Aşk İlişkileri Aşık olduğunuz insanın Din inancı sizin için önemli midir? julianica Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hadi bakalım alalım cevapları evet hayır geçmişine bağlı :) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşık olduğunuz insanın Din inancı sizin için önemli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Önemli! Çünkü bir taraf çocuğunu müslüman olarak müslüman kültürü ile yetişirmek isterken diğeri hristiyan gibi yetiştirmek isteyecek çocuk sürmenaj olur.. ilerde iki insan arasında fikir ayrılığından dolayı ayrılık olabilir... 1 0 Yorumla
KSNamusBekçisi Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 88% +1 yıl İster ateist olur ister deist ya da hristiyan farketmez dine değil, insanlığa bakarım. 0 1 Yorumla julianica +1 yıl ooo Yorumla
Tanzanit Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Önemli bu yüzden İslam'a davet ederim. Müslüman olmazsa da vazgeçerim. 0 0 Yorumla
Paranoidsizofrenkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Önemi yok geçmişinde kızlarla bişey yapmamış olsun yeter 0 0 Yorumla
EskiSelefiŞimdiDeist Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl müslüman olmasın da hangi dinden olursa olsun müslüman istemiyorum zekaları düşük oluyor genelde 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl evet inanmamasi tercihimdir 1 2 Yorumla Adn_01 +1 yıl tbrk edr seni 👍👍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Yorumla julianica +1 yıl :O tm Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. evet önemli 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. müslüman olmaması tercihimdir 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benim için dini önemli değil 0 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır seviyorsam dine bakmam 0 0 Yorumla
geenç1isi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Tabiki önemli 0 2 Yorumla julianica +1 yıl Ama mesela islamımıza davet edip daha çok sevap kazanırsak? dsjdgaud Yorumla geenç1isi +1 yıl Tabiki müslüman yapmaya çalışırım , ama o başka dinden ben başka ne kdr anlayislida olsak iki taraftara sorunlar çıkar Yorumla
mervesse_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önemli 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Önemsiz. 0 0 Yorumla
miraefsun Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Önemli 0 0 Yorumla
Adn_01 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Elbette önemli 0 2 Yorumla julianica +1 yıl Ama mesela islamımıza davet edip daha çok sevap kazanırsak? dsjdgaud Yorumla Adn_01 +1 yıl mantıklı Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Önemsiz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Önemli! Çünkü bir taraf çocuğunu müslüman olarak müslüman kültürü ile yetişirmek isterken diğeri hristiyan gibi yetiştirmek isteyecek çocuk sürmenaj olur.. ilerde iki insan arasında fikir ayrılığından dolayı ayrılık olabilir...
İster ateist olur ister deist ya da hristiyan farketmez dine değil, insanlığa bakarım.
ooo
Önemli bu yüzden İslam'a davet ederim. Müslüman olmazsa da vazgeçerim.
Önemi yok geçmişinde kızlarla bişey yapmamış olsun yeter
müslüman olmasın da hangi dinden olursa olsun müslüman istemiyorum zekaları düşük oluyor genelde
evet inanmamasi tercihimdir
tbrk edr seni 👍👍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
:O tm
evet önemli
müslüman olmaması tercihimdir
Benim için dini önemli değil
Hayır seviyorsam dine bakmam
Tabiki önemli
Ama mesela islamımıza davet edip daha çok sevap kazanırsak? dsjdgaud
Tabiki müslüman yapmaya çalışırım , ama o başka dinden ben başka ne kdr anlayislida olsak iki taraftara sorunlar çıkar
Önemli
İyi insan olsun.
Önemsiz.
Önemli değil
Önemli
Elbette önemli
Ama mesela islamımıza davet edip daha çok sevap kazanırsak? dsjdgaud
mantıklı
Çok önemlidir
Önemsiz.
Tabiki de onemli