Merhaba kızlarr, bugün sevgilimle konuşurken iş konusu açtım ben. Sevgilim konuyu sürekli geçiştirmeye, farklı şeyler konuşmaya çalıştı ama ben üsteledim. Sonra öğrendim ki asgari ücretle bir firmada asistanlık tarzı bişey yapıyomuş. Ben ciddi misin falan diye sordum, merak etme yakında terfi olcam gibi şeyler dedi ama moralim yine de çok bozuldu. Sonuçta güzel biriyim ve her ne kadar para, iş önemsiz desek de gerçekçi olalım bu tarz şeyler hayatımızın bir parçası. Siz olsanız naparsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bir yerden sonra kesinlikle para her şey demek maddi anlamda. Bu durumu kimse yadsıyamaz. Hayatta parası olup hastalığın son raddesine gelmiş paranın hiçbir işe yaramadığı insanlar olduğu gibi bu sma bebekleri var aileleri para toplamak için her gün paylaşım yapıp insanlardan yardım istediği. Ya da çok zenginim evim arabam her şeyim var ama eşim beni aldatıyor eşimle geçinemiyorum veya normal bir gelirim var ama mutluyum ya da tam tersi. Şimdi bende istediğimi almak çok çok rahat olmasa da rahat yasamak isterim. Kii bu zamanın aileleri bana göre saçma ev almazsan kızımı vermeme kadar götürüyorlar işi. Her zaman söylerim karşımda ki insan taş taşır yine bana bakar diyorsam ona inancım varsa tamamdır ne para alırsa alsın. Evet parasızlıkta büyük sıkıntılar getirir ama sen daha çocukla bir yola girmemişsin belki zamanla yoluna koyacak işini. Parası yok bende güzelim ama dersen sıkıntı bence. Benimde erkek arkadaşım var ve ben ondan ne ev ne altın ne başka şey istedim her zaman dedim ki beraber yaparız bugün kirada oturalım yarın alırız evimizi yeter ki huzurumuz olsun. Çünkü ben biliyorum taş taşır 10 işte çalışır yine de bana bakar. Her şeyi erkekten beklemek biraz fazla bencilce değil mi? Ben güzelim deyip köşeye çekilmek zalimce? Bence çekidüzen verilmesi gereken bir durum varsa o da sizin sabit fikirleriniz. Başarılar
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden?
- +1 yıl
hiç boşver
Cevap sahibi+1 yılBende öyle düşünmüştüm
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😇
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgilin galiba kendine değer vermiyor yaptığı işi bile geçiştirmeye çalışmış. Bu tür insanların pek ilerleyeceğini düşünmem dim dik durmalı ben buyum diyebilmeli insan. Hoş ilerlese bile yanındaki insanı savunurmu orası mechul. Ama sen paraya ve statüye bakıyorsun. O yüzden ayrıl.
00 Yorumla
Bence elinden sıkı sıkı tutup, hayata iki kişinin gözünden bakarak devam etmelisin.
Hayatta herşey para değil yarın çok zengin birisi gelir mutlu değilsindir bir anlamı olmaz bak ben parasız mutlu olunacağının altına imza atarım ama parayla mutlu olunmaz.
Birlikte hareket ederseniz herşey çokda güzel olur.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncen de haklılık payın var ama çocuğa yazık sırf fakir diye terk edilmek düşüncesi iyi değil onun açısından üzülüyorum sanada bir şey deme hakkım yok senin hayatın
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tabiki haklısın ama benim tek demek istediğim bu değil, kendisi bile işini söylemekten utanıyoken ben nasıl rahat edeyim. Ben de her fırsatta para önemsiz, kişilik önemli diyen biriyim ama hayatın gerçeği yani para..
- +1 yıl
Sana bir tavsiye falan vermicem kendi çapında haklısın ama empati kurmasam bile haklılık payın var sadece üzme adamı ayrılıcaksan da en kısa sürede ayrıl eğer başarılı biriyse yüzüne vurarak ayrıl belki hırs edinip bir yerlere gelir
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
38Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sen ne kadar kazanıyorsun ya da çalışıyor musun diye sorayım?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen öğrenciyim ama mezun olunca daha çok kazancağıma eminim, eczacılık okuyorm
Yaptığı işi merak etmeniz mesai saatlerini öğrenmek istemeniz doğal ancak maaş konusundaki bu tutumunuz tavrınız yanlış.
Hele ki bu denli diretip üstelemeniz çok yanlış.
Çocuk yine anlayışla yaklaşmış..
Bu konular hassas konular... tabi ki usûlünce konuşulmalı ama şu aşamada değil.
Herkes rahat bir hayat ister âmennâ ancak mühim olan miktarı değil helâl temiz olması bereketi ve o paranın doğru yönetilebilmesidir bence.
Ayrıca, sonuçta güzel biriyim diyerek konuyu paraya bağlamanız da hoş değil.
Durumu olmayanlar hiç evlenmesin ölsün o zaman?
Heveslerinizi anlarım lâkin özgüveniniz düşük bence ve bu şekilde dolduramazsınız içinizdeki boşluğu48 Yorumla
+1 yılPara elbette önemlidir en azindan minimum konforunu saglamak için de o kadar aşağılayıcı yazmissin ki sevgiline acıdım
42 Yorumla
Soran+1 yılAslında dikkatli yazmaya çalıştım işi falan pek belirtmedim ama bilmiyorum, demek istediğim moralim bozuldu işte. Sonuç olarak bu tarz şeyler her ne kadar önemsiz desek de hayatın gerçekleri..
- +1 yıl
Hayır yanlissin demiyorum elbette önemlidir yasam konforun için ama muhtemelen rencide olmuş yoksa niye soylememek için diretsin
- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılDaha sevgili olduğun insanın işini bile bilmiyorsun sonradan öğreniyorsun.
Tanıyıp etmeden sevgili olup sonrada pişmanlık duyuyorsunuz garipsiniz gerçekten.. ayrıca ne var asgari ücretinde. Efendi adamsa karnını elbet doyurur.21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki gözündeki değeri aldığı maaşla eş değermiş yazıklar olsun demek istedim
52 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle demek istemiyorum yanlış anlaşıldım, normalde her zaman paranın önemi yok falan diyen biriyimdir ama hayatın gerçeğini kabul edelim insan üzülüyo ister istemez
- +1 yıl
Ekonominin durumu belli işsizlik tavan yapmış senin takıldığın şeye bak o işte çıksa aç kalır şu an
+1 yılNereye kusuyoruz. Midem bulanıyor artık böyle konuşmalara ya
32 Yorumla
Soran+1 yılYa ben kötü birşey mi dedim? Sadece basit bi soru sordum kimseyi rencide etmeden, ben de her fırsatta para önemi olmayan bir şey diyen biriyim önemli olan kişilik diyen biriyim ama hayatın gerçeğini de kabul etmemiz gerekk
- +1 yıl
Ya doğrudur kendine göre haklisindir ama bu para konusu açılınca benim gerçek anlamda midem bulanıyor bak sana özel değil yemin ederim cidden böyle oluyor bana. Yani keşke sevgili olmadan önce sorsaydin madem önem veriyorsun ne kadar maaş aldığına ya da ne iş yaptığı senin için bu kadar önemli idiyse keşke baştan bunu sorun etseydin ama hayırlısı ne diyim yaşayıp göreceksin demek ki
+1 yılAyrıl. Kurtulsun senin gibi bi m*ldan ☺️
Hala erkek eline bakacak kadar ezik misiniz ya? Okul döneminde aile, okul bitince de kendi paranı kazanacaksın. Ayağını da yorganına göre uzatacaksın. Bunu anlamayı bile başaramıyoruz biz. Çok yolumuz var çok...30 Yorumla
+1 yılTamam varoş gülü sen güzelsin diye sana paramı yedirecek yiyici vampir seni sende git kalış o zaman milletin parasıylamı hava yapıcan işi bittiğin dede kağıt mendil gibi çöptesin seni sonra dan görme. Olmaya çalışan şahıs 🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😄
10 YorumlaAsgari ücret alan biri sonradan yükselebilir sonuçta herkes bi anda Zengin olmuyor değil mi kardeşim ya da zengin bulursun sonradan fakir olabilir parasal konulara çok takılma...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılİşininin olduğuna dua et. Bu devirde ne kadar genç işsiz biliyor musun?
22 Yorumla
Soran+1 yılSen de çok haklısın, ne desem bilmiyorum. Ama benim moralimi bozan nokta o bile işi hakkında konuşmaya çekiniyoken ben nasıl rahat ediyim.. Hayatın gerçeği para, kabul etmek gerk. Bi kendini benim yerime koy.
- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın maalesef. Çok zor.
+1 yılBir insani kisiligi karakteri icin severim ben dolayisiyla bu durumu umursamazdim. bende calisan biriyim once insanlik kalp
02 Yorumla
Soran+1 yılSende haklısın ama insan ister istemez üzülüyor, her ne kadar bu tarz şeylere önemsiz desek de hayatın gerçeği yanii
- +1 yıl
Ayrilcaksan ayril yol yapiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir düşüncen varsa ve böyle bir soru soruyorsan ayrılıcaksın. Sevgilin bu soruyu okusa belkide üzülürdü. Bence onu kırmadan ayrıl çocuk başına iş almasın.
31 YorumlaSevgilini yarın işten çıkarsalar sevmeye ona destek olmaya devam etmeyeceksen sevgilim deme. Çünkü sevmiyorsundur.
01 Yorumla
+1 yılBunu diyorsun da umarım senin işin vardır, hiç para kazanmadan asgari ücretli çalışan manitana laf yapıyorsan üzerler seni...
00 YorumlaAsgari ücretten fazla alıyorsan istememek en büyük hakkın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHenüz çalışmıyorum öğrenciyim, eczacılık okuyorum. Mezun olunca tabii daha çok kazanırım diye düşünüyorum. O elektrik mühendisliği okumuş ama çalıştığı alan farklı
+1 yılSen aylık milyon dolar mı kazanıyon? Ayrıl gitsin be zengin birini bul sldjfldskf
04 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışmıyorum, öğrenciyim daha eczacılık okuyorum
- +1 yıl
Çok zevklidir dersler, ders notlarını bana atarsan çoksel olur bu arada ama atmam dersen bişi diyemem
Soran+1 yılPek not tutan bir öğrenci sayılmam, ben de milletten not topluyorum :D
- +1 yıl
Tüh ya tamam tşkler
+1 yılGözünüzü toprak doyurur ancak valla biraz şükür edin ekmek bulamayan insanlar var şu zamanda
20 YorumlaAyrıl çocuktan yazık günah seninle nir ömür geçirmesin. Allah ta ona güzel işler nasip etsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl. Asgari ücret almasını sorun ediyorsan yarın dara düşünce bırakıp gidersin de. Boşu boşuna üzme çocuğu.
20 Yorumla
+1 yılKonu paraysa ayrıl daha zengin birini bul böyle 45 yaşlarında cebi dolu evli olgun erkekleri.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılPeki siz nekadar kazaniyorsunuz askeri ucret uzerimi kazaniyorsunuz
00 Yorumla Öldür kardeşim büyük suç hainlik yapmış sana karşı !
00 YorumlaGüzelsin Tamamda sende çalışıyor musun asgari ücret üstü?
00 YorumlaSenin gibi birine siktiri çekerim dürüst olduğun içinde tebrik ederim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkaç yaşında gençse normal ama 30 yaşında bir erkek en az 8.000 almalı.
00 Yorumla
+1 yılsen onu zaten gerçekten sevsen bunu sorun etmezdin içindd hiç şüphe olmazdı. ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılMerhaba öncelikle ismin ne bilmiyorum ama bu konuda çok yanlış düşünüyosun. Para tabikide önemli bi detaydır ama bunu sorun haline getirmemen gerekiyo ama sana yetmiceğinide düşünüyosan ayrılabilirsin tabiki bu senin kararın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana yetmemesi değil aslında mesele, kendisi bile çekiniyorken işi hakkında konuşmayı ben nasıl rahat edeyim? İnsan üzülüyor ister istemez, hayatın gerçeği bu yani :/
- +1 yıl
Ozaman eğer onu sevmiyosan benden sana bir tavsiye ayrıl gitsin zaten karşına daha çok erkek çıkıcak bi erkekte takılı kalıpta bunları düşünme fırsatın ve seçeneğin çok olucak zaten 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılHemen ayrıl. Milyarder Mısırlı koca bul.
22 Yorumla
Soran+1 yılAh keşke keşke 😂😂
- +1 yıl
Sevgilimin malıyık milyarlar akana kadar...
+1 yılYeni tanışacağın biri için maaş önemli olabilir de. Sevgiline de merak etme terfi edeceğim dedirtmezsin ya üzüldüm çocuğa. Sevgilim diyorsun maaş bu kadar önemli mi? Kafalar uyuşmuş sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılYa çok haklısın ama hayatın gerçeği olan parayı yok saymamı mı bekliyorsunuz. Kendini benim yerime koy, sevgilin böyle birisi olsa işini maaşını söylemeye çekinen biri olsa rahat eder miydin? Sevgilin bile işinden çekiniyosa, sen nasıl rahat edebilirsin.. Açık konuşalım yani
- +1 yıl
Tamamen açık konuşuyorum yanında huzurlu olayım güven versin kafalarımız uyuşsun 3000tl maaşı olması önemli değil bende çalışacağım zaten lükse kaçmayız ortalama yaşar gideriz
+1 yılAyrıl adam kurtulsun mk
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel olman küstah ve nankör olduğunu değiştirmuyor maalesef Tipin var ama karakterin yok
00 Yorumla
+1 yıl11 k maaş araba ev ile ben de sapım işte bir bize denk gelmiyor kızlar
03 Yorumla
Soran+1 yılValla istesen burada para önemsiz diyen kızların tamamını da kendine çekersin.. Burada herkes önemli olan kişilik diye geçiştirir ama hayatın gerçeği olan parayı ve ekonomik duruma da ciddi anlamda göz önüne almak gerek bencee
- +1 yıl
Para önemsiz dedim beni çekemez 😂 öyle büyük büyük konuşuyorsunuz kimseyi tanımadan
- +1 yıl
@crisstalize zoru hemen yapar imkansız zaman alır
+1 yılNe yani şimdi asgari ücret aliyo diye bırakacak mısın
00 Yorumla
+1 yılAllah için sen o adamı terk et senden daha düşünceli bir insana layık o kardeşimiz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kötü bir şey mi yazdım, ne demek istiyosun sen yaa
Sen güzelliğini para ile mi eş değer tutuyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır ama sonuçta hayatın gerçeği para.. İnsan üzülüyo ister istemezz
Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Sen o zaman onu sevmiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum, seviyorum aslında ama bu durum beni üzzdü sadece
+1 yılSırf askeri ücret alıyo diye ayrılcakmısın cidden
01 Yorumla
Soran+1 yılEmpati yap biraz, sen de benim yerimde olsan aynı düşünürsün. Hayatın gerçeği bu, insanın morali bozuluyo ister istemez
+1 yılİş değiştirmezse her sene artacak maaşı
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 aydır artmamış ama :(
- +1 yıl
Ocakta artar ya da 1yılı dolunca
- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılSen de çalışıyor musun dbjdb
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hic calistinmi ya da para kazandinmi.
Eğer problem asgari ucretse meclise şikayet et 😁00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Güzel birisin demek? 🤔
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi düşünmeyeceğim kesin
00 YorumlaKendine uygun birini bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılSoruya dislike atma butonu yok mu ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Ağlayarak günlüğüne yaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılYine gözümüz yükseklerde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılişe girerdim. erkeklerin eline bakmazdım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle düşünüyorsan ayrılda kurtulsun çocuk senden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Küfür edicektm vazgeçtim ayrıl bence sen
00 Yorumla
+1 yılÇocuktan ayrıl yazık çocuğa
41 Yorumla- +1 yıl
+1
Yazik o cocuga valla her şey para değil
12 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki her şey para değil, ben de her fırsatta bunu söyleyen biriyim ama hayatın gerçeğini de kabul etmeliyiz. Sen olsan üzülmez miydin, insanın morali bozuluyor
+1 yılayrıl ne diyelim takmışsın bu durumu madem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılParaya baba denmezzzzz azın bereketi vardır
00 Yorumla Siz ne iş yapıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öğrenciyim, eczacılık.. Yani mezun olunca daha iyi kazanırım
- +1 yıl
Maalesef materyal based bir dünyada yaşıyoruz ve para kaçınılmaz önemli bir şey. Daha iyi kazanarak kendi ayaklarınızın üzerinde duracağınızdan eminseniz bence şu an için maddi durumu söz konusu etmemelisiniz. Hem karşınızdaki kişinin sizden daha iyi konuma gelmeyeceğini ya da tam tersine sizin hiçbir şey başaramayacağınızı nereden biliyorsunuz? Ayrıca ilişkiler hayatımızın bir parçası, gelir geçerler. Karşıdaki kişiyle evleneceğiniz ne malum? Kendinizi de üzmeyin karşıdaki kişiyi de, şu an için akışına bırakın derim...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne kazanıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öğrenciyim ama mezun olunca daha iyi kazanırım çünkü eczacılık okuyorum
- +1 yıl
Valla statü seviyeye smdiden takılıyorsan ayrıl
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Öp onu
00 Yorumla
+1 yıltercıh senın
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi