Evet basit ve açık bir soru. Her kadın genelde kendinden yaşça büyük erkek istiyor ve erkeklerde kendinden yaşça küçük istiyor peki bunun asıl sebepleri ve nedenleri nelerdir?
Çünkü erkekler geç olgunlaşıyor ruhen ve fiziken anan kadının evlilik için taze ben genç olması gerekiyor doğumdur ev işidir aile ilişkiwlrini falan hep kadın düzenler bu yüzden arada yaş farkı olmalıdır (En iyi görüş olarak seçersen beni çok mutlu edersin😊)
Genç yaştaki erkekler olgun kadınlardan hoşlanıyorken olgun erkekler genç kızlardan hoşlanıyor, elbette bu her zaman böyle değil ama çoğu zaman böyle. Bence genç erkekler saçma sapan triplerle uğraşmak istemediğinden veyahut her yönden olgun olan kadın tarafından yönetilmek istediğinden tercih ediyorlardır. Olgun erkeklerse genç kızın hem daha fit ve genç gözükmesinden hem de onun tecrübesizliğinden etkileniyordur.
Asıl yanıta gelince yaş farkının olması şart değil veya olmaması ilginç falan. Çok uçuk olmadığı sürece no sıkıntı.
çoğu kadın olgun erkek, çoğu erkek genç kadın seviyor bunun neticesinde iki tarafın da isteğine bağlı olarak yaş farkı olan ilişkiler ortaya çıkar. ben şahsen öyle takan birisi değilim kendi kafama göre takılırım
Şimdi senelerdir yaşıtımla sevgili biri olarak nedenini anlatacağım. Yaşınız gençse bütün ergenliğini siz çekiyorsunuz çünkü erkekler ne kadar olgun gözükse de gerçek anlamda olgunlaşmaları çok geç oluyor. Ve bunu beklerken de insan yaşlanıyor tükeniyor. İkinci sebebiyse mesela yaşıtın olunca üniversiteyi bitirdiniz diyelim geriye kızlar için sadece iç bulmak varken erkekler için askeridir işidir derken yine zaman alıyor. Evlenmek isteyen biri için bence işkence. Bence en esas sebepler bunlar
Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaştıkları için kendilerinden büyük bir partner istiyorlar kendi yaşantında olanların bile düşünce yapıları hareketleri hala çocuksu olabilir kızlar biraz daha oturakldır hareketleri falan bu yüzden yaş farkının az veya çok olmasını istiyorlar
Bilmem ama Elli yaşındaki bir adamın otuz yaşında bir karısı vardı. Bu evlilik onların ait olduğu toplumsal çevrede bir çalkantıya yol açmıştı. Biri yeni evli olan adama karısıyla aralarındaki yaş farkı konusunda ne düşündüğünü sorduğunda, adam şöyle yanıt verdi, "Bu çok da kötü bir şey değil. O bana baktığında kendisini on yaş ihtiyar hissediyor, ben ona baktığımda ise kendimi on yaş genç hissediyorum. Yani aslında ikimiz de kırk yaşındayız!"
Kadınlar tecrübeye dayalı bir ilişki istiyorlar çoğu kadın ilişki yaşamak istediği karşı cins’de tecrübe, olgunluk, statü, koruma güdüsüne bakarken erkekler de ise durum farklı biraz sadece gözleriyle sevmeleri yeterli çünkü biliyorum çoğu erkek yüreğiyle değil gözleriyle seviyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabikide cinsellik için burda birnin evli kadınla ilişkisi olduğunu okumuştum
Erkekler olgunlaştıkça daha iyi bir hal alıyorlar bu yüzden biz kadınların tercihi en az 3 yaş büyük erkek erkeklerde genelde gül goncasi kız beğendiği için kendilerinden biraz daha küçük kadınları beğeniyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler yaşları ilerledikçe küçük yaştaki kadınları istiyorlar bence. Tecrübe ile sabittir kadın erkek arasında 10 yaş fark vardı. Erkek yaşayacağını yaşamış sürekli evde oturuyor kadın hareketli canlı bir hayat istiyor. En güzeli kendi yaşına yakın fazla yaş farkı güzel değil bence
Fiziksel farktan çok ruh yaşının önemi var bence. Kendini geliştirmemiş ruhsal zihinsel gelişiminden çok fiziksel gelişimine önem veren insan isterse 50 yasına gelsin ergenden bir farkı olmaz.
ben yaşça küçük istemiyorum. Sanırım kadınlar kendinden büyüklerden hoşlandıkları için yani yanında arkadaş değil de abi, amca gibi bişey arıyorsa baba eksikliğindendir
Ben sevgilimin benden en az 3 en çok 10 yas büyük olmasını tercih ederim ama abi amca arayısı değil bu erkekler gerçekten yas aldıkça olgunlasıyo maalesef istisnalar hariç bu bi gerçek
Erkekler biraz geç olgunlaşıyor benden 8 yaş büyük sevgilim var her buluşmada neden beni sevmiyorsun diye stem ediyor 1 yıllık ilişkimiz var 1 yıldır da yapıyor😂