Önemlidir. İslam inancına göre, müslüman bir kimse Allah'a inanır etmeyen biriyle evlenmesi haram kılınmıştır. Ve zina etmemiş birisinin de Eden biriyle evlenmesi de haram kılınmıştır. Ayet var. İnandığınız dini araştırın. Kuran tesettür ayetinden ibaret değildir.
25 Yorumla
Soran1 yılKime söylüyorsunuz bunları? Banaysa eğer biliyorum
Soran1 yılBen gayet iyi biliyorum da bazı kendini bilmezler kapalı olduğum için sorduğum soruya tepki gösterdiler senin de dediğim gibi kuran tesettürden ibaret değildir diye, benim amacın genel düşünceyi öğrenmekti ve sonuç bazını ele alırsak bir çoğu çok geniş..
- 1 yıl
Herkesin düşüncesi aynı olmak zorunda değil fakat Allah'a iman ediyorum diyen bir insan onun emirlerine itaat eder çünkü o bizim kötülüğümüz için istemez bunları yine bizim için eğer Allah'a inanmayan birisi ile evlenmeyin diyorsa yine bizim için allaha inanmayanın dostu seytandır.
Bir süre sonra düşünceleri seni de etkiler boşuna körle yatan sasınkalr dememişler. Bilimsel olarak da söyle bir gerçek var; biz etrafımızdaki 7 kişinin düşüncelerinin toplamayız. Yani eteafımızdaki 7 kişiden mutlaka bir şey almıssızdır mümkün değil almamak.
Soran1 yılHerkesin düşüncesi aynı olucak demedim zaten, söz de müslümanlar önemli değil diyor diyorum. Ayrıca irade diye bir gerçek var her ne kadar etkileseler bile oturup düşünmek için rabbim akıl vermiş kullanabilene
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılBen Ateistim.
Ve malum, din ile inanç konusundaki fikirlerim sabittir. Fakat bugüne dek ilişkimin olduğu, sevdiğim, sevildiğim neredeyse her kadın inançlıydı. Hatta birkaçı tesettürlüydü geçmişte.
Türkiye'de inanç ve din, olması gereken yerde kalmıyor ve bu yüzden insanı kendinden soğutuyor.
Arkadaşlığa, ilişkilere, evliliğe, işe, mesleğe, siyasete, orduya hatta cinselliğe bile maydanoz misali karışıyor. Bunu yapmayı da aşırı seven bir toplumumuz var. Oysa bazı şeyler yerini ve sınırını bilmelidir.
Eskiden daha toleranslı daha ılımlı ve daha uyumluydum inanç konusunda. Artık, ilişkilere özellikle de evliliğe karıştırılmasına şiddetle karşıyım. Bu yüzden sevdiğim insanın dini inancı olması gereken yerde durursa önemsiz benim için.46 Yorumla
Soran1 yıl👏
- 1 yıl
@Elissaİst eskiden olsaydı evet derdim. Artık bu konuda tercihim belli
1 yılÖnemsiz konu dini inanç kişiseldir içinde yaşar inancı olup yanmış kişilerle olan insanlara da öğüt verdim defalarca gözleri açıldı hayatını olduğu kişiyi vs değiştirdi hala inançlı ama ne benim dini görüşüme karışıp laf ediyor nede ben inancına saygısızlık yapıyorum
KS de ve Real de yaşandı defalarca inancına değil kişiye baktım laftan anlamaz kendini eşya görmesine rağmen körse gözü o kurtarılamaz ama kulak veren kişilerin daha mutlu bir hayatı var artık 🙂16 Yorumla
Soran1 yılVay canına 👏
- 1 yıl
Biraz dahi faydam olduysa birilerine önemli olan bu 🙂 tek bir hayatımız var kimine göre dünya bir son değil kimine göre benim gibi düşünenler için ölünce bitiyor ve yanlış kötü kişiler bizi zehirler ya da kişisel düşünceye inanca saygısı olmayan iyi günler 🌸
Soran1 yılÇok güzel konuştunuz gerçektennn
İyi günler 🌸🤗- 1 yıl
Ne kadar güzel konuşan var içi pislik dolu olan 🙂 iyi kişiler ile olman dileğiyle ömrünce iyi günler hocam 🌸
Soran1 yılTeşekkürler efenim siz de aynı şekilde 🌸
- 1 yıl
🌸
1 yılBiraz benle aynı olması iyi olur. Mesela ben namaz kılıyorum o da kılıyor. Namaz dışında başka giyimine falan karışmasını istemem. Herkes kendi yasamali dinini
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle olması gerekiyor 🌸💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Benim için önemli değil ve herhangi bir inancımda yok. Çünkü bir insanın dininden önce bana davranışına, kötü alışkanlıklarının olmamasına bakarım. Bazı cahiller hemen ön yargılı oldukları için bu soruya direk müslüman olması önemli vs. demiş ama insanları tanımadan yaptığınız her konuşma (iyi ya da kötü olsun fark etmez) kalıp yargıdır. Kalıp yargı da müslümanlık ta yasaktır. Ön yargı ve kalıp yargı ile alakalı bir sürü hadiste var. İşte insanlara ön yargılı bulunmamakla ilgili şeyler anlatılıyor. Müslüman olupta kumar oynayan, içki içen, milletin karısını süzen bakan, başkalarını kıskanan, dedikodu yapan insanlar vardır. Belkide dini farklı ama iyi bir insan kendi halinde kimseye bir kötülüğü yok. İşte olaya birde bu bakış açısından bakın arkadaşlar. Dininize çok bağlısınız ama ön yargının veya bir insanın dinine göre yargılamanın günah ya da yasak olduğunu bilmiyorsunuz.
16 Yorumla
Soran1 yılYok ya bilmezler her haltı yerler Müslümanız biz diye gezerler sorun islam da değil aslında sorun sözde Müslümanlar da hemen hemen %95i sahte diğer adıyla gösterişçi munafıklar.
Soran1 yılBence insanların giyim tarzını eleştirmek pekte doğru değil. Bahsettiğimiz şey karakter dış görünüşü falan değil :)
- 1 yıl
Birincisi insanların giyim tarzını eleştirmiyorum. Kapalı bir insanın tiktokta video attığını içine crop giyip bir kombin ayarladığını söyledim. Kapalı ise vücut hatlarını belli etmeyen şeyler giyinmeli. Yanlış mıyım? Bu gösterişçilikten başka bir şey değil. Boykot diyor boykot dediği ürünlerin reklamını yapıyor. Müslüman olmamama rağmen bazı arkadaşlardan daha çok biliyorum. Zaten benimde bahsettiğim şey karakter meselesi adam gibi kapalı birinin crop giydiğini görmedim. Gösteriş için yapıyolar karakter meselesi yani
Soran1 yılKapalı birinin crop giymesi zaten absürt birsey benim buna bi eleştirim yok haklısın fakat bizim bahsettiğimiz insani yönleri anlamışsın zaten
Tercihim inançsız olması yönünde fakat her zaman tercihlerle olmuyor bu işler.
Müslümansa bile kendine müslüman olmalı. Namazını bayramdan bayrama kılar, kuranını ölüden ölüye okur, ramazanda da nihat hatipoğlu açıp 1-2 hafta namaza başlar sonra bırakır falan
Bu tarzsa sorun yok. Onun dışında, öyle sürekli inancında, inşallah, maşallah allaha bırakalım hayırlısı kafasında olan insanla yapamam. Ben Deistim yani.
Kendine müslüman olduğu sürece problem yok. Dini inancı güçlüyse, o yöne yatkınsa sevemem zaten imkanı yok.
12 Yorumla
Soran1 yılMantıklı geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiler zaten zordur ve aşılması gereken bir sürü engelle doludur. Aynı din ve kültüre sahip, benzeri çevrelerde yetişmiş kişiler bile bunu sağlamakta ve yürütmekte zorlanabiliyor.
Farklı inanç, bilinen tüm zorlukların üstüne büyük bir zorluk daha yüklemek manasına gelir. Üstüne üstlük bizde evlilikler sadece iki kişinin hayat kurması değil, o iki kişinin tüm aile ve akrabalarının birleşmesi gibi algılandığından, ilişkinin öncesinde, sırasında ve sonrasında onlardan gelecek müdahaleler zaten zor olan işi, daha da zorlaştıracaktır.
Ailelerin olmadığını veya hiç karışmadığını varsaysak bile, olası evlilik ve çocukla birlikte yeni bir dizi zorluk başlayacaktır. Adı, yetiştirilme tarzı vs.
Tüm bunları aşmayı başaran çiftler elbette var. Onları saygıyla karşılıyor ve başarılarını kutluyorum. 👏🧿
Eğer evlenecek olsaydım, ben tüm bu zorluklara katlanabilir miydim, bilemiyorum doğrusu. 🤔🤷♂️14 Yorumla
Soran1 yılNe güzel konuştunuz ya öyle 👏
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Soru güzel olunca cevap da ona göre oluyor. 😊
Soran1 yılTeşekkür ederim efenim 🤗
- 1 yıl
💐
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnemli ya bence çünkü benim erkek arkadaşım da hiçbir dine inanmıyor ama ben elhamdülillah Müslümanım yani şimdi sorun yok ama şöyle mantıklı baktığım da bizim bir çok konuda bakış açılarımız çok farklı oluyor. Ve onda şunu fark ettim o farkında değil ama ruhunu bir inanca (bu illa İslam olmak zorunda değil) bağlamayın insan ciddi anlamda huzursuz oluyor. Benim erkek arkadaşım da öyle hiç bir şey içinden gelmiyor, beğenmiyor, şeçim yapmak da çok zorlanıyor yani bir araba alacak aylar geçti hala alacak acilde pratisyen hekim aile sağlığı merkezine pratisyen aile hekimi olarak geçmek istiyorda istemiyor da ev değiştirecek yine aynı yani hayatın da ki hiçbir şeyi oturtup karar veremiyor. İçinde bir sıkıntı var gecenin yarısı dışarı çıkıyor yinede geçmiyor ama. Benim sevgilimden öğrendiğim ister inanç ister başka konu başka bir şey olsun insan ruhu bir amaca bağlanarak yaşamalı bir söz okumuştum "bir amaca bağlanmayan ruh yolunu kaybeder diye" o yüzden ruhumuzu bir amaç uğruna yaşatmalı
12 Yorumla
Soran1 yılO kadar doğru anlattın ki hayran kaldım 👏 en iyisi seçicem 💖
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 🌸🩷
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet önemli. Ben Müslümanım. Allah-u Teala’yı ve Resul’ünü seviyorum. Benim için sevgi, sevgilinin dostlarını sevmeyi, düşmanlarına düşmanlık etmeyi gerektirir. Allahü teâlânın düşmanlarını sevmek, insanı Allah’tan uzaklaştırır. Kâfirleri sevmemek, Kur’an-ı kerimde açıkça emredilmiştir. O yüzden dini inancı İslam olmayan yani Allahu Tealayı sevmeyen birini sevmem uzaklaşırım. Ama asla kalplerini kırmam tabi.
72 Yorumla
Soran1 yıl🤗🤗💖💖
Tüm insanlara karşı sevgim ve şefkatim vardır , bu insan olmanın bir gerekliligi zaten.
Fakat aşk başka bisey. Sevebilir veya aşık da olabilirim belki ama evlilik için Müslüman olması gerekiyor. İnancım aşkıma engel olabilir, ben de inancımıın gereğini yaparım.
25 Yorumla
Soran1 yıl🥹
Soran1 yıl👏*
Soran1 yılBiraz öyle oldu sanki 😂
1 yılYani benim için önemli sonuç olarak ben kendi dinimden eminim ve benim için Müslüman olmayan herkes yanliş yoldadır (lütfen yanliş algilamayin belkide hatta muhtemelen bende sizin için yanliş yoldayim) ben onu doğru yola sürüklemek isterim ve bu bizi çok fazla yorar kendi kişiliğimden yola cikarak soyluyorum bunu elbette islamiyet zorlama dini değil hos goru dini gelgör ki bu bende yok keşke tam olrak dinimin gerekliliklerini kendime entegre ede bilsem ama her zaman bu boyle olamaya biliyor
Tabii bunlar kesin değil ben hiç aşık olmadim sevgilimde olmadi yani sevgi belki beni bu duşuncelerimden caydirir yaşamadan bazi şeyleri yorumlamak zor ama hâlâ ayni şeyi düşünüyorum bu düşüncelerimin beni terk ediceğini hic düşünmüyorum sevmiyorsam belki çok politik düşünürum ama seviyorsam ben sevgilimin ebedi cehnneme gidip orada caninin yanmasini istemem21 Yorumla
Soran1 yılhemen hemen benzer düşüncelere sahibiz 💕🤗
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu aslında kızlara soruyor olsan daha doğruydu. Biz her ne kadar standartlarımızı belirtiyor olsakta ortalama erkeklerin pek bir seçeneği olmuyor maalesef düzenli cinselliği elde etmek için her yolu deniyoruz. burada esas kadınların ne düşündüğü önemli.
12 Yorumla
Soran1 yılDeğişik düşünceleri erkek ya da kız fark etmeksizin dinlemeyi seviyorum bu yüzden sorumu ortaya attım isteyen dilediği gibi cevap verebilirim ☺️
Soran1 yılVerebilir*
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes kendi dinini doğru bilir. Bu ötekileştirmek çok saçma. Sonuçta yaratıcıya bir inanç varsa dini mezhebi ne fark eder?
Benim hayatıma öyle biri girdi. Dinini tanıdım. O anlattıkça dinledim kimi zamanda o beni dinledi. Gayette hoş karşılarım. İslam hoş görü dini değil mi?11 Yorumla
Soran1 yılDoğrudur 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılSozde inanclı olanların % kaçı yerine getiriyor acaba. d ülkede müslüman çok ama sözde müslümanlar. Dinsiz diye yargıladıkları kisiler, cogundan daha terbiyeli. Zihniyet ve kalp temizliği daha önemlidir. İnancımızın aynı olması yeterli bir neden olamaz.
20 Yorumla Din siyaset değildir ya da din bir fikir değildir hıristiyanlığın olsun İslam olsun ateist aklına ne gelirse insanlar önemli değil demiş demekki başlarına gelmemiş neyse işte bana göre önemli farklı bir inançtaki insanla evlenmem ha evlendikten sonra din değiştirip benim gibi olucaksa neden olmasın
10 Yorumla
1 yılİnançlı olmasını öncelerim her zaman evleneceğim erkeğin. Muhafazakâr biriyle evlenmek istemem fakat dini inancı mutlaka olmalı. Ateist veya İslam'dan başka dinde olmaz. Çok sevsem bile olmaz. Atatürkçü, Milliyetçi, Türk ve Müslüman erkek isterim sadece ve bu kimseyi ilgilendirmez 😃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Yani ben bir ateistim normal şartlar altında önemli değil her şeyi dine getirmiyorsa. Misal din için allah için vesaire!
Yani dini bahane olarak kullanmasın, kendi için bir şeyler yapsın ve dini sadace vicdanını rahatlatmak ve güvende hissetmek için kullansin10 Yorumla
1 yılFazla dindar olup bunu bana yansıtıyorsa, bu bir sorundur. Herkesin inancı kendine. Beni kendi inancına zorlayacak biriyle ilgilenmem zaten ama soru niyetine ahahah
19 Yorumla
Soran1 yıl😅💖
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılKesinlikle değil ben Ateistim bana göre kötü demeyeyimde en az güzel olan din islam ama ben bir müslümanla gerçekten aşıksam evlenirim sorun yok ama dindar değilse tek şart dindar olmaması
15 Yorumla
Soran1 yılNe çok ateist varmıs site de 😂
- 1 yıl
Ciddenmi ben şu ana kadar kendim hariç 2 Ateist gördüm ama ben sitedeki en meşhur Ateistim yani sanırım
Soran1 yılBilmiyorum baya sasırdım seni de ilk kez gördüm sösldlldlsdkskskdj
- 1 yıl
Ciddenmi doğrusu hesap kapatılmasın diye artık pek konuşmuyorum yani eskisi kadar o yüzdendir
Soran1 yılOlabilir 🌸
1 yıldeist olsun.. müslüman olanların hiç biri kuran okumamış.. deist kaç kere hatmediyor da deist oluyor.. müslümanlardan çok sevaba giriyor yani öyle düşünün.
13 Yorumla
Soran1 yılMüslümanlardan ziyade İslamı esas almamız gerektiğini düşünüyorum insanların kötü yaşantısının faturasını islama kesemeyiz. Deist birine sevap yazılmaz ayrıca inanmadığı için fakat bu bizim inançlara saygı duymamamız gerektiği anlamına gelmiyor islam hoşgörü dinidir ☺️
- 1 yıl
deist olduğumdan biraz laf sokmaya çalıştım.. okusaydı zaten deist olacaktı diye.. ama olayı anlamamışsınız.
Soran1 yılOkey
İnandığınız dinin kaideleri, emir ve yasakları elverdiği gibi davranmanız lazım gelir.
Aksi halde sizin dini inancınız da sorgulanır vesselam.
Selametle efenim...11 Yorumla
Soran1 yıl👏🌸
İnanç kişisel bir seçimdir
Vicdan merhamet sahibi olması
Saygı sevgi Doğruluk
Asalet
Ego kibir
Para pul san şöhret mevki makam unvan gibi hırsları olmayışı benim için daha önemli115 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel konuştunuz 👏
Soran1 yılRicakürler efenim.
Soran1 yılKesinlikle öyle yaaa
Soran1 yılUmarım dokunan olur abi
Soran1 yılUmutsuz olma abim nasip kısmet bu işler bi bakarsın yarın çıkar karşına
Soran1 yılRica ederim ne demek umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsın 🫶🏻🌸
Ya sence? Din ile aşk aynı terazi de tutulmamali
218 Yorumla
Soran1 yılTutan var hayatim
Soran1 yılYani öyle baska yolu yok ☺️
Soran1 yılDini inancı tabi ki ama aşırı derecede bir muhafazakarlıkla karşı karşıya gelmek istemem bu beni rahatsız eder çünkü herşeyin fazlası zararlıdır ve ister istemez olumsuzluklar yaratacaktır. Müslüman olarak Müslüman bir beyfendi tercihimdir fakat kendi halinde başkalarının inançlarına hoşgörülü olması şartıyla böyle yaşaması gerektiğini düşünüyorum ☺️
Soran1 yılNe çok muhafazakar ne çok seküler orta şekerli
Soran1 yılİyiymiş canısı
Soran1 yıl😍💖
Soran1 yılNormal ya abartısız şekilde mütevazi yaşam aksdjdjjf
Soran1 yılAy bilmiyorum ya küpeli erkekler de hep yakısıklı oluyor yani şimdiye dek gördüklerimin hepsi öyleydi fakat yine de müslüman olması taraftarıyım sonuçta değerler gereği böyle olmasi gerekiyoor
Soran1 yılAynen dicek pek bisey kalmadı cevaplariniz icin tesekkur ederim iyi geceler saglıcakla kalin ☺️
Gizli Üye(25-29)1 yılönemli. herhangi bir dini inancı olmayanların değil de dine sahip olanların sürekli saçma sapan konuşmaları ve kendileri peygamberle konuşmuş gibi emin tavırları insanı çileden çıkarıyor. eskiden de böyleler miydi bilmiyorum ama şu an müslüman biriyle birlikte olmak istemem. ateist biri için karşıdakinin dininin bir önemi yok ama karşı taraf gerçekten tahammül edilir gibi değil bir de hoşgörü dini derler. yani eğer inançlı biri istemiyorsam bu tipler yüzünden.
20 Yorumla
1 yılBen önem veririm ancak bunu sorun yapmam. çünkü inanç kişinin kendi vicdanıyladır. sorgulamam baskı yapmam.
21 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Asla. Ota boka, çiçeğe böceğe tapsın umursamam. Tek ricam kendi doğrularını aşılamaya çalışmasın. Ortamda demokrasi olsun, herkes birbirine saygı duysun
40 Yorumla
1 yılçok önemli. müslüman olacak ayrıca dini bakış açımız da yakın olacak.
22 Yorumla
Soran1 yıl👏🌸
- 1 yıl
😇🙏🏻😇
Önemli. Şu önemsiz diyen mümin kadınlar dinsiz kafir adamla nikahınız düşmüyor biliyor musunuz zina yapıyorsunuz diye sayıyor din mümin kadın mümin erkekle evlenmek zorunda bu kadar basit değil yani he siz ben zaten evlenene kadar bakire kalmam kafasındaysanız doğru zina sizi korkutmaz zaten
30 Yorumla
1 yılGenel anlamda dini inancindan öte benimle farklı bir inanca ya da anlayışa sahipse bana nasıl yaklaştığı önemli. Saygı duymak çok önemli. Ancak deist insanlara saygı duymakla birlikte bu konulari pek o arkadaşlarla konuşmuyorum kırmamak adına.
10 Yorumla
1 yılBenim için önemli bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim dinine ne kadar bağlı olursan ol eşin olsun ailen veya arkadaşların olsun illaki etkileyebiliyorrr o yüzden önemli değil çok önemli.
10 Yorumlaçok önemli, onun yüzünden biz de sakata gelmeyelim :D
11 Yorumla
Soran1 yıl😃
Gizli Üye(36-45)1 yılGururum herşeyden önde...
Patron bağırdığı için çok iş bıraktım...
Varoş muamelesi yapan sevgiliyi sevsem de bıraktım...
Gururum en önde...
14 Yorumla
Soran1 yıl👏
- 1 yıl
Varoş muameleside nedir?
Cevap sahibi1 yıl@zümrüdüankaaaa Kızın annesi dizini dövdü karşımda " Kızımın gençliği çürüyecek ay bak goruyor musun çöpçüler bile şu kadar alıyor" felan demişti o zaman
Mühendis olarak çalışmama rağmen
" Git doğru düzgün iş bul öyle gel" dediler
Ve o zamanlar onun şehrine yerleşmek için ev tutmuştum, ayrılırsam felan borca girmeyeyim diye ucuz bir yer seçmiştim onu söylüyor varoş mahallesinde oturuyor diye...
Kendileri havuzlu sitede 3+1 evde oturmamı bekliyorlardı evlilik öncesi...
- 1 yıl
Ayyyy Allah böylelerinden korusun ac gözlü Paragöz aileymis verilmiş sadakan varmış kurtulmussun
1 yılBen kendi adıma herhangi bir dine inanmıyorum. Sevdiğim kadın diğer insanlara , doğaya , hayvanlara saygılı davranan ahlaklı bir birey olsun yeterlidir. Bir dine inanması veya inanmaması benim için kıstas olamaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Seversem hiçbir seyr bakmam sevdiğimin yanında olurum
111 Yorumla
Soran1 yıl🙏🏻
Soran1 yılEvli olsam burada işim ne Allah aşkına?
Soran1 yıl👍☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılYıllarca üzüldüm üzdüler üzülmek istemiyorum önem veririm ama sorun etmem beni uzmesin yeter 🤷♂️
16 Yorumla
Soran1 yılAy inşallah üzmezler birdaha ☺️🌸
- 1 yıl
Yaşayan ölü olduk bunların yüzünden 😭😭 sevmiyorsan sevmiyorum de kimse kimseyi sevmek zorunda değil sonuçta 🥺🥺
Soran1 yılEvettt 🥺
- 1 yıl
Bu yuzden beni aldattı vicda yoksunu varlık
Soran1 yılboş ver kimsenin ahı kimse de kalmaz
- 1 yıl
Teşekkür ederim sağol bunu duymak iyi geldi 🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
1 yılKişiler birbirlerinin inaçlarına saygı gösterirlerse bir problem olmaz diye düşünüyorum
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
1 yılBir agnostik olarak dinlere inanmayan birini tercih ederdim. Dine inanan yobaz olmayan biri de olabilir tabi.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İslamiyette ( lütfen sadece Müslümanlar dikkate alsın ) bir kadın gayrimüslim bir erkekle evlenemez…
40 Yorumla
1 yılDutun dini inanclara saygim var
Dinci muhafazakar olmasin yeter ki20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok bağlı değilse benide oraya çekmeye çalışmıyorsa kendi içinde yaşıyorsa problem değil diğer şekil bir yerde problem olur
20 Yorumla
1 yılÖnemsiz diyenler ne yiyip içiyor farklı dinde evlilik kendi dinleri içinde yasak o zaman da kendi dininde çıkmış oluyorsun eğer inançsız biri isen dini sorun etmene gerek yok diğer türlü kendi dininde çıkarsın
01 Yorumla
Soran1 yılBen de anlam veremedim ya baya genişler 😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Önemli. Çocuklarımızı yetiştirecek anne olacak sonuçta ateist biriyle olmaz. Yaratıcıya inanması önemli
10 YorumlaBen müslüman değilim fakat onun ki brni ilgilendirmex benim inancım veya inançsızligimda karşı tarafı ilgilendirmesin
10 Yorumla
1 yılÖnemli. Manevi değerlere saygisizlik yapan ukala biriyle olmak istemeyecegim gibi, koyu dinci biriyle de olmak istemiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır, inançlara saygılıyım. Önemsemem. Son kız arkadaşım hristiyandı, ondan önceki başörtülüydü. Ondan bir önceki de benim gbi agnostikti.
13 Yorumla- 1 yıl
agnostik ne demek
- 1 yıl
Tanrının varlık ya da yokluğu hakkında yorum yapmamak, bilinmezcilik.
- 1 yıl
saoll
1 yılDini inanç da, etnik köken de bana göre önemli ve önemli olmasının sebebi ortak paydada buluşup anlaşabilmek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Dürüst olmak gerekirse benim için önemli değil. İnsan her türlü karşılıklı bir şekilde anlaştıktan sonra gerisi önemli değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMecburen önemli çünkü dini bütün biri olarak müslüman olmayan biri ile evlenmem mümkün değil
21 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle 🤗
sevgim herşeyin önünde değildir ama kişinin dini inancı hür seçimidir birbirmize saygı duyduğumuz taktirde dininin hiçbir önemi yok
10 Yorumla
1 yılBen kendimde aşırı dindar biri değilim bu şekilde benden fazlası olsun istemem denge esastır.
Namazında Niyazında olsun evine ailesine sadık kalsın bakidir14 Yorumla- 1 yıl
Hristiyan olmasında
Soran1 yılHarika bir bakış açısı “ denge esastır “ 🤗
- 1 yıl
Teşekkürler 💞
Soran1 yıl💕💕
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılyav napayım ben adamın dinini imanını varsa yapar yoksa yapmaz saygı duysun herkes birbirine yeterli
10 Yorumla
1 yılAdı üstünde "inanç" olduğu için hiçbir kimsenin inancı bir başkasını ilgilendirmemeli.
23 Yorumla
Soran1 yılİlgilendirsin ya da ilgilendirmesin. Bir çok kişi için kriter meselesi haline dönüşmüş yorumlarda görüldüğü üzere 😂
- 1 yıl
Yorumları okumadım bile, bu konuda tek ve değişmez düşüncem bu karşımdaki kişi Yahudi bile olsa (diğer insanlara üst olarak geldiklerini düşündükleri için bu örneği verdim yoksa Yahudilere karşı bir nefretim yok.) benimse sevdiğimse benimdir.
Soran1 yılOku ya da okuma sen bilirsin. Herkesin kendine has bir düşüncesi ve davranışı vardır saygı duymak gerekir :)
1 yılBen Türk kadınından başka hiç bir milletten bir kadınla sevişmem. Din ayırt etmem
24 Yorumla- 1 yıl
Hahahahahah dini milliyetçi haykırdım
- 1 yıl
- 1 yıl
@dansedenkedi hayır yok yok yahu din fark etmiyor başka bir milletten biri ile olmayı hiç düşünmedim. Onunla alakalı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılonemli degil benim inandiklarima saygi gosteriyorsa
20 Yorumla
1 yılelbette öyle. misal ben ramazanda ortuçtutarken o farklı şeyler yapıyorsa olmazz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılİlk aradığım o. İslam dinine inanması ve ona uygun yaşaması.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılAşık olduysam değil jsjs Belki Müslüman yaparim onu
20 Yorumla
1 yılEğer benim dinime karışmazsa bende karışmam
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen önem veriyorum ama herkes aynı olmayabilir, kendi açımdan söyleyeyim , önümüz ramazan ve ben oruç tutarken hayatıma aldığım kişi mesela bunu değersizleştirse orada kopukluklar başlar gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Evet çok önemli bakış açısı geçmişi bile önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılKendi bilir bana engel olmuyosa ya da bu konuları konusmuyorsak beni çok ilgilendirmez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet çok önemli benim için. Gerekirse hiç evlenmem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHayatıma kimseyi almıcam için bu konuya vakıf değilim
10 Yorumla
1 yılDindar Müslüman olursa sorun yaşarız muhafazakar istemiyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (241)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım