al o kılı denea testi yaptırırsın mahkemede delil olarak kullanırsın tövbe tövbe :D bir kıl için uğraşılırmı birdaha oraya gitmezsin olur biter. hiç birşey de yapamzsın çünkü hata sende parayı peşin degil yiyip memnun kalınca ödeme yapar insan. bunlar sana müstehak galiba :) paran için de geçmiş olsun :)
yani çok temiz olmasını beklemeyin sonuçta steril ortamda yapılmıyor bunlar hem arkada ne yaptıklarını bilmeden yiyoruz yani adam elini burnuna sokup sonra hamur yoğurabilir Yani demem o ki bu kadar çok dikkat edersek bişey yiyemeyiz :) hahah çok iğrençim :) hem belki senden düşmüştür yanlışlıkla
genelde böyle seyleri asla sorun etmem insanlık hali sonucta ne kadar dikkat edilse de olabiliyor gozden kacmalar ama ozur dilenmedigi ve piskinlik yapildigi anda kan beynime sicriyor
Seneler evvel Mudanya'da ailecek gittik böyle bir pideciye. Lahmacunun içi resmen kıl yumağıydı hemen kalktık söyledik durumu ama zerre umurlarında olmadı. Çıktık sonra babam bir de yemediğimiz lahmacunların parasını vermiş o ara ben askerden izine gelmiştim hatırladıkça midem bulanır aslında ordaki insanların umursamazlığı daha çok midemi bulandırdı. Gittiğimiz yer de gayet büyük bir yerdi merdiven altı yer değil altlı üstü salonu olan sahil kesimi yerde. Bir daha dışarıda kolay kolay böyle ürünler yemedim o günkü olay ağzımı yaktı. Asıl anlamadığım lahmacunların içinde o kadar kıl olması için berber dükkanı işletmeleri gerek 1-2 değil içi resmen kıl yumağıydı. Topunun Allah belasını versin hatırlayınca sinirlerim hopladı bir anda.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Belediye"nin Halk Sağlığı ve ZAbıta birimi var. Oraya şikayet edin. Çok ilgileniyorlar. Haklısınız kızmakta. Bone kullanmıyorlar.
Yediğin yer büyük bir yer olsa hak iddia edebilirsin. Mc donalds, Hd iskender, Burger king, Sbarro pizza gibi yerler kurumsal şirket olduğu için karşılığını alırdın orası küçük br yer sanırım. Adam beğenmiyorsan çek git der
neden her 3 liralık lahmacundan kıl çıkıcak diye bir kaide mi var? Para veriyorsun oraya sonuçta 50 kuruş bile versen işlerini doğru düzgün yapmak zorundalar, sinir bozucu yorum yapmayın lütfen.
En İyi Cevaplar