Karşı cinsten birini övmesi sizi kızdırır ve kıskandırır mı?

Kıskanırım ama küçük kıskanırım böyle bir tepki vermem sadece himm iyi ne güzel diyip konuyu kapatırım çok rahatsız olursam. ya da sevdiğim biri ise ya da bende bahsedilen kişiyi takdir ediyorsam abartmadan üzerine iyi bir kaç şey söylerim ve konu kapanır
Bir şey demem bir kaç saat sonra onun erkek arkadaşlarını övmeye başlarım hatta çıtayı biraz daha yükseltip senle olmasaydım onunla olurdum ztn vs derim..
Yok artık 😂
Söyle yakışıklı böyle tatlı falan derse sinirlenirim. İnsanı ovmenin bin çeşit yolu var.
Cevap
22Cevap
kendimizden konuşmak yerine bir başkasını övüyorsa sinirlenirim tabiki..
Kiskanclik durumu olduğunda soz konusu herifi "o iyi biridir, bana karsi kötü niyetli degil" seklinde savundugu zaman gözüm dönüyor.
Nasıl övdügune bağlı vücut , güzellik falansa sülalesini öperim ama karakter ise sorun değil
Buradaki yazım yanlışlarını yapsa daha fazla sinirlenebilirim. Övmesiyle bir şey olmaz.
Övecek cesareti kendinde buluyorsa gelip söylesin 😂
Birmden iyi diye bahsetmesine sinirlenmem konusu olmuştur iyi kız demiştir. Ama konu dönüp dolaşıp ona geliyorsa sık sık övüp konusunu yapıyorsa sinirlenirim hatta daha fazlasınıda yapabilirim..
Değil sevgilim, dostum dediğim insan bunu yapsa ve bahsettiği kişi de bunu haketmiyorsa olay çıkar!
Ki dostum (!) dediğim kişiye yapmışlığım var!!!
Hayır, olabilir yani. Mükemmel değilim. Sahip olduğunun değerini bilsin yeterli zaten. Kendi kişiliğime ve karakterime güveniyorum.
şimdi o övdüğü kişinin kim olduğuna bağlı. ya kız kardeşiyse ya kuzeniyse ya annesiyse ya teyzssi halasıysa
Ya huyunu övsün pekala ama yok fiziğini çok beğeniyorum, yüzü çok güzel falan derse kıskanırım. Kıskanırsam da ayrılırım. Ayrılırsam da üzülen o olur.
Şahsen ben yapmam fakat yapılırsa :) aynı dil ile cevap veririm. övülecek pek insan yok ama biri bulunur elbet.
Ahaha çok tatlı ya😂😂
Tabi eger beraber çekiştiremiyorsak vardır bir sebebii😂😂
Sen kim köpek başkasını övmek salak derdim çünkü niye övsün başkasını gel beni öv
Yaptım.. Moralimi düzelten bir insanı övdüm..
Siz siz olun yapmayın dhdjd
Tabiki de sinirlenirim ve sonu kavga sonrada kısa süreliğine ayrılık bile olabilir
Yani ufak birşeyse sorun etmem ama çok abartırsa 🔪🔪🔪
Yoo karakter olarak iyi bir kız falan derse hiç sıkıntı yok
Deli misin sen tabikiiiii. Olacak şey mi canım aaaa
Yok sinirlenmem. Çok beğeniyorsan ona git niye hala buradasın derim.
ya tabii ki kıskanırdım ama öfkemi de belli eder miyim onu bilemiyorum
Eskiden olsa kiskanirdim artik hicbir erkegi ciddiye alamadigim icin umursamiyorum.
Nasıl övdüğüne bağlı ama çok damarıma basarsa sinirlenirim.
Tabi kıskanırım onu övüyorsa benle değil onla çıksın.
Böyle şeyleri sorun etmem. Hangi çağda yaşıyoruz
Birazcık hoşuma gitmez benim ya
Bende ironi yapmıştım zaten, kimse anlamamış asdlkfjjklf
Nasıl anlayalım be djdj
Bu çok geniş çaplı bir soru ve kişiden kişiye değişebilen bir durumdur, eger karşındaki insan sana saygı duyuyorsa başka bir kızı ya da bir erkeği övmesi yanlıştır, tabi ne tarzda ve ne için övdüğü de bu durum için değişkenlik gösterebilir.😊
Göze göz dişe diş 😂 eğer bu yaptığıyla kıskandırmak istiyorsa aynısını onada yapardım mesajı alıp bir daha böyle bir şey yapmaması gerektigi anlardı sanırım
Evet, sinirlenirim. Her kadın sinirlenir.
Ben de başka birilerini överim
Derim ki sigit o kıza sonra da erkek kankamı överim birlikte sevgili gibi çıktığımız fotoları gösteririm dayanamaz :)
O anki övme şekline göre değişir tabi ama kesinlike içimde bi soru işareti doğar biyerde yanlışmı yapıyorum diye
Sinirlenirim ama bunu ona yansıtmam. Kıskandığımı anladığında bu onun hoşuna gidecek ve daha çok uzatacak.
İnsanda ister istemez bi duygu karmaşıklığı olur...
Kıskanırım ama belli etmem kizmam da. Sürekli overse ben de gider başkasını overim.
E yani :) bir de soruma bakabilir misin fake hesap sorusuna kimse yazmamış:'(
Herzaman degil ama yinede ovmemesini tercih ederim 😅
Evet, ondan uzaklaşırım ister istemez.
Ya ölümü göze almıştır, ya ölümsüzlüğü 😀
Sinirlenirim
Yani böyle iyi kızdır degilde ilerlerse kudururum
Hayır yani sinirlenmezdim açık olması daha iyi
Benim de kanıma dokunur açıkçası 😅
Hayır sinirlenmem, sevmediğim birisiyse kızarım
3. dünya savaşına hoşgeldiniz 😂😂
Kıskançlık krizine girerim.
hayir overse bende baskalarini overim ovemez 😂
Toğrağın altına gömerim
Sevmiyorum böyle seyleri
Evet, sinirlendirir cidden.
sinirlenirim ve soğurum
Övdüğü kişiyi döverim
Karşı atağa geçer deliririm onu
Sinirlenirim ama belli etmem
Nasıl övdüğüne bağlı.
Evet çok kıskancım ben😈
Sinirlenirim
Evet sinirlenirdim
Kızdırır
Dayak yer dayakk 🤕👋
Sürekli başka bir kızı övüyor bana karşı...
Bu kıskançlık değil paikopatlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?