Arkadaş arasında bakıyorum size de bakasım geldi. 8 kart ve 2 konuşturma kartı seçtim. Seçin yorumlara yazın bakalım. Turuncu kart 2. Deste kahverengi 1. Deste. Yorumlar çoğalınca birinin yorumuna atarım hepinize haber veririm <36. hissi kuvvetli olanların cuk oturacaktır.
Güncellemeler
+1 yıl
Atıyorum birazdann... <3
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar site kakdırdı sonuçları başkık soru şeklinde olmadığı için sorryy. Yarın tekrar atıcam okuyamayanlar için iyi geceler
(GELİNNN TAROT BAKIYORUM) Onun sizi nasıl gördüğünü bilmek ister misiniz? ?
Deste 2 turuncu : Bu deste de ruh eşi enerjisi görüyorum. aranızdaki çekim çok büyük. Sizinle gelecek planları duyuyor. Fakat sizi kendinden daha şanslı görüyor. Kendinin sizin için yeterince çekici vs gibi bir açıdan denk olmadığını düşünüyor. Sizi daha yüksek mertebede görüyor. Sizler somut şeylere odaklanıyorsunuz gerçekçi ve mantığınızla hareket ediyorsunuz. Birine sevgi gösterdiğiniz de veya maddi manevi yardımcı olduğunuzda sonrasında bunun karşılığını görmek sizi gururlandırıyor. Dediğim gibi somut şeylere odaklanıyorsunuz bu şekilde hayatın tadını çıkarıyorsunuz. Çevreniz çok geniş olmayabilir az olsun öz olsun mantığındasınız. Bu insanın gözünde yeri geldiğinde eğlenebilen yeri geldiğinde içine kapanıp takılan birisiniz. İnsanlar size çok dobra davrandığında bu neden bana böyle söyledi diye çok düşünüyorsunuz. Alıngansınız. Bunların farkında. Sizi yeri geldiğinde çok güçlü yeri geldiğinde çok kırılgan olabileceğinizi de biliyor. Ama sonuç olarak size karşı duyguları olduğunu görüyorum. Konuşturma kartı (size söylemek istediği şeyler) :+sende beni hala seviyor musun?+Seni deli gibi merak ediyorum. Bu kişi hem sizle hem sizsiz yapamayan biri gibi. Ruh eşi bağlantılarında çoğunlukla böyle oluyor. Ne senle ne de sensiz mantığı. Çektiğim kartlarda pişmanlık da var. Geri kalan kartlar olumlu. Olası gelecek :bu kişi size uzakta olsa size ya da siz ona karşı yaralı da olsanız birbirinize döneceksiniz. Aşka teslimiyet olacak. Aranızda ki bağın onunda yavaş yavaş farkında olacak. Bu insanla problem yaşamışsınız artık onunda farkında olduğunu söylemek isterim.
gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok çok teşşekür ederim aylardır düşdüğüm bu kötü durumun böyle olumlu olacağını bilmek benim için çok özel oldu gerçekten çok çok teşşekür ederim nasıl karşılk verebilirm bu güzel cevabınıza bilmiyorum ama gerçekten çok teşşekür ederimm
düşünmesi hayal etmesi bile mutlu ediyor benii hayatımı bir köşeye koyup bununla ilgileniyorum ve inanıyorum ki olacak sana da iyi geceler :) tekrardan teşşekür ederim
merhaba iyi geceler ben artık sevdiğim kızla tekrardan beraber olalım diye ciddi bir konuşma yapmak istiyorum yaklaşık 8 9 ay oluyor acaba konuşmam yerinde ve doğrumu yardım edersen çok sevinirim
teşşekür ederim cevap verdiğin iiçin ama mesaj göndermiyorum beni takip etmediğin için onun için buradan yazma gereksinimi duydum rahatsız ettiysem üzgünüm
şimdi önümüzdeki hafta ben bu sevdiğim kızla güzel bir plan yaptım beraber olacağımız ve bunun sonucunda tekrardan beraber olmamız konusunda uzun bir konuşma yapacağım bazı hediyeler vereceğimm bu konuşmanın ilk ve son olmasını istiyorum o yüzden sevdiğim kişinin bana karşı hislerinde doğru zamanı yakalamak istiyorum tekrar beraberliğimiz için konuşma uygun mu ve benim nasıl olmamı istiyor şuanki ben onun için yeterli mi eğer ccaplarsan çok teşşekür ederimmm :)
Deste 1 kahve : toprak ve ateş burçları çoğunlukta. Siz ya da karşı taraf için söylüyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim sizler özgürlüğünüze düşkün insanlarsınız. Aynı zamanda çok anaçsınız. Nerde ne yapacağınızı bilen yeri geldiğinde sevdiğiniz insanı korumaktan gocunmayan bir kişiliğe sahipsiniz. Uzlaşmacısınız. Bu insanın gözünde asla değersiz biri değilsiniz. Şunu söyleyebilirim ki siz ilişki de güçlü tutkulu enerjiksiniz ve kendiniz gibi insanlardan hoşlanıyorsunuz. Ama arada melankolik ve kapalı kutu gibi oluyorsunuz. Aklında ki kişi de diyor ki seni çözmekte zorlanıyorum. Kafamı karıştırıyorsun. Olumsuz yönde deste de bunu gördüm. Bir de hakkınızı ararken vs bıçak gibi çok yaralayıcı kırıcı olabiliyorsunuz. Yani kalbin kırıldığında karşındakinin de kalbini kırmak istiyorsun ve bundan gocunmuyorsun. Doğru insanı bulmakta ısrarscısınız. Konuşturma kartı (size söylemek istedikleri) :+güvenmekten korkuyorum. +sana kötü davranarak kendime kötü davranmışım Onun gözünde imparator/imparatoriçe gibisin. Çok fazla olumsuzluk yok. Sizin özgür oluşunuz ve karşınızdaki kişinin çok kıskanç olması sayesinde çalkantılı durumlar olmuş ya da olabilir gibi. Olası gelecek kartına baktığımda aranızda karmaşık durumlar varsa, iletişim kopuklukları varsa sağlamlaşıcak gibi duruyor.
Deste 1 kahve : toprak ve ateş burçları çoğunlukta. Siz ya da karşı taraf için söylüyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim sizler özgürlüğünüze düşkün insanlarsınız. Aynı zamanda çok anaçsınız. Nerde ne yapacağınızı bilen yeri geldiğinde sevdiğiniz insanı korumaktan gocunmayan bir kişiliğe sahipsiniz. Uzlaşmacısınız. Bu insanın gözünde asla değersiz biri değilsiniz. Şunu söyleyebilirim ki siz ilişki de güçlü tutkulu enerjiksiniz ve kendiniz gibi insanlardan hoşlanıyorsunuz. Ama arada melankolik ve kapalı kutu gibi oluyorsunuz. Aklında ki kişi de diyor ki seni çözmekte zorlanıyorum. Kafamı karıştırıyorsun. Olumsuz yönde deste de bunu gördüm. Bir de hakkınızı ararken vs bıçak gibi çok yaralayıcı kırıcı olabiliyorsunuz. Yani kalbin kırıldığında karşındakinin de kalbini kırmak istiyorsun ve bundan gocunmuyorsun. Doğru insanı bulmakta ısrarscısınız. Konuşturma kartı (size söylemek istedikleri) :+güvenmekten korkuyorum. +sana kötü davranarak kendime kötü davranmışım Onun gözünde imparator/imparatoriçe gibisin. Çok fazla olumsuzluk yok. Sizin özgür oluşunuz ve karşınızdaki kişinin çok kıskanç olması sayesinde çalkantılı durumlar olmuş ya da olabilir gibi. Olası gelecek kartına baktığımda aranızda karmaşık durumlar varsa, iletişim kopuklukları varsa sağlamlaşıcak gibi duruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu iki renkten birini seçmemiz ve 8'e kadar bir rakam belirtmemiz gerekiyor öyle değil mi?
Öyle ise turuncu 1
Sayıya gerek yok
Ben bu deste seçmelerde hep kararsız kalıyorum ama sjdjsjd turuncu
Turuncu daha güzel ama o turuncuyu seçmiş o yüzden kahverengi diyorum.
Kanka bana da bakar mısııın🥺 ay burcum akrep aşırı hisselim
Bu tarot un sonuçları yorumlarda bulabilirsin. Tekrar bakacağım takipte kal💗
Sana mesaj atmamı istemiştin ama hesabını bulamamıştım. Şimdi buldum ama mesaj atamıyorum. Xperim 1 :(
turuncu olsunn bakalım sadece arkadaşız ama ne olacak sonumuz
Profildeb bak kanka
okuyamadımm ve benim için çok önemli bir konuydu :((
Deste 2 turuncu :
Bu deste de ruh eşi enerjisi görüyorum. aranızdaki çekim çok büyük. Sizinle gelecek planları duyuyor. Fakat sizi kendinden daha şanslı görüyor. Kendinin sizin için yeterince çekici vs gibi bir açıdan denk olmadığını düşünüyor. Sizi daha yüksek mertebede görüyor. Sizler somut şeylere odaklanıyorsunuz gerçekçi ve mantığınızla hareket ediyorsunuz. Birine sevgi gösterdiğiniz de veya maddi manevi yardımcı olduğunuzda sonrasında bunun karşılığını görmek sizi gururlandırıyor. Dediğim gibi somut şeylere odaklanıyorsunuz bu şekilde hayatın tadını çıkarıyorsunuz. Çevreniz çok geniş olmayabilir az olsun öz olsun mantığındasınız. Bu insanın gözünde yeri geldiğinde eğlenebilen yeri geldiğinde içine kapanıp takılan birisiniz.
İnsanlar size çok dobra davrandığında bu neden bana böyle söyledi diye çok düşünüyorsunuz. Alıngansınız. Bunların farkında. Sizi yeri geldiğinde çok güçlü yeri geldiğinde çok kırılgan olabileceğinizi de biliyor. Ama sonuç olarak size karşı duyguları olduğunu görüyorum.
Konuşturma kartı (size söylemek istediği şeyler) :+sende beni hala seviyor musun?+Seni deli gibi merak ediyorum.
Bu kişi hem sizle hem sizsiz yapamayan biri gibi. Ruh eşi bağlantılarında çoğunlukla böyle oluyor. Ne senle ne de sensiz mantığı. Çektiğim kartlarda pişmanlık da var. Geri kalan kartlar olumlu.
Olası gelecek :bu kişi size uzakta olsa size ya da siz ona karşı yaralı da olsanız birbirinize döneceksiniz. Aşka teslimiyet olacak. Aranızda ki bağın onunda yavaş yavaş farkında olacak. Bu insanla problem yaşamışsınız artık onunda farkında olduğunu söylemek isterim.
gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok çok teşşekür ederim aylardır düşdüğüm bu kötü durumun böyle olumlu olacağını bilmek benim için çok özel oldu gerçekten çok çok teşşekür ederim nasıl karşılk verebilirm bu güzel cevabınıza bilmiyorum ama gerçekten çok teşşekür ederimm
Umarım çıkar mutlu olursun iyi geceler :)
düşünmesi hayal etmesi bile mutlu ediyor benii hayatımı bir köşeye koyup bununla ilgileniyorum ve inanıyorum ki olacak sana da iyi geceler :) tekrardan teşşekür ederim
merhaba iyi geceler ben artık sevdiğim kızla tekrardan beraber olalım diye ciddi bir konuşma yapmak istiyorum yaklaşık 8 9 ay oluyor acaba konuşmam yerinde ve doğrumu yardım edersen çok sevinirim
Mesajlardan yazabilirsin burdan konuşmak zor oluyor
teşşekür ederim cevap verdiğin iiçin ama mesaj göndermiyorum beni takip etmediğin için onun için buradan yazma gereksinimi duydum rahatsız ettiysem üzgünüm
Yok rahatsız etmedin
şimdi önümüzdeki hafta ben bu sevdiğim kızla güzel bir plan yaptım beraber olacağımız ve bunun sonucunda tekrardan beraber olmamız konusunda uzun bir konuşma yapacağım bazı hediyeler vereceğimm bu konuşmanın ilk ve son olmasını istiyorum o yüzden sevdiğim kişinin bana karşı hislerinde doğru zamanı yakalamak istiyorum tekrar beraberliğimiz için konuşma uygun mu ve benim nasıl olmamı istiyor şuanki ben onun için yeterli mi eğer ccaplarsan çok teşşekür ederimmm :)
turuncu kartı seçiyorum :))
bakmıyor musun yeni tarota
Sonuçları yorumlardan bulabilirsin
dün olanı okumuştum yeni bakacak mısın diye merak ettim güzel bakmıştın :D
Daha dün bakrım reis sakin. İçimden gelmesi lazım bakarım yine merak etme
yok sordum bu akşam demedim zaten hissiyat önemli her gün her gün olmaz zaten :D
hmm, nasıl oluyo anlamadm şimdi
Hangi kart renk seç sevdiğin veua sevgilin birini düşünerek birazdan atıyorum
turuncu kart knk
Attım knka görebilirsin profilimde sorularda
Turuncu deste 5. Kart
Sayıya gerek yoktu profilimden ulaşabilirsin
Kahve rengi 5. ci kart
Tamamdır sayıya gerek yok
Profilimde e sorulardan bulabilirsin attım canım
Çok heyecanlı 😍 ne turuncu seçiyorum
Ve 8 numara
Sayı yazmanıza gerek yok :)
Profilimden ulaşabilirsin cevaplara
Kahverengi bekliyorum ☺️
Profilimden ulaşabilirsin sorulara attım sonuçları
Altın renkliden ateşle bana
Attım profildee
Müthiş valla.
Sevindim beğendiğine👍çıkar hepsi umarım
Tarot nasıl bakılıyor ki
Desteden kart seçiyorum ve yorumluyorum çıkan karta göre
Turuncu 2 deste kahverengi 1 deste deyince biz sayı falan mı söylüyoruz diye merak ettim sağ olun
Önemli değil
Bak bakalım çok merak ettim
Deste seç
6. hissim aşırı kuvvetlidir koyu kahve rengi olanını seçiyorum.
Yazdığım soru için aklında biri olsun bakalım doğru mu çıkacak
Tamamdır
Bak bakalım attım sroularda profilimden ulaşabilirsin
Baktım mükemmel bravo valla :D
Sevindim beğendiğinee iyi geceler diliyorum
İyi geceler teşekkür ettim
Ben zaten kahinim gerek yok.
Kahverengi
Turuncu kart
bakarmısın lütfen :)
kahverengi olsun
Baktım profilimden ulaşabilirsin
teşekkürler
Birinci deste
Turuncu
Profile uçç bakalım
Toroncu
Turuncu ♡
2. Deste
Turuncu
Profilimden bulabilirsiniz
kahverengi
Profilimden ulaşabilirsin sorulara attım sonuçları canım
bulamadim ki 😂
Deste 1 kahve :
toprak ve ateş burçları çoğunlukta. Siz ya da karşı taraf için söylüyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim sizler özgürlüğünüze düşkün insanlarsınız. Aynı zamanda çok anaçsınız. Nerde ne yapacağınızı bilen yeri geldiğinde sevdiğiniz insanı korumaktan gocunmayan bir kişiliğe sahipsiniz. Uzlaşmacısınız. Bu insanın gözünde asla değersiz biri değilsiniz. Şunu söyleyebilirim ki siz ilişki de güçlü tutkulu enerjiksiniz ve kendiniz gibi insanlardan hoşlanıyorsunuz. Ama arada melankolik ve kapalı kutu gibi oluyorsunuz. Aklında ki kişi de diyor ki seni çözmekte zorlanıyorum. Kafamı karıştırıyorsun. Olumsuz yönde deste de bunu gördüm. Bir de hakkınızı ararken vs bıçak gibi çok yaralayıcı kırıcı olabiliyorsunuz. Yani kalbin kırıldığında karşındakinin de kalbini kırmak istiyorsun ve bundan gocunmuyorsun. Doğru insanı bulmakta ısrarscısınız.
Konuşturma kartı (size söylemek istedikleri) :+güvenmekten korkuyorum. +sana kötü davranarak kendime kötü davranmışım
Onun gözünde imparator/imparatoriçe gibisin. Çok fazla olumsuzluk yok. Sizin özgür oluşunuz ve karşınızdaki kişinin çok kıskanç olması sayesinde çalkantılı durumlar olmuş ya da olabilir gibi.
Olası gelecek kartına baktığımda aranızda karmaşık durumlar varsa, iletişim kopuklukları varsa sağlamlaşıcak gibi duruyor.
ben akrep burcuyum yanliz
Karşıdaki kişi olabilir ama olmak zorunda değil çoğunlukta yazmışım kart da ne çıktıysa o.
tesekkur
Kahverengi 2.
Merakla bekliyorum
Sayıya gerek yok:)
Tamam bekliyorum
Attım profilime girerek sorulardan görebilirsin
Olur
Hangi kartt
Kahve
7.
Profilimden ulaşabilirsin sonuçlara
Turuncu 🧡
Teşekürler
Kaldırıldı canım yorumlarda birine cevap olarak attım
Buldum buldum sağolun 🤗🙏🏼
Önemli değil <3
Kahverengi
kahverengi diyorum:D
Profilime uçç attım
Turuncu 6
Sayıya gerek yok :)
Profilime girip ulaşabilirsin sonuçlara attım sorularda
Yap gelsin
Renk buyrunuzz
Turuncu
E hani atiyordun
Attım kanka profilime gir sorularda
Kahverengi
Bulamadım rica etsem buraya yazar mısın
Kaldırıldı atıyorum canım bekle
Deste 1 kahve :
toprak ve ateş burçları çoğunlukta. Siz ya da karşı taraf için söylüyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim sizler özgürlüğünüze düşkün insanlarsınız. Aynı zamanda çok anaçsınız. Nerde ne yapacağınızı bilen yeri geldiğinde sevdiğiniz insanı korumaktan gocunmayan bir kişiliğe sahipsiniz. Uzlaşmacısınız. Bu insanın gözünde asla değersiz biri değilsiniz. Şunu söyleyebilirim ki siz ilişki de güçlü tutkulu enerjiksiniz ve kendiniz gibi insanlardan hoşlanıyorsunuz. Ama arada melankolik ve kapalı kutu gibi oluyorsunuz. Aklında ki kişi de diyor ki seni çözmekte zorlanıyorum. Kafamı karıştırıyorsun. Olumsuz yönde deste de bunu gördüm. Bir de hakkınızı ararken vs bıçak gibi çok yaralayıcı kırıcı olabiliyorsunuz. Yani kalbin kırıldığında karşındakinin de kalbini kırmak istiyorsun ve bundan gocunmuyorsun. Doğru insanı bulmakta ısrarscısınız.
Konuşturma kartı (size söylemek istedikleri) :+güvenmekten korkuyorum. +sana kötü davranarak kendime kötü davranmışım
Onun gözünde imparator/imparatoriçe gibisin. Çok fazla olumsuzluk yok. Sizin özgür oluşunuz ve karşınızdaki kişinin çok kıskanç olması sayesinde çalkantılı durumlar olmuş ya da olabilir gibi.
Olası gelecek kartına baktığımda aranızda karmaşık durumlar varsa, iletişim kopuklukları varsa sağlamlaşıcak gibi duruyor
Vaov. Kapiçino