Anlamam cok uzun surdu biliyorum ama nasil ayrilmam gerek. Kirmak istemiyorum. Bugun eskiden arkadasi olan ama aralari iyi olmayan kisinin evlendigini ve basarili oldugunu gorunce moralinin dusuk oldugunu soyledi depresifti. Iyilik dileyemem ama kotuluk istemem dedi. Ben Allah daha cok para versin diyince. Benim kabul edebilecegim bir kisilik ozelligu değil bu
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrilmak istiyorum ne demeliyim
Sevgilimin kindar ve kiskanc oldugunu ogrendim 8 ay Sonra?
Üzmeyeyim kırmayayım diye düşünme. Bir taraf üzülür ve kırılır muhakkak. Kendince haklı sebeplerini açıkla zaten o da anlar. Tabi er kişiyi tanımadığım için ne reaksiyon verir onu bilemiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olmuyor yapamıyoruz dersin sebeplerini açıklar ve ben bu tür bir insanla olmak istemiyorum de tüm açık kapıları kapat.
Cok kirilir mi nasil cok uzmeden ayrilabilirim
Üzmeyeyim kırmayayım diye düşünme. Bir taraf üzülür ve kırılır muhakkak. Kendince haklı sebeplerini açıkla zaten o da anlar. Tabi er kişiyi tanımadığım için ne reaksiyon verir onu bilemiyorum.
Onceki sevgilisiyle ayriliginda cok kirici seyler soyledigini anlatmisti. Sozleriyle bana saldirabilir
Korkuyorum
Ama adamın karakteri buysa yapacak birşey yok. En fazla kendinden bıktırırsın o senden vazgeçer.
Haklisin yarin konuscam insallah lutfen benim icin dua et
Korkma umarım iyi olur
Karşına al açıkça konuş ayrılığa her türlü üzülecek ne kadar erken olursa okadar kolay olur
Kirmadan nasil soyleyebilirim butun ailesiyle tanistim
Ailemle tanismak istiyorlar
Ben mi abartiyorum bu ozelligini
Sadece bundan dolayı ayrılmak istediğini düşünmüyorum başka sebepler de varki bu kadar cabuk karar verdin
Asiri negatif enerjim tukendi
Birbirnizi tuketiyorsanız çok fazla uzatmanın anlamı yok konuş bitir anladığım kadarıyla aşıkta değilsin
Oglen u ten bei konusmuyoruz ozluyorum, ama o heyecan yok baglilik diyelim
Senin ki sadece seninle birisinin ilgilenmesi hoşuna gidiyor heyecan yoksa en basit ve klasik cümle seviyorum ama aşık değilim de
Büyük ihtimalle o da senin için alışkanlık olarak görüyordur. Ayrıl söyle çok aşırı tepki vermez kabul eder
Bir ay once senin hakkinda suphelerim var diyince uc gun aglamis
Çok üzülürsün ayrılma beraberken ayrılmak istiyorum filan çok kolay söylüyorsun ama ayrıldıktan sonra pişman oluyosun filan çok sıkıntılar çekiyosun
Asik degilim sadece aliskanlik diyelim. Hayatimda boyle dusunen
Bir insanla birlikte olabildigimi goremiyorum
Aynısını bende dedim hatta neler neler yaşadım evliyim ben evi terkettim annemlere geldim filan ama ayrılığın sancısı çok farklı
Mektup yazarak bitir.
Bence normal ya erkek dediğin böyle olmalı mk
Baskasi tip fakultesine gitmis diye amerikaya kendisin mutsuz olmasi bence anormal