Kocamın annesi ile yaşayan 2 kardeşi çalışmıyorlar , diğerleri evli kaç kardeşi olursa olsun eşim onlara bakmak zorunda gibi davranıyor. ben paramız yok diye daha dogrusu borclarımız var bitirelim diye kendimden kısıyorum. o kıstıklarımı onlara veriyor. Ben hamileyim bazen o masraf etmesin diye canımın istedigi birseyi bile almadıgımı biliyorum o kardeşlerinin keyfi ihtiyaclarına annesinin özel hastane parasına para dagıtıyor. kadın hiç acımadan istiyor her gün sigarasını vs alısverisini yaptırıyor aynı işi yapıyoruz eşimle sirketimiz var maasım zaten yok kazandıgımız paranın yarısı onlara cegregi bize kalanıda borca gidiyor. bu durumu nasıl düzeltirim bilmiyorum lafını da etmek istemiyorum ilerde laf edecek biliyorum. bana yardımcı olun?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şirketiniz varsa o paralar yetiyordur size sen cimrilik yapıyosundur
alakası yok paramız yok diyor ne zaman bir ihtiyacım olsa halbuki kazandıgımızı biliyorum
Kocanda da sorun vardır ama annesinin hastane masraflarına da laf ettiğine göre büyük suçlu sensin
Paranız var cimrilik yapıyosun belli
öyle degil işte ben devlet hastanesine gidiyorum hasta olsam birsey olsa o ben özelden başka gitmem diyor her seferinde
ödemek zorundasın bana bakmak zorundasın diyor
Diyebilir annesi yani
Devlet hastanesi sanki çok mu iyi
Haklı çünkü annesi bakmak zorunda
sende o nesildensin allah yardımcınız olsun canım sizin ömür boyu senden başka kimse yardımcı olmadan ailene geçinme sıkıntısı çekersin karınla.
7 kardeşler sadece biz bakıyoruz annesine bu normal mi gerçekten?
Yardım edebilecek durumdaysan etmiyosan söz konusu senin annen baban veya kendi annesi babasıysa yapılmak zorunda olan bişry bu
Diğerleri hayırsızsa adam daha çok kendini sorumlu hisseder
Şöyle bi mantık mı varmış 6 sı da hayırsıx o zaman bende bakmıyım annem evde yatsın öldüğünde mezarına gideriz mi dicek hangi kafayla düşünüyorsunuz bunları ama gerçi zenginlerin hepsi böyle aw
Yeter ki paran olsun dimi gitmesin paran senin keyfine 1 milyon harcansa kocsm beni seviyor değer veriyor olursunuz
sıkıntı o degil anlamıyorsun olsa edelim ama bizim de yok ben kendime bir krs harcamıyorum evlendigimden beri kocam paramız yok diyor her gün ama bedavaya ben burada calısıyorum calıstıklarımın hepsi onlara gidiyor ve sadece bizden gidiyo baska kimse yardım etmiyo 2 kardeşi evde calısmıyorlar 3 kişiye fazladan bakıyoruz anladın mı evlenmeden ev masraflarını görmeden anlaman çok zor gerçekten kirası var dogalgazı cocuk masrafları çok zor
Sende haklısın hak verdim para önemli bırak annesi kanserse ölsün aw senin alcağın arabadan önemli mi
Haklısın hak verdim sana ben
sen durumu gerçekten anlamıyorsun ben para istemiyorum cocugum baskalarına keyfi para yetistirmek için hiç biseyini alamayacakmı ömür boyu onun gözlügü onun saati gerçekten annesi degil tek kardeşleri de öyle bana para vermek zorundasın ben çalşmam diyorlar kimse kesinlikle yanımızda degil diğerlerininde durumu kötü değil vermiyorlar abim bakmak zorunda diyorlar abi diye
ya anlamıyorsun gerçekten annesi kanserden ölsün degil hastane seni yannılttı ben diyorum kı o duruma devlet hastanesine para vermiyoruz anladınmı o anlamda kadın bir dişçiye gidiyor bagdat caddesine 10 bin lira diş devlet aynısını 700 liraya yapıyor anladın mı
Sende şunu anlamıyosun kocan napsın bende bakmıyorum desin mi istiyosun kardeşleri hayırsızsa kavga mı etsin oda farkında çoğu şeyin ama ANNESİne yardım etmeye çalışıyor hayattaki en değerli varlığı o
annesi evde durmuyor her gün bir yerde geziyor kanser falan yok aksama kadar sigara içip geziyor bakacak yapacak birsey yok diye? gerçekten bunu normal buluyorsan helal olsun sana. Doğulu musun sende?
Ben 23 yaşındayım kendi annem babamı geçtim karımın annesi karıma bana bakmak zorundasın dese bile sesimi çıkaramam zorda kalsakta mecbur yardım edicez mecburuz çünkü anladın mı
Doğulu olmayla alakası yok bu olayın ama en baştan dediğim gibi SEN HAKLISIN
Paradan önemli bişey yok
tabiki edecegiz ama en azından kardeslerine demesi gerekmez mi madem abisin hepimiz destek olalım mesela 10 bin lirayda herkes 1000 lira versin gerçekten tek kişinin yükünü boyle arttırmak dogrumu
Doğru değil zaten ben kardeşlerini savunmuyorum ama annesi senin keyfin kadar da önemli değil gripse de yatsın ölmezse kalkar ayağa sen şimdi yeni telefon falan alcaksındır annesi ölcek diye alamazsan ayıb olur yani
Belki de araba alcaksındır annesi iyileşsede ölür ama araba öyle değil çok haklısın aşırı
benim annem cok zor bana çeyiz aldı yatak odasına parası kalmadı yeni evlendik biz her fırsatta annende yatak odasını hala ödemedi diyor inanabiliyor musun kadın ne zorluklarla bana yardımcı olmuş almış 5 bin liranın lafını yapıyor anneme çok kırıyor bu durum beni bu durumdayken annemin 5 bin lirasının lafını yapıyorken kendi ailesine ayda 10 bin lira benim de emegim fazla fazla geçen boynumun agrıdıgı calismaktan paramdan vermesi cok koyuyor bana
Demek ki kocanda okuzmuş sende düşüncesizsin aslında birbirinizi bulmuşsunuz
Bence siz iyi yerlere gelceniz genelde cimriler paranın içinden geçiyorlar merak etme güzel hayatın olcak ilerde
ben şu an onun yanından çıkıp bir işe girsem zaten en az 7 bin lira maaşım var cıkıp ben annemin borcunu ona ödeyebilirim anladın mı ama Allah görüyor benim nasıl 7 /24 onun için calıstıgımı cocugumun rıskını sadece onun kendi ailesinin fuzuli ihtiyaclarına dagittigimi. ten merak etme allah görüyor benim maduriyetimi
Mağdur olup olmadığını ben kesin söyleyemem ama tek bildiğim bişey var bana sorsan ben haklıyım sana sorsak sen haklısın herkes kendince 10 numara mükemmel insan ama kendince acaba gerçekten öyle düşündüğümüz gibi miyiz
keşke gerçekten evlenmeden önce aldıklarımı ve evlendikten sonra 3 ayda bir 50 lira bile harcamadıgımı sana ispatlayabilseydim ben para düskünü degilim çocugumun hakkına yazık. benim annemin evi de var arabamda var çok şükür telefonum da var zamanında kendi işimi yapmış almışım.
Sana tüyo vereyim madem kendini mağdur olarak görüyosun eşine net şekilde konuşacaksın tamam annene istediğin kadar yardım et ama benim maaşımı bana vericeksin diceksin vermezsen işi bırkaıp başka yere giricem diceksin
Sıkıldım diceksin yardım olur ama bu kadarı beni aşar diceksin benimde ihtiyaçlarım var hepsini geçtim çocuğum olucak ona gelecek hazırlamalıyım kusura bakma diceksin
ben bunu çok söyledim çalışmamı kabul etmiyor onu aldatırım diye korkuyor meslegim çok iyi bir meslek cıksam bir işe girsem zaten o yetiştiremez onlara para birazda o yüzden
Bunu söyle net tavırla başka açıklama yapma düşün karar ver de başka iş mi maaşım mı de geç
Eeee ya bunu yapıcaksın ya da susup hayatına devam ediceksin sende buna karar ver
iki kişi calısınca birimizin calistigi onun ailesine birimizin yarısı ev giderlerine yarısı borca gidiyor bu insanlar degisik zaten
Sana söyleyebilceğimi söyledim tek çıkar yolun bu
yok vermiyor maaş bi ihtiyacım oldugunda resmen yalvararak alyorum ve pahalı seyler yemin ederimki almam hiç evlenmeden önce alırdım kendi paramı harcayabilirdim ama şu an calıstıgımın hepsi onun parası gibi davranıyor
şu an yakınman sadece içini dökmeye yarar seçeneğini verdim başka işe git maaş yoksa acımıcaksın
gerçekten benim hakkımda böyle düsünmen beni çok üzdü hamileyim diye duygulasım galiba ondan aglıyorum hatta ben öyle düsündügün gibi biri degilim öyle olsa gider zengin koca ile evlenirdim ben sevdigim adamla evlenmeyi sectim ne olursa olsun
Bu türkiye de herkesin harbi parası varmış aw demek ekonomi kötü değilmiş villasıyla foto atanlar şirket fabrigatörler
Niye ağladın ben tanıdığın biri değilim söylediklerimin önemi yok zaten ne desem de unutacaksın birazdan hatırlamazsın beni bidahs
kimseye de anlatamıyorum biryere gittiginde burda içimi döküyorum anneme anlatsam ne zor evlendirdi beni istemiyordu onu hiç anlatamam kardesime anlatamam onun ablası kardesleri zaten en ufak seyde agzıma sıcıyorlar onlara itaat etmek zorundasın erkek kardeşinin karısına anlatsam oda ablalarına yaranmak için hemen onlara anlatıyor cok kötüyüm ben ne yapacagımı bilmiyorum çok kötüyüm ben
Benimde ablam sorun yaşıyor anlıyorum seni ama sende hatalısın
Kendine eziyet etme ayrıl ds demiyorum resti çek işine gir
tanıdıklarıma anlatamadıgım için bende sana anlatıp aglıyorum işte
Tamam anlat zaten dert ortağı olarak doğmuşum aw bide sen anlat dök içini
Ne iş yapıyosun sen
onlarda ayrılmak yokmuş aldatmadıgı sürece ayrılmama da izin vermezler biliyorum öldürür yine vermez ömür boyu bu şekilde yasayacagım ben ben onu sevdigim için kapandım bile biliyormusun
He standart kürt desene kocan
Ayrıl demiyorum zaten yanında çalışmıcam başka işe giriyorum diyip girceksin yapcağın tek şey bu
Ailesine para vermemesini sağlaman çok kolay aslında
Çok kötü bir durum ALLAH sana sabır versin ben olsam kudururdum valla
Öyle saçmalık mi olur sana bişey sormak istiyorum