27 yaşıma gireceğim ve henüz evlenebileceğim kimse yok. İçimden geç evlenir dediklerim bile hamile, ne yapmalıyım?

Beni seven iki kişi oldu. İkisininde sonradan evli olduğunu öğrendim.1. sinde evli olduğunu öğrendiğimi o bilmeden ayrldm ama sevgili değildik. 2. si şu an konuştuğum kişi. Çevremde bana uygun kimse yok yaşıt olarak ki bu çevreden de istemiyorum açıkçası. Neyse benden hoşlanan 1 kişi vardı O da instadan konuşmuştuk salakla nasl konuştuk pişmanım.( flört değil ) ama benimle olmak istedi. Ben çoğu açıdan ondan daha iyiyim ve en önemlisi hiç o anlamda bı duygum yok ona karşı.
Sayısal branşta öğretmenim kpss ye çalışıyorum.
En azından düzgün işi olsun ve lise mezunu da olsa kendini geliştirmiş olsun isterim.
şu an konuştuğum kişi eğer bekar olsaydı onunla evlilik düşünürdüm lise mezunu ama akıllı gelişime acik biri.
Yaşıtlarımın en azndan evli değillerse de sevgilileri var. Ben böyle ne yapcam anlamadm. İçimden Geç evlenir (biraz cirkindi) dediklerim hamile kocasından.
😐
Güncellemeler
+1 yıl
Burdan "özelde konuşalım" diyenlere sesleniyorum. Be. Burda arayışta değilim siz beni ne sandınız? Bir derdimden bahsediyorum işiniz gücünüz foto at mesaj yaz nedir bu? Sanal alem diye her türlü sarkntlığı yapmanız doğru değil. sanalda görüşmekten ziyade sizce neden olabilir bu yalnızlığım diyorum. mesaj değilde yorumlarda yardımcı olmanızı isterim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benimle iyi anlaşan kişiler neden hep evli çıkıyor sizce neden olabilir? Ben evli olduklarını bilmiyorum. Bakın son konustuklarim -🌵 yeni evli ,🌵 boşanmış kızı ve sevgilisi var 🌵(2kişi) boşanmış kızı var. 🌵 evli iki çocuklu ve eşi hamile.
Ya ben anlamyorum nasl çekiyorum anlamıyorum. Bana başta demiyolar. Sizde şimdi demeyin naskıl inandn falan diye bu sosyal alemde öyle yalan dedigini nerden anlycan? Saat akşam 9 dan gece 3e kadar yeni evli olanla konuşurduk. Meğer evliymiş
27 yaşıma gireceğim ve henüz evlenebileceğim kimse yok. İçimden geç evlenir dediklerim bile hamile, ne yapmalıyım?