cogunlugu sorup hiç yazmıyor dalga geçiyor bende sizi ilk gördüğümde kişiliğinizi ne gördüğümü ciddi anlatacam hepinizi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba,
Olur buyrun
Nazik bilim kurguyu cok seversin ve hep karanlık düşüncelerrn var herşeye mantık yapmaya kendine zorlarsın ve senin sırtında yük gibi zincirlenmiş siyah suret halisünasyonun var o senin ruhun gibi olmus yanakların ufacık birşeye kızarır gözlerine bakılınca gülümsersin ellerini saklarsın ayaklarını birbirine bağlarsın
Valla sherlock izlemeyecem bundan sonra seni izlesem daha iyi😄 süper analiz🚀
yok ya okadar değil teşekkür ederim (:
Abartmıyorum kahin gibisin valla şapka çıkartırım😄
☺️☺️☺️
Olur ama profilim olmadanda oluyor mu
gizemli sessiz ruhani varlıklarla kalmışsın kendine ait şifreli rakamların var ruhani varlıklarla yaşadığın an var hikayeli şeyler izlemeye seversin içine kapanıksın
İçine kapanık sessiz doğru biraz daha yalnız kalırsam kafayı yiyip gerisinide yapıcam galiba.
😂😂😂
Bekliyorum beni yorumlar mısın
Patavatsızsın geceleri arkadaslarla kahve eroin birşey içmeye seversin ve hep birileriyle turlarsın konusursun muhabbeti cok seversin herkesle samimisin cool takılırsın saplantılısın
Eroin ne alaka bı de arkadaşım bile yok kendi Halinde takılan biriyim çevremdeki herkes kaliteli biri olduğumu söylüyor muhabbeti sevdiğim doğru benle muhabbet eden hiç sıkılmaz yorumun için sağol 😊
öyle gördüm sigaracı geldin gözüme ne bilim yaa🤣
Teessüf ederim ya 😅 ama sadece sigara var alkol de tüketen biri değilim
🤣🤣🤣
Nasılım kötüyse yazma😅
Gıcık gıcık etmeye seven cok bilmiş ve pozitif sıcakkanlı☺️
Himm biraz iyi biraz kötü huyluyum ozamn
Tatlı bela diyelim ona
mesaj baksana
Sende öylesin tatlı bela huysuz 😅
neyim huysuz benim😑
Özelden soyleyecem
hıh geliyom pis uyuz😑 soracam be n sana
Sor bakalım gıcık
sordum uyuz a
Gıcık gene kaçtın 😅
😑😑
Huysuzz
sensin huysuz hıh ben huysuz dwğilim o rüyamdaki varlıkta bana sen cok huysuz kızsın demişti söyleuen ikinci kişisin yaaa😠
Rüyandaki varlık kim acaba aynı kisimiyix yoksa 😊
yok sen insansın o cindi🙄
Gerçekten gördün mü
evet tersti
Nasıl ters
ayak ters şabalak
Anladım canım
of sus
Oflama abine
s i k diyenden abimi olur sa
da sen abim olamazsın😑
Niye ne oldu da
bırak peşimi artık yaaa ben gittim
tamam git bakalim
allahıma şükürler olsun kurtuldum senden bitti musallatlıgım ohg
Ben peşinde değilim ki senin sen kendi kendine kuruntu yapiyosun degisiksin
peşime takılmasan kovalayıo yazmazdın birdaha yazma ben gittim
hoscakala
Sana da
Söyle bakalım.
akrep burcusun utanmazsın kendi doyumuna düşünürsün
Peki bunu nasıl gördün?
seni hep gördüm
Yorumlarımdan yola çıkarak mı?
yazılar kalben yazılmıstır onlarda kendi gerçek dünyamızdır
Profilini görmüştüm sitede birkaç kez tipinden zeki biri olduğunu anlamıştım zaten.
yok zeki değilim ama teşekkürler
Olur
erkeksi bi kadınsın kava kuvvet rahatına keyfine düşkünsün sert bakısların var hep sinirli öldürücekmiş gibi bakarsın içinde korkarsın kacarsın kendi kabugunda vakit geçirirsin sevmekten bağlanmaktan çok korkuyorsun
Erkeksi kadın dışında %90 oranında doğru :D
🤭🤭
Söyle.
öfkeli çatışmalarla var oldun sanatsal ruhlusun gitar rapi bir arada seviyorsun kafanda fısıldıyan notaların var duygusal sinirlisin adamına göre davranırsın mesafelisin
Pek olmadı ama olsun, yorumun için sağol 🙂
olur.
Hayatın hep birşeye mücadele etmişsin saldırıya cok maruz kaldın hep basını dik tutarsın kendini zorlarsın ciddisindir
Hadi bakalım 🤔
takıntılısın kendi zevkine düşkünsün kafanda istemsizce vahşet şeyler geçer spor yapmaya gezmeye seversin seyahat tutkunlugun var dobrasın otoritersin
Ayyy söyler misin nolur
odana boş boş dalarsın duvara odands bir ses gölge gelir kahkaha sesi gibi duyarsın beynimin oyunu diyip kendine kandırırsın halbuki gerçek odana ziyaret edip hep maytap geçer zihninde bazen sık sık kahkaha sesi duyarsın ve panik ataksın ağzını fermuar hiççekemezsin pat diye söylersin pek kişilerle iyi anlaşamazsın kendi halinde takılırsın ama için fesat şeytan
Ayyyy sende korkulur heee
niye ya
Yoruma bak awk
neymiş yorumdaa öyle gördüm seni dediklerim olmamıstır belki
Olmadı maalesef dediklerin
niye maalesef
Yanlış tahmin ondan canım
ben senin nerden canın oluyom ırz düşmanı
Kardeşim boş yapma iyi geceler
Hömm
hım
Anlat
coolsun herkesle samimisin kalabalık müzik ortamını cok seversin ve cok gevseksin herşeye utanmadan vur diyip öldürürsün
Dış görünüşüm bu kadar pislikmiymis 😄😄 sevmem kalabalik ortamları gevşek değil ağır basliyim
yok estağfurullah öyle gördüm seni😄
Hahaha olsun teşekkürler yinede
nedemek (:
Bekliyorum
Lolipop şekerini sütlü çikolotayı çok seversin içinde kıkırdayan zıplayan cocuksuysun bebeksileşirsin aslında bebek sesi cıkartıp inceltip kendi kendine dalgalar geçip mizahlar yaparsın birisine gördüğünde bir yerde oldugunda komik deli hayaller edip gülmemek için kendini zorla tutup patlarsın öksürmüş gibi yaparsın hep av gözüyle bakıldıgın için kendine sert maske yarattın sert bakıs yapıp mesafelisin herkese duvarlarını ördün
Vau bse
Vay beeeeee
öyle gördüm
Çok çok ufak bir kısmı doğru
hangi kısım doğru
Herkeze mesafeli olduğum ksndi kendime dlglar geçip mizahlar yaptığım kisim
hm anladım
🙏👋
(:(:
Neeeee
ne ne yaa
Sinir etmeeeeee
neye sinir etmişim bay uyuz bey
Uyuz olan sensinnnn sennn
Hayır sensin uyuz hıh uyuz abiii
Benden abi olmaz
Ne oyuuur şendeen
Soyle bakayim
sembol figürlü tarihi şeyleri eşyaları cok seversin tarihi evleride bayılırsın cok anırırsın güldünmü tüm daire evleri duyurursun duymayan kalmaz rahatına düşkünsün ve cok dedikoduda yaparsın hep kafayı yedirirsin bir yerde illah baskınlık kurarsın herşeyde hep haklı bilmiş olacan illahki ve uyuzluğunda çok
Dedikodu yaparsin olan yere kadar okudum yanildin
hangisine😄
Dedikodu yapmam ben hiç tarzım değil
hangisi doğruu (:
Rahatıma duskun ve baskinlik
hmmm
Sen
Görmemişsindir ki
dümdüzsün hayat sevincin yaşama isteğin yok hep bir nesne bakarsın senin için masaysa masadır onun hayaline kurmaya bile tahammülün yoktur hep gercekçi olmaya çalışırsın
Doğrudur
hım