Biz şarap içerken birkaç kişi laf atıp rahatsız etmek istedi perşembe gecesi saat de geçti kimse yoktu sevgilim de hiç kavgaya girişmedi defolun gidin polis çağırırım dedi adamlar ciddiye almadılar ama gittiler. Onlar 6 kişiydi biz iki kişiydik. Kafama takılıyor şimdi, bu medeni adam davranışı mı pısırık adam davranışı mı? Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAdam doğru olanı yapmış ne yapsın yani herkes de kavga edip önüne gelen dövmeye kalkıp başını belaya mı soksun üstelik artık bu devirde insanlar öyle tekme tokat kavga etmiyor çekiyor silah takır takır vuruyor bence en doğrusunu yapmış polisi aramakla sende evlenirsen evlen evlenmezsen evlenme bunlar mazeret seven evlenmek isteyen insan böyle ucuz şeyleri mazeret etmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Delikanlı adam yanında kadın varken kavgaya girmez. 2. Sarhoşun mektubu okunmaz.
561 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sevgilin hulk değilse doğru olanı yapmış :))
6 kişiye dalıp dayak mı yesin ya da orasına burasına bıçak mı girsin?
erkek mi olacak o zaman sevgilin?170 Yorumla
+1 yılMedeni
230 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
84Cevap
Akıllı adam davranışı. 6 kişiden bir kamyon dayak yemek mi? Ki bu en iyi ihtimal adamlarda bıçak silah olup olmadığı belli değil. Belki facia olacak.
Eğer sevgilin adamlara dikleşirse çıkacak arbede de senin de zarar göreceğini düşünmüş olabilir mi?
Sen ne yapmasını isterdin?
Adamlara kafa tutmasını mı?
Yoksa medeni bir şekilde konuyu kapatmasını mı?
Ah siz kadınlar ahhhhh.
Adam kavga etse bu nasıl adam yanımda kavga etti öküz dersiniz.
Adam kavga etmese pısırık dersiniz.
Cidden erkeklerin durumu zor.21 Yorumla- +1 yıl
klasik yeni nesil kafası çalışmayan Türk kızı işte, çok bir beklentiye girmemek lazım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılPerşembe gecesi geç saatte alkol aldın, yolda sevgilin ile yürüdün ve 6 kişi laf mı attı size? 1 Allah'ın kulu da yasalarda nasıl oluyor bu diye sormuyor. Trol sorunu bir çok kişi yemiş. Helal olsun. Ama gerçek olmasını temenni etme, geçirirler cezayı.
40 Yorumla Şu adamların başını belaya sokma merakınızdan vazgeçin. Herşeyi erkekliğe yoruyorsunuz adamlar da gururdan daha sakinlikle halledilebilinecek işlere bir hiddetle giriyorlar, sonra olay nerelere kadar gidiyor.. Yazık günah oluyor.
Polisi aramak istemesi en doğru karar. Herkes de bir annenin evladı. Sokaktan geçen kıza laf atan adamlar düzgün tipler olabilir mi? Neden belaya soksun başını.
Evlenme kızım tamam vazgeç. Daha olgun daha aklı başında bir kız bulsun o da.33 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz tv deki dizilere çokmu bakıyorsunuz, arkadaşınız gayet normal davranmış yapması gerekeni yapmış, en akıllı çözüm tabikide polisi aramak ne diye itten köpekten uğraşsın, yani siz bekliyordunuz arkadaşınız meydan okuya herbirine birkaç tane vura adamla bayılsın ya da arkalarına bakmadan kaçsın, bu ancak filmlerde olur, karşı çıksaydı ne olurdu söyleyeyim bir güzel dayak yerdiniz belkide adamlar arkadaşınızı bıcaklardı ya da sizi bıcaklardı nasıl, bir cevap ikisiniden birini seçin
20 Yorumla
+1 yılHakkikaten Türk Erkekleri neden Russ kadınlarına gitmek istiyorlar şimdi daha iyi anlıyorum.. Harbiden Malsınız. Adam seni korumuş işte 6 kişiye karşı ne yapacak? Karşinda Jean Claude Van damme mı var? Hadi bu senaryoyuda geçtim Perşembe gecesi Corona vaktı gece yarısı dışarda ne işiniz var birde Polisi çağırmış sizede ceza kesmediler mi? 🤣🤣🤣 Bu nasıl senaryo Memdüh ün rahmetliyide geçtin.
10 Yorumla
+1 yıl15 kişiye saldırdım vurdum vurdum saymadım mı yapacaktı, sen kendini onun yerine koy sağ çıkar mıydın çıkmaz mıydın, kadının yanında bi de dövülürse küçük düşürücü olur. Gururu yerler altına serilir. E polis de çağırmasa ne yapcaksın adam en azından akıllı. Pısırık olan sensin bence. Öyle paldur küldür kavgaya girilmez önceden plan yapılır.
10 YorumlaAslında medenilik bir durum da değil bu. Adam tek başına 6 kişiye nasıl dalsın? Adamları biraz daha terslemeye devam etseydi dayağı yerdi. Polisi çağırırım diyerek gözlerini korkutmak istedi. "Defolun, polis çağırırım" derken ki ses tonu pısmış bir ses tonuysa o zaman korkmuştur diyebiliriz ama sert bir dille söylediyse bu korkmadığı, asıl yapması gereken şeyi yaptığı anlamına gelir.
10 Yorumlaöncelikle şunu belirtmek isterim; o kişinin kohlberg'in ahlak yasasına göre ahlak düzeyi kanun ve düzen eğiliminde bu iyi olduğunu anlamına geliyor.
hayır öte yandan şunu düşünmüyor musunuz?
bir sorun çıktı ve adamları dövdü diyelim. ileride sizinle sorun çıktığında da sizi dövmeyeceğini neden biliyorsunuz.
öte yandan orda adamları dövse ve adamlar sizin sevgilinize tazminat davası açsalar?11 Yorumla- +1 yıl
Knk adamları dövebilse ve dava açılmasa çok iyi ama bu çokda düşük bir ihtimal
cokta kafana takma ınankı sevgılın en ıyısını yapmıs hadı dıklenseydı ıkı sana saldırsa dıger 4 u sevgılının susturabılırlerdı.. helekı sana saldıranlar sanıyomusun sana vurucaklardı tacız edılcektın oranı buranı sıkıstırıcaklarda ayak ustu sonra kacacaklardı zaten.. olan gozu morarmıs kafası sısmıs dudagı patlamıs mosluklar agrılar ıcınde sevgılın ve tacıze ugramıs sen kalıcaktın.
En guzel durum once Ikazdır. olmyosa kacınılmaz son bellı kavga zaten10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılerkekliğin %90 kaçmak %10 u şuursuzluktur tek başına erkeklik yapıp 6 kişiye dalsaydı şuursuzluk edip temiz bir dayak yerdi hiç belli olmaz belki öldürülürdü yarın bigün bi kavga edip ayrılırdınız adamda senin için yediği dayakla kalırdı, mantıklı olanı yapmış sağduyulu davranmış
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam mantıklı olanı yapmış 6 kişiyi dovemez dayak yediği ile kalırdı ya da farzet biri bıçakladı ya da o karşı taraftan birini yaraladı ne olacaktı sonra kızlara göre çok basit erkek kavga etsin. Ama elle taciz filan varsa o zaman ölümüne kavga etmeliydi ama. Siz kizlar sizi korusun diye sabıkalı hapçı hırsız serseri kisiler ile çıkıyorsunuz ama sonunda kadına şiddet kadın cinayeti sevgiliyi darp etme oluyor
20 Yorumla
+1 yılNişanlım ya da eşim, bacım, annem olmadıkça hiç bir kız için kavga etmem.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞey mi olsaydı peki? Senin, için aralarına dalsaydı adamların ve ölesiye dayak yeseydi falan ya da bir kaçına yara verseydi daha mı iyi olurdu? Sonra nolacaktı belkide kendisini, hastane köşelerinden falan toplayacaktın en kötüsünü söylemeye dilim varmıyor bile.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılesas bu adam seninle evlenir mi. ya da böyle düşündüğün için seninle evlenilir mi. kriter bu mu. lafa gelince. hangi erkek beni himayesine alacakmış şaşarım yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım dersiniz. pratiğe gelince bu adam pısırık. bir beni koruyamadı
10 YorumlaYani kavga etseydi o 6 kişi sevgilini kevgire çevirseydi sana göre erkekmi olucaktı?
Sen bu kafayla evlenme ya kusurabakma
Diğer düzgün düşünen kadınların önünü kapatma lütfen yazıktır.30 Yorumla
+1 yılheee oldu... adam 6 kişiyle kavgaya girecek senin için... hadi adamı bıçaklasalar adam orada ölse tüm sorumluluğu üstlencek misin... Bu adam hala senle beraberse yazık kafası çalışmıyordur kesin...
30 Yorumla
+1 yılSen 6 kadınla kavga edebilir misin ki sevgilin 6 adamla kavga etsin 😅. Kolay mı sokakta altı kişiyi dövmek adam en doğrusunu yapmış ki dövebilecek gücü olsa dahi doğru olan polisi ararim demesi ve kavga etmemesi.
10 Yorumla
+1 yılEvlenikir tabii ki, adam en doğru olanını yapmış. Adamın tek kişi iken 6 kişiye dalmasını mı bekliyorsun? Hadi onu geçtim o esnada sanada bir şey yapabilirlerdi en doğrusunu yapmış, bide bu adamla evlenilir mi diyo.
10 Yorumla
+1 yılYani biraz degisik bilmiyorum belki kavgyi sevmuyodur hani sey diyosnuz y. Elitmi oluyodu ne diyomuz o tiplere oyle bisey iste ya ondan. Delikanli cocuklari uzdunuz hanimalar😅
16 Yorumla
Soran+1 yılBen ağzından küfür bile duymadım 9 aydır birlikteyiz bunun elitlikle ilgisi yok ama
- +1 yıl
Tama iste onu diyorm kufur soyleyek birisi olsaydin oyle bisey yasamazdin zaten 😅 senin istegini yapardi
- +1 yıl
Aynen knk sen dalda bıçaklan dayak ye boşuna diyelimki dayak yedin
Sence kız arkadaşını boş birakirlarmiydi - +1 yıl
Knak beni hayatımda 1 kere dayak yedim😅🤣🤣 ayrıca hic budaklanmamış degilim:)) ayrıca burda olay kız değil sen varken cesaret edinebiliyorlarsa olay sensindir 😊😊
- +1 yıl
Valla git bıçaklan kardeşim el kızı ağlamaz sen ölünce başkasına yar olur
Dağları duman bağlar
Ağlarsa anan ağlar - +1 yıl
Bizimkiler alışkın knak kaderde ne varsa.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsunu unutma 6 kısı bır kısıyı rahatlıkla alt edebilir ve bır kavga baska hırsları ateşler sonra hırslarını alamayıp arada bırde sen kaynarsın bence sevgılın senı gayet ıyı korumus aklının kuvvetını kullanmıs erkeklık kaba kuvvet degıldır mantıgın aklın ve kontrollu gucun bır arada dengeli olması gerekır. Ben dayaktan korkmam ama sevgılım yanımda olunca onu rıske atamam bende aynısını yapardım
10 Yorumla Ablacım şimdi şöyle adamların silahı bıçağı vardır sevgiliniz bruce lee mi hepsini bir anda dövsün hayat filmlere benzemiyor bıçağı taksalar daha mı iyi olurdu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKarşısında 6 kişi sen Cüneyt Arkın falan zannettin galiba adamı. O filmlerde oluyor eğer çevresi varsa çağırır , silah varsa dediğin olurdu. Diğer türlü sevgilini hastanede ziyaretine giderdin ancak
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 adam 6 kişiye karsı ne yapar sen kaptan amarikaylan mı çıkıyorum zannediyorsun acaba adam yapılcak en mantıklı şeyi yapmış ölmek bayılmak deyil adamın kalkanını alır eline verirler :D hatta senin eline verirler onu dövmeye devam ederler
00 Yorumla
+1 yılSani 6 kişiye karşı nasıl koruyabilir miydi ki mantıklı düşün önce. Belki kafa tutsa sana da saldırıp tecavüz edeceklerdi. Senin buradaki amacın nedir yanında eli sopalı psikopat biri mi olsun o zaman ayrıl bu çocuktan dışarıda pislik çok...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bence ayrıl. Çocuğun hayatını kurtarmış olursun. Gitsin kendine olgun , zeki biri bulsun.
50 YorumlaKavgaya girse En fazla burnu kırılır ama Kesici alet çıkma ihtimali var senin yüzünden zarar görmek zorunda degil kavga etse en az 2 sene davayla uğraşır durur Mantıklı olani yapıp kavgayi yatıştırmış ben lisansli boksörüm gerektiginde 20 kisinin de arasında kalıp dayak ta yedim bu Utanılacak bisey degil utanilmasi gereken Korkup kalabalık olmak
10 Yorumla
+1 yılBu kadar düşüncesiz birisin sevgilin senden ayrılmalı bence lan adamlar 6 kişi diyorsun sevgilim tek 6 kişi kavgaya girseydi o 6 kişi senin sevgilini ne hale getirirdi haberin var mı? İyi ki de girmemiş böyle olaylarda mantığınla düşüneceksin kalbinle değil kalbiyle düşünüp hareket etseydi mal gibi 6 kişiye dalardı ve dayak yiyip otururdu.
10 Yorumla
+1 yılişte bu adamla evlenilir
koruma adı altında millete zorbalık yapabilecek adamlar gün gelir size de zorbalık yapıp şiddet uygular
salak salak triplere girmeyin kimsenin sizi korumak gibi bir görevi yok kocanız da olsa babanız da olsa abiniz de olsa
bu kimseyi eksik veya sorunlu yapmaz, asıl olması gereken budur10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBi kız için 6 kişinin içine girmek istememiş sadece pısırık değil yani
40 Yorumla Bu soruyu sorman bile saçma. Tam tersi kavga etmeye çalışsa soğurdum ben. Polisi aramak yapılacak mantıklı bir şey. Neden pısırık olsun? Olsa bile kavgacı olmasından iyidir bence.
00 YorumlaYa bacım git Allahaskina trol cu seni bi kere gece gec saatte dışarı cikmak yasak ne anlatiyon sen ustelik hic bi sevgili kuytu köşede sarap icmez sndjd
00 YorumlaDoğru olanı yapmış kavgacı şiddete yatkın adamlar isteyin dayak yiyince de şikayet edin adam mantıklı olanı yapmış rezillik mi çıkarsaydı efendi adamlarla takılın serseriden ne hayır gelir
00 YorumlaKavga etseydi sevgilini kavga esnasında bıçaklasaydı sana göre koruma mı olurdu bu? Çocuk en mantıklı ve doğru şeyi yapmış. Dediklerimi yapsa daha mı çok hoşunuza gidiyor anlamıyorum ben sizi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Sevgili modunda oldugu icin biraz geri durmus, evli olsaydi muhtemelen takip ederdi, polisi de musallat ederdi o mallara, ben olsaydim onlarin... neyse sakinim ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni koruması gerektirecek bisey yok burda sen de hatalısın sonuçta herkes kendini düşünmek zorunda en doğrusunu yapmış seni koruyacak diye kendi başını senin yüzünden belaya sokamazdı djsnxn
30 Yorumla
+1 yılAllahtan çocuk senin gibi kro değilmiş. Kafayı mı yedin tabiki de en medeni ve o durumda gerekli olanı yapmıs adam.
10 YorumlaSen kavgaya karışsın ölsün ya da öldürsün istıyo sun. Ölünce ya da hapis yatınca karsı saldırgan grup tan biri ile aşk yasamak istedgğne eminin
10 YorumlaSevgilin dayak yememek için kendini garantiye aldı aslında doğrusuda budur kavga havsansal bil dürtü ve histir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNapsın 6 kişiyle dalaşıp hastanelik olsa daha mı mutlu olurdun
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılPısırık değil akıllı adam, Tek başına 6 kişiye ne yapsın çocuk
herkül mü bu?20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılHeee o da Altarın oğlu Tarkandı zaten 6 kişiye tek kişi dalacaktı...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBen onun yerinde olsam sevgilimi markete sokup içkileri içerden kafalarına fırlatırdım 6 kişiye tek etkili çözüm
00 Yorumla Bu nasıl bir soru sevgilinin değerini bil istediğin şeyin farkında mısın 6 ya 1 asıl büyüklük yapmış aklı olgun biri medeni insan 💞
00 Yorumla6 ş*refsizle kavga etmeyecek kadar akıllı bir sevgilin var. Aksine bu güzel bir şey o seviyeye inmemiş
00 YorumlaKişiden kişiye değişir mesela ben mecburi silah taşımak durumunda olduğum için topuğuna sıkardım birinin ama her insan bir olmaz
00 YorumlaAkıllı adaam davranışı bu eğer kavga çıkarsa onu dövüp sanada tecavüz edebilirlerdi herşey olabilirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim ne alakası var, zaman öyle bir zaman ki artık adam başını belaya mı soksun, benim sevgilim yapsa ben şahsen dövüşmesini istemem, nedir bu maço adam merakınız anlamadım sizi, adam orda dövüşse başı belaya girecek ya da cezaevine girecek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılMedeni adam davranışı. Zaten sarhoş adam kavga etse dayak yiyecek. İş kavgaya dönüşse sana da zarar verebilirlerdi ve seni koruyamayabilirdi sevgilin.
01 Yorumla- +1 yıl
Sayıları çok fazla.
+1 yıladam riske girmemiş 6 ya tek sonuçta ne gerek var gece gece
10 Yorumla
+1 yılAdam akıllıca haret yapmış sen fazla filim izlemissin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 dakikalık delikanlılık 20 yıllık karılık yaptırır adama sevgilin en iysini yapmış ben çok gördüm öyle asarım keserim diyen klavye delikanlılarını başlarına gelmemiş benim canlı örneğide var hayatımda bu sözde ona ait kızla gezerken olayla karşılaşıyo sizinkine benzer hapse 19 yaşında içeri girdi 40 yaşında çıktı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKavga etse hanzo deriz, kibarca uyarsa pısırık deriz. Biz tam olarak ne istiyoruzz😅
13 Yorumla- +1 yıl
@ulaş3478 her kadın değil 😏
Medeni adammış erkekler yanında kadın varken kavga etmek istemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yapacaktı, altı kişiye kendini yem mi edecekti? bence gayet akıllıca davranmış, şöyle de bir durum var: gece gezenin ayağına b@k bulaşırmış, önemli olan o duruma düşmemek.
10 Yorumla
+1 yılHasbinallah görseldeki ev varya onu cok satin almak istiyordum, neresi oludugunu biliyorum 💚
00 Yorumla6 kişiye karşı tek kişi kavgaya girmek sence akıllıca birşey mi?
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂 hghha sen git kendine bir tane boksör ayarla...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılOlması gerekeni yapmış bunda ne var keşke herkes aynı şeyi yapsa
00 Yorumla Sarhoş adam yanında kavga varken kavga etmez, onlarda yanında kadın var diye kavga etmemiş zaten.
04 YorumlaAslında davranışı gayet mantıklı aksi taktirde hem dayak yer sende elle tacize dahi uğrayabilirdin
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim beni korumak yerine polisi aramak istedi, bu adamla evlenilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler