Erkek arkadaşımın yakın arkadaşı bana yavşayıp işin içinden sıyrıldı ne yapmalıyım? #sevgiliyakınarkadaşı #ilişkiler #sevgili?

Benim 1 aya yakın bir sevgilim var kendisi farklı şehirde olmasına rağmen biz çok iyiydik her şeyimiz mükemmeldi neyse yakın arkadaşına (erkek) birini ayarlamamı istedi tanıştırdı. Neyse arkadaşıyla gerçekten çok ortak noktamız vardı ve hani kendime yakın hissettim iyi biriydi. Neyse buluştum arkadaşıyla biz aynı şehirdeydik ben haber verdim sevgilime neyse 1 saat kadar oturduk normal ve yanından ayrıldım. Geldipimde sevgilime arkadaşından şüphe ettiğimi söyledim ama sevgilim güvendiğini söyledi. Biz tartışma yaşadık ayrıldık ve arkadaşına söyledim ayrıldık diye iyi oldu zaten sonu belliydi falan dedi. Sevgilim dayanamadı yazdı bana barıştık neyse duyunca arkadaşı sen üzülmeye mahkumsun falan dedi kızdı sinirlendi. Kendisi konuşma içinde bana öpeyim mi falan diyordu duşa gireceğim dedim bende geliyim mi falan ediyordu ssleri attım. Neyse barıştık biz ama ben sevgilimin beni denediğini sandım ayrıldım ve o gün arkadaşı yine çağırdı beni. Oturduk arabada tikimle oynadı bende yapma falan dedim tuttu kendine doğru çekti sarılmış gibi olduk bir iki kez yaptı. Bana karşı düşüncelerini sordum söylemedi sen söyle dedi bende bilmiyorum yanlış olduğunu düşünüyorum belki hoşlanmıştım dedim ama hani o kadar kafama girdi ki ne oldu anlamadımm
Eve bırakırken yine sarıldı araba kullanırken ve ben uyumuşum cidden nasıl oldu bilmiyorum gözümü bi açtım çoktan gelmişiz hemen kalktım toparlandım sonra bu sarıldı bana elimi tuttu aletine götürmeye kalktı ve ben pislik yapma hain emellerine alet etme dedim ve hemen arabadan indim geldim konuşmak istemediğimi sevdiğime ihanet edemeyeceğimi söyledim. Hemen sevgilimi aradım anlattım telefonda kendimi anlatırken yakın hissetmiştim dediğimi yanlış anladı arkadaşı elimi aletine götürmeye kalktığını itiraf etmedi ben yüz verip ben yavşadım gibi gösterdi ve sevgilim çok ağır laflar söyledi bana uyuyamadım arkadaşının oyununa geldim o kadar kafam doldu ki intihar etmeyi düşündüm o derece. Burada arkadaşıyla birlikte beni denemiş olabilir mi ya da arkadaşının beni oyuna getirdiğini bir gün anlar mı sizce? Çok canım yandı çok canım sıkıldı gerçekten ben sevgilimi seviyordum bir sürü hayallerimiz vardı ama arkadaşı gerçekten oyuna getirdi beni..
Erkek arkadaşımın yakın arkadaşı bana yavşayıp işin içinden sıyrıldı ne yapmalıyım? #sevgiliyakınarkadaşı #ilişkiler #sevgili?