arkadaşlar bizim yaklaşık 1.5 yıldır çok mutlu huzurlu bi ilişkmz var . hiç bi cinsel hayat yok bizde asla olmaz öyle şeyler ufak bi öpüşme geçti aramızda şu ana kadar oda 1 sn falan sürdü sürmedi.. evde çoğu kez yalnz kaldık bana dokunmadı dahi üzülürüm kızarım diye çok güvenilir bi sevgilim var 2 gün önce ablası ile dışarıdaydık gezdik dolaştk annesi beni tanıyor eve çağırıyor tanışalım diye gitmiyorum erken diye büne benzer şeyler yaşanıyor hep sevgisine güveniyorum hani beni tüm ailesi tanıyor o konularda asla şüphem olmadı ama sevgilim başka şehire gitti çalışmaya dayışığılın yanına ve mecburii.. bugün tam gideli 20 gün oldu ve bu ayın sonuna gelecek 2-3 gün kalıp tekrar gıdcek sonra bidaha ne zaman gelir bilmiyorum dahi... gittiği yer 20 saatlik yol yol parası gidiş geliş çok fazla tutuyor o yüzden sürekli gelemiyor .. geçen gün telefonda konuşurken dedim sen yazın burdamısın oda hayır canım ne yazık ki yine çalışıyor olucam dedi bende ne yani ben seni hep böle bkliycem mi dedi evet bekliyceksin beklemelisin dedi bende bekliycem dee dedim de si ne o zaman de si ne dedi bise değilde dedim ne de si ne nie böle yapiosun benzeri şeyler soyldi . mesajlaşırken ben seni 3-4 ay bekliycem sadece 3-4 saat görucem öyle mi yani dedim oda evet ama bunlar geçiççek sonra ömür boyu göruçeksin beni gibi şeyler söyledi .. mesela bugün sbah uyandım ilk aklıma gelen şey yine oydu ben çok fazla özlüyorum yani bu hiç dayanılmaz bişey ya ne yapıyım artık bilmiyorum hani bide 1.5 yıldır sürekli birlikteydik pat die çıkışlarıma gelirdi artık hiiç bekliyorum bekliyorum yok gelmiyor 20 gündür göremiyorum o kadar zor ki bazen olmaması daha mı iyi olurdu die düşünmeye başladım kasımda askere gidiyor ama ben onu cook seviyorum ne yapıyım söyleyin :(( ?
Güncellemeler
+1 yıl
eveeet arkadaslar bugün pat diye geldı okul cıkısıma hiiiiiiiiiiiiiiç haber vermeden yarın da birlikteyiz insallah :))) pazar gidiyor ama yine olsun :))
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil