Çok özleyip hiç birşey yapamamak nasıl baş edeceğim bilmiyorum?

Bir sene oldu ne acı geçti ne yaptıkları sekiz senedir sevdim ben onu çocukluktan tanıyordum başta nefret ederdim sonra ne oldu bilmiyorum. Ellerim uyuştu gördüğümde kalbim ağzıma geldi hep ayrı şehirlerdeyiz senede iki üç kez giderdik aileler de birbirini tanıyor gezerdik filan beraber durumları iyi değil diye çok yardım da ettim ben ona maddi manevi hep destek oldum ama gel gorki ben açıldım seviyorum dedim biliyorum ama olmaz unut çocuktuk dedi sekiz ay konuşmadık sonra geri döndü geldi yine konuşmaya başladık ama hep sevgili yapar beni kendinden uzaklastırırdı geçen sene de böyle oldu. Birden soğuk yaptı anladım birşeyler olduğunu araştırdım konuştuğu birisi varmış onu buldum oda doğruladı sen benimi araştırıyorsun filan dedi benim hayatıma karışamazsın dedi çekti gitti. Heryerden engelledi numarasını değiştirdi filan buldum ama yazamadım ilişkisi vardı sonra başka iki hesap açmış ordan engellememiş beni. Yazamadım yine içimde hep öfke de var ozlemde hiç birisini yüzüne söyleyemedim konuşturmadı bile şimdi ne yapıcam bilmiyorum ben onu unutamadım
Çok özleyip hiç birşey yapamamak nasıl baş edeceğim bilmiyorum?