Arkadaşlar benim için önemli bir mevzu, okursanız çok sevinirim. 2 yıldır benimle görüşmek isteyen birisi vardı. En sonunda ocak ayında görüşmeyi kabul ettim. Ona aşık oldum ve bir şeyler yaşadık onun isteği üzerine. Fakat bazı arkadaş zannettiğim parazitler yüzünden aramız açıldı. 10 yıldır pek çok konuda destek olduğum, yanında olduğum, arkadaşım dediğim insan sevdiğim kişiyle arama girdi. Sonra bir olay yaşandı 9 şubatta. Olay günü arkadaşım dediğim insan, beni sevdiğim kişinin gözü önünde darp etti. Sevdiğim kişi de sesini bile çıkarmadı, güya şok geçirmiş. Olaydan 1 saat sonra sevdiğim kişi ve arkadaşım dediğim insan arasında bu konuşmalar geçmiş, ben canımın derdindeyken, ölümü dilerken. Birkaç gün sonra sevdiğim kişi gönderdi mesajları. İşte bunlar da ekran görüntüleri. Yeşil mesajlar sevdiğime, beyazlar eski arkadaşıma ait.Benim onlara kıyasla suçum olmamasına rağmen aralarında bu mesajlar geçmiş. Muhtemelen arkadaşımın sevdiğim kişide gözü kalmıştı. Şimdi ben bunlardan nasıl intikam alabilirim? Lütfen yardım edin.
Arkamdan kumpas kurulmuş. Ne yapabilirim? Fotoğraflı?
Tam olarak yapılan nedir? Senden neden bıkmışlar ya da şaşırmışlar gibi konuşuyorlar? Hak vermek için değil ama kumpası göremiyorum ben... Açıklarsan seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim. Şimdi bu Bilge denen kız ilk başlarda Onur hakkında olumlu konuşuyordu bana karşı "iyi birisine benziyor, seni seviyor gibi gözüküyor" falan diyordu. Sonra Onur'un mesleğini ve akademik başarısını falan öğrendi ve fikirleri bir anda değişti. Onur'u bana kötülemeye başladı. Ben de onun etkisiyle Onur'u biraz bunalttım farkında olmadan ama kötü bir şekilde değil. Onur ile ilişkimize bir ad koymamıştık ama koymak üzereydik, Onur benden 2 hafta kadar zaman istemişti. Ama daha zaman dolmadan bitirdi her şeyi. Vedalaşmak için ertesi gün yanıma geleceğini söyledi. Ama ertesi gün olmasına rağmen bana mesaj bile atmadı, ben ona yazdığımda ise bana "işim var bugün, gelmeyeceğim" dedi. Ben de ısrar ettim. Ama gelmemekte kararlıydı. Çok kötü bir haldeydim. Sonra ona "sen gelmezsen ben gelirim o zaman" dedim. O günde evinde arkadaşı kalıyormuş. Bana gelme falan dedi ama ben yine de sırf konuşmak için gittim. Bana yine kötü davranıldı. Onur beni evime bıraktı ama bana hâlâ kötü davranıyordu. Eve gidecek hâlde değildim. Arabadayken eve gitmek istemedigimi söyledim. Sonra ise Onur, bilgeyi aradı ve haber verdi. Bilgeye, "aylin eve gitmek istemiyor, sana getireyim mi" falan dedi. Bilge ise "bana getirme, ben bugün arkadaşımda kalacağım. Eve gitmiyorsa sokağa at" dedi. Ben yine ağladım. Eve varınca ise onura yine eve gitmek istemediğimi söyledim. Sonra ise tekrar bilgeyi aradı, çünkü ben annemlere "bilgenin yanına gidiyorum" diyip evden çıkmıştım. Önceki gün birbirlerine numaralarını vermişler. Herkesten numarasını sakınan Bilge, ne hikmetse onura numarasını vermiş. Sonra Bilge geldi. Bana saldirdi ve beni darp etti. Sürekli aleyhimde konuştu. Onura, "bir daha seni rahatsız ederse, evine falan gelirse polise git, nasıl olsa yaşı 18'i geçti, hapse girer" gibi şeyler söyledi. Onura gitmesini söyledi, ben onura gitmesin diye yalvarırken vicdansız Bilge, onura git demeye devam etti.
Onur da onu dinledi ve gitti. Bilge de zaten benim telefonumu elimden kapıp babam beni ararken telefonu açmıştı. Babama bulunduğumuz yeri söyledi. Sonra babam bana küfür etti. Az daha dövecekti. Ahlaksız Bilge de timsah gözyaşlarıyla ağlıyordu. Sonra babamgille bilgeyi arkadaşının evine bıraktık. Bu olaydan 1 saat sonra ise, ben kendi canıma kıymaya kalkarken onların aralarında bu konuşmalar geçmiş. Hâlâ kumpas yok mu diyorsun?