bi bakabilir miyim senden diyebilirsin. Atıyorum kafedesiniz bi yemek seçeceksin ne olduğunu bilmiyorum bi bakabilir miyim senden de. Kesin benim de şarjım bitti der gerçi. 0 1 Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Evet mantıklı aslında. Zaten ortada bir şey yokken bile hep şarjım yok diyor Yorumla
kasper3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl hahaaaa boynuzu yemişsin güzelim senin sevgilinden hemen ayrıl 0 2 Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Orası kesin de kanıt nasıl bulabilirim Yorumla kasper3434 +1 yıl kanıt bulcan ne olacak sinirlenmeye gerek yok çöpleri süpür çöpe at güzelim Yorumla
Erenhesabimkapandi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl sen gittikten sonra başka kişilerle gönül eylendiriyor 0 6 Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Elimde kanıtım olmadan bir şey yapamam işte, nasıl telefonunu göstermesini sağlarım onu bilmiyorum Yorumla Erenhesabimkapandi1 +1 yıl versen fotolarına bakıcam bir eski fotolarına de Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Geçen defa müziklerine bakıcam dedim vermemişti ben müzik indirmiyorum direk dinliyorum demişti. Aslında burdan anlamalıydım Yorumla Erenhesabimkapandi1 +1 yıl ozaman aldatılıyorsun yani Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Kanıt bulup bitirmem lazım o halde. Umarım bir yolunu bulurum Yorumla Erenhesabimkapandi1 +1 yıl evet başka çaren yok Yorumla
MüfettişGadgett Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl aldatıyo knk %1000000 0 2 Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Peki bu konuyu ona nasıl açabilirim ne yapmam gerekiyor.. Elimde kanıtım olmadan yaptım demez kimse Yorumla MüfettişGadgett +1 yıl direkt konuya gir internetin neden kapalı ben biliyorum bu davranışları de Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Supelen demek sosyal medyada çok var 0 0 Yorumla
trondsen Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sevgilimi aldatırken bende aynısın yapıyodum 0 1 Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Peki bu konuyu nasıl açabilirim. Elimde kanıtım olmadan harekete geçemem. Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Şüphelen 0 4 Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Peki nasıl göstermesini sağlayabilirim onun rızasıyla Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Kendisi gösterir isterse takma kafaya Yorumla Ayselnur0100 +1 yıl Bana şey demişti, gösteririm kimseyle konuşmadığımı kanıtlarım sana ama bidaha yüzüne bakmam demişti. Aslında her şeyi anlayabilirdiim o kelimesinden Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Salla takma kafana Yorumla
Geberisice6464 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
canım şarjım bitti telefonunu verebilir misin internetten bir ayakkabıya bakacam.. ;) her zaman çalışırr..
Direk konuyu açıp göster desem, bir erkek olarak tepki verir mi.
tepkiyi yersin tabiki.. bunu söylememe gerek mi war?
Ee o zaman bakamam öğrenemem. Müziklerine bakıcam demiştim bir kere vermemişti. Burdan anlamalıydım aslında
müziklerine bakacam ne demek ya :)) telefonunu kurcalicam demenin farlı bir türevi resmen :))
Sonuç olarak vermedi ama, bir halt yemeyen insan verir di. Bu Konuyu açmam lazım ama elimde kanıt olmadan bir şey yapamıyorum. 😏
Korkusu olmasa, senden gizli haltlar etmese sence bunu yapar mi? Güven yoksa iliskiyi devam ettirmeye de gerek yok
Elimde kanıtım olmadan bir şey yapamam ama. Telefonunu göstermesini nasıl sağlarım fikrin var mı
Ayrilmakla tehdit et
Şarjım bitti ya şu şuna bi bakabilir miyim senden diyebilirsin. Atıyorum kafedesiniz bi yemek seçeceksin ne olduğunu bilmiyorum bi bakabilir miyim senden de. Kesin benim de şarjım bitti der gerçi.
Evet mantıklı aslında. Zaten ortada bir şey yokken bile hep şarjım yok diyor
hahaaaa boynuzu yemişsin güzelim senin sevgilinden hemen ayrıl
Orası kesin de kanıt nasıl bulabilirim
kanıt bulcan ne olacak sinirlenmeye gerek yok çöpleri süpür çöpe at güzelim
sen gittikten sonra başka kişilerle gönül eylendiriyor
Elimde kanıtım olmadan bir şey yapamam işte, nasıl telefonunu göstermesini sağlarım onu bilmiyorum
versen fotolarına bakıcam bir eski fotolarına de
Geçen defa müziklerine bakıcam dedim vermemişti ben müzik indirmiyorum direk dinliyorum demişti. Aslında burdan anlamalıydım
ozaman aldatılıyorsun yani
Kanıt bulup bitirmem lazım o halde. Umarım bir yolunu bulurum
evet başka çaren yok
aldatıyo knk %1000000
Peki bu konuyu ona nasıl açabilirim ne yapmam gerekiyor.. Elimde kanıtım olmadan yaptım demez kimse
direkt konuya gir internetin neden kapalı ben biliyorum bu davranışları de
Sen yedek lastik olarak kullanılıyorsun
😂😂😂 geçmiş olsun canım
Supelen demek sosyal medyada çok var
Sevgilimi aldatırken bende aynısın yapıyodum
Peki bu konuyu nasıl açabilirim. Elimde kanıtım olmadan harekete geçemem.
Şüphelen
Peki nasıl göstermesini sağlayabilirim onun rızasıyla
Kendisi gösterir isterse takma kafaya
Bana şey demişti, gösteririm kimseyle konuşmadığımı kanıtlarım sana ama bidaha yüzüne bakmam demişti. Aslında her şeyi anlayabilirdiim o kelimesinden
Salla takma kafana
Evet olabilir
Hayırlı işler