Dua etmek kaderi değiştirir diyorlar ama benim sıkıntım böyle değil çok daha büyük ve dua etsemde geçmiyor azalmıyo ne yapmalıyım?

Ben 28 yaşımda çok sessiz sakin bir kızım işim var mesleğim var. Çalışıyorum. Ama bu yaşıma kadar hiçbir şekilde hiçbir erkek beni sevmedi beğenmedi hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı. Hiçkimse beni sevilmeye layık bulmadı. Kendimi hep suçladım hep kendimden nefret ettim. Hep üzüldüm. Ve çocukken birsürü kalp ameliyatları geçirdim dış görünüşümde bir sorun yok ama evlenebilme şansım yok. Ve tek çocuk büyüdüm kardeş sevgisini hiç yaşamadım evladım da olmayacak evlat sevgisini de bilmeyeceğim. Hiçbir zaman evlenebilme şansım olmadığı için ve hiçbir erkek beni beğenmediği sevmediği için sevilme duygusunu yaşama şansım da yok. Ben hep dua ediyorum Allahım bu kadere alıştır beni diye ama olmuyır kaderime alışamıyorum çok üzülüyorum ne yapmalıyım?
Dua etmek kaderi değiştirir diyorlar ama benim sıkıntım böyle değil çok daha büyük ve dua etsemde geçmiyor azalmıyo ne yapmalıyım?