Sadece mantığı ile evlenen erkek mutlu olur mu?

Hayatim boyunca yaptıgım her seyi mantigim ile sectim. İşimi, meslegimi ama iliski ve evlilik konusunda mantik nereye kadar götürür bilemiyorum. Ailemin istedigi gibi biri ile tanistim. Benim aslinda baska bir sevdiğim vardi olmadi maalesef ki ne onun ailesi, ne benim ailem istemedi nedeni de görüs ayrılığı idi. Biri ile görüsmeye basladım gayet iyi, temiz bir insan velakin beğenmedim, güzel bulmadım içimde bir şeyler oluşmadı, Giyim tarzinida begenmedim. Yasli gibi giyiniyor. Biraz da kilosu vardı. Sıcak bir insan gülümsedi, ben de gülümsedim ama sadece iyi ve temiz diye beğenmediğim halde onunla yuva kurmam doğru olur mu? İlgimin baska yönlere kaymasindan korkuyorum. Aklimda zaten baskasi var. Onunda meslegi var , karakteri iyi bunlar yeterli olur mu? Biraz durumu iyi. İcimden onu hoş güzel bulmuyorum ama iyi bir insan olarak görüyorum. Birazcik güzel olmasini cok isterdim ama degil. Heyecan zaten yok. İlerde sorun olmasindan cok korkuyorum. Begenmemek büyük bir sorun mudur? İnsanın illa birazcık begenmesi gerektigini dusunuyorum. Dogru olani yapmam icin fikir istiyorum? Bir yandan iyi biri olsun yeterli diye dusunuyorum, diger yandan begenmeden olmaz diye sizce?
Sadece mantığı ile evlenen erkek mutlu olur mu?