Kişilik & Karakter Seni görünce zihnimde ne canlanıyor diyim mi? MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Bazınızı o kadar bağdaştırdım ki bazı şeylerle nerede görsem direkt aklıma o geliyorSerçe sahiplenmek mümkün müdür? Seni görünce zihnimde ne canlanıyor diyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Senden yaratıcı kelimeler duymayı seviyorum 👂 1 3 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl 🥰 seni görünce kraliçe arı geliyor aklıma Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Kovanın devamlılığını ve huzurunu sağlayan ana kraliçeye benzetilmek hoşuma gitti,, teşekkürler 😄🌷 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Ricalaar 👻 Yorumla
VULGUS Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Beni pek kimse bilmez ama şöyle yanaşayım. Herkese merhaba. 0 5 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl fatmagülün suçu ne vgjbhjvg Yorumla VULGUS +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=hlLzgUn5tPI bu fazla korkutucu bir bilgiydi https://www.youtube.com/watch?v=5w1gQN2xHBEŞaka bir yana içsel olarak gerçek hayatta herkes gibi çökkün kafa da gidik ama teşekkür ederim anlayan biri var beni de sağ olun. Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl ya ama öyle dersen ben üzülürüm 🥺 Konuşmak ister misin Yorumla VULGUS +1 yıl https://www.youtube.com/shorts/rzI2-kwqK2cBu hayat sorunlarına tek konuşmam hepsine hakkımı helal etmiyorum. Sonra başka şeyler dertler de gelir konuş konuş bitmez. Çok teşekkür ederim.🌸 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Ne demek, Rabbim bütün dertlerine derman olsun. Hakkında her şeyin en hayırlısı olsun 🌱 Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beni görünce aklıma Hintli dayılar gelir ondan dolayı ppde kedi fotosu var 😁 0 7 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl küfür Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Profile Picture kısaltması bacım küfür değil 🙂 Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Bana ettiysen ayıp ama Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Ben insan değil miyim Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl yok yahu burası için değil geçen bir yerde gördüm ayıp bişiler yazdın o zamandan beri küfrün tanımısın Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Hakedene yazıyoruz napalim 👍🙂 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl nefes alır gibi küfediyorum demiyorsunuz da.. neyse Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım olur... 1 2 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Din Yorumla İsimsizakc +1 yıl Teşekkürler 👍 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 2 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Parfüm Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😌 olabilir, severiz Yorumla
cross-overr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Ne canlanıyormuş 1 6 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl crocs terlik Yorumla cross-overr +1 yıl Ahahahah hiç sevmem anca olursa öyle bir terliğim anca bakkala giderken giyerim :D Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl bhkjhv nick çağrıştırıyor biraz Yorumla cross-overr +1 yıl Basketbolla alakalı bir terim araçlarda da kullanılıyor ayrıca Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl teşekkürler bilgi için Yorumla cross-overr +1 yıl Rica ederim Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabii buyurun söyleyin. 1 4 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl antika -Gnossiennes +1 yıl Hmm... Peki neden? MasalsızKaldım +1 yıl Ne bileyim müze gibi cevaplar yazıyorsunuz antika diyesim geldi -Gnossiennes +1 yıl Anlıyorum. Teşekkürler.
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. ben de burada bazı ısımlerı gorunce aklıma bır şeyler gelıyor ((: 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Balık Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl De annem 1 7 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Gözlük Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Kullanmiyorum djxjd Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Anaa tutmadıı Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Olsun djjx gunes gozlugu var o da olur djxnd Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Olmazsa oldururuz diyosuun dhbbsnd Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Aynen beyni djxjd Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Beybi* Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Neymiş bakalım 🤔 1 2 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Gezigeen Yorumla maviayyyyy +1 yıl 😄😇 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bana da de 1 4 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Kase Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Çorba kasesi mi 😐 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Ne kalesi bende bilmiyorum ama cassie ya Nick oradan dolayı görünce kase diyesim geliyor Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Öyle diyen arkadaslar da var zaten yabancılamadım😄 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Olur söyleyebilirsin. 1 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Öğretmen Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Soylee 1 4 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl kırıcı Yorumla Cooldusunce +1 yıl Hiçte bile Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Bir önceki sorumdaki görüşünüz böyle düşündürdü. Yorumla Cooldusunce +1 yıl Sana öyle gelmis Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur söyle 1 2 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl akdeniz Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Haha teşekkürler Yorumla
oscuridad_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur söyle:) 1 4 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl ahtapot Yorumla oscuridad_ +1 yıl Neden ki? Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl nick çağrıştırıyor bide çok yönlüsün bence Yorumla oscuridad_ +1 yıl Teşekkür ederim güzel düşüncen için:) Yorumla
ᏋdᎥ35 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Olabilir. 1 2 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl büdü ᏋdᎥ35 +1 yıl Olabilir.
1Ay_Işığı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 43% +1 yıl Erkeklere yüz vermeyin 1 3 Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Bunu bizim solememiz lazımdı hocam kızlara biz çok yüz verdik şimdi tepemize çıkıyorlar Yorumla 1Ay_Işığı +1 yıl Sizin karşınıza çıkan kızlar düzgün değildir efenim Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl +1 gezegen geldi aklıma Yorumla
Maşukaaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Mutluluk Yorumla Maşukaaa +1 yıl Ahaha aslında bende hiç olmayan bir durum ☺️ Yorumla Maşukaaa +1 yıl teşekkür ederim canısı Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Söyle bakalım vesselam 0 2 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Karadeniz Yorumla ÇılgınDenek +1 yıl Ahaha aşıksın zaten sende Karadeniz'e Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 😂 0 2 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Ceyda kasabalı bu pp fotosu direkt onu çağrıştırdı Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl Ajsjshs bunu duymaya alışkınım Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Olur 0 5 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl rivera yağı Yorumla -ViviR_- +1 yıl 😀 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl bkhkjhv bide riv riv yapma diyordu ya seksenler de o geliyor Yorumla -ViviR_- +1 yıl Her ikisi de cuk diye oturdu 😀 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl vgjbhvg Yorumla
Baby6935 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Olur 1 2 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl yoda Yorumla Baby6935 +1 yıl Hımmm Yorumla
_eოeralԃ_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. olur tabi 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Zümrüt Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl He söyle 0 8 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Ses Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Niye Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Hemen her görüşe ses attığınız için Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Ses atmadim buna Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Şaşırttınız Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Kötü bir şey gibi algılanıyor Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Kötüden ziyade gereksiz "benim sesim var biliyor musun" demekle eş değer Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Konular hakkında konuşuyorum güzel sesim varsa bunu zaten duyuyorum şarkı söyleyenler içinde böyle düşünmen gerek o halde yanlış bakış açısı Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Diyebilirsin 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Merida Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. tabi buyrun 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Kafes Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl De.. 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Aşko kuşkoluk Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Söyle. 0 3 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl hız Yorumla carsngirls +1 yıl Neden ki? :D Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl araba yani nick adı.. Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl de hadi :) 0 3 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl aslında az önceki yorumumda dedim sayılır ama yeniden diyim "abla yüreği" 🥹 merakettimmişte +1 yıl 😀😀❤️❤️😌 MasalsızKaldım +1 yıl 🖤👻
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. de.. 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl anime Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olurr. 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl bunlar https://tr.pinterest.com/pin/1140044093164023216/ Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur 0 3 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Sitede duruşunu sevdiklerimdensin ama ne alakaysa "palyaço" geliyor aklıma vgjvgj Yorumla clover0 +1 yıl Palyaço mu ahahahdjd Düşüncen için teşekkür ediyorum, sen de öylesin 🌸 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl bhvjhb hee ben teşekkür ettiim ☁️ Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Evet nedir✨ 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl resim paleti Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tamam. 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl saç Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olur, söyle 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl sigara Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. 👍. Evet 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl köprü Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. eved 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Kwaloski -FB'deki fırıncı olan adam Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olur. 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl rusça Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. De bakalım 0 1 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl baba Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olur tabii 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur )) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl De hadi 🌹 0 6 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Prenses Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de seni görünce bende de Prenses 🌹 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl O sizin prensesliğiniz 🙂🔪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sizin hırçın prensesliğiniz bence 🌹 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl 🙂🔫 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌹💐 #YürekleSev Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Senden yaratıcı kelimeler duymayı seviyorum 👂
🥰 seni görünce kraliçe arı geliyor aklıma
Kovanın devamlılığını ve huzurunu sağlayan ana kraliçeye benzetilmek hoşuma gitti,, teşekkürler 😄🌷
Ricalaar 👻
Beni pek kimse bilmez ama şöyle yanaşayım. Herkese merhaba.
fatmagülün suçu ne vgjbhjvg
https://www.youtube.com/watch?v=hlLzgUn5tPI
bu fazla korkutucu bir bilgiydi
https://www.youtube.com/watch?v=5w1gQN2xHBE
Şaka bir yana içsel olarak gerçek hayatta herkes gibi çökkün kafa da gidik ama teşekkür ederim anlayan biri var beni de sağ olun.
ya ama öyle dersen ben üzülürüm 🥺 Konuşmak ister misin
https://www.youtube.com/shorts/rzI2-kwqK2c
Bu hayat sorunlarına tek konuşmam hepsine hakkımı helal etmiyorum. Sonra başka şeyler dertler de gelir konuş konuş bitmez. Çok teşekkür ederim.🌸
Ne demek, Rabbim bütün dertlerine derman olsun. Hakkında her şeyin en hayırlısı olsun 🌱
Beni görünce aklıma Hintli dayılar gelir ondan dolayı ppde kedi fotosu var 😁
küfür
Profile Picture kısaltması bacım küfür değil 🙂
Bana ettiysen ayıp ama
Ben insan değil miyim
yok yahu burası için değil geçen bir yerde gördüm ayıp bişiler yazdın o zamandan beri küfrün tanımısın
Hakedene yazıyoruz napalim 👍🙂
nefes alır gibi küfediyorum demiyorsunuz da.. neyse
Söyle bakalım olur...
Din
Teşekkürler 👍
Söyle bakalım
Parfüm
😌 olabilir, severiz
Ne canlanıyormuş
crocs terlik
Ahahahah hiç sevmem anca olursa öyle bir terliğim anca bakkala giderken giyerim :D
bhkjhv nick çağrıştırıyor biraz
Basketbolla alakalı bir terim araçlarda da kullanılıyor ayrıca
teşekkürler bilgi için
Rica ederim
Tabii buyurun söyleyin.
antika
Hmm... Peki neden?
Ne bileyim müze gibi cevaplar yazıyorsunuz antika diyesim geldi
Anlıyorum. Teşekkürler.
ben de burada bazı ısımlerı gorunce aklıma bır şeyler gelıyor ((:
Balık
De annem
Gözlük
Kullanmiyorum djxjd
Anaa tutmadıı
Olsun djjx gunes gozlugu var o da olur djxnd
Olmazsa oldururuz diyosuun dhbbsnd
Aynen beyni djxjd
Beybi*
Neymiş bakalım 🤔
Gezigeen
😄😇
Bana da de
Kase
Çorba kasesi mi 😐
Ne kalesi bende bilmiyorum ama cassie ya Nick oradan dolayı görünce kase diyesim geliyor
Öyle diyen arkadaslar da var zaten yabancılamadım😄
Olur söyleyebilirsin.
Öğretmen
Soylee
kırıcı
Hiçte bile
Bir önceki sorumdaki görüşünüz böyle düşündürdü.
Sana öyle gelmis
Olur söyle
akdeniz
Haha teşekkürler
Olur söyle:)
ahtapot
Neden ki?
nick çağrıştırıyor bide çok yönlüsün bence
Teşekkür ederim güzel düşüncen için:)
Olabilir.
büdü
Olabilir.
Erkeklere yüz vermeyin
Bunu bizim solememiz lazımdı hocam kızlara biz çok yüz verdik şimdi tepemize çıkıyorlar
Sizin karşınıza çıkan kızlar düzgün değildir efenim
+1 gezegen geldi aklıma
Söyle bakalım
Mutluluk
Ahaha aslında bende hiç olmayan bir durum ☺️
teşekkür ederim canısı
Söyle bakalım vesselam
Karadeniz
Ahaha aşıksın zaten sende Karadeniz'e
Söyle bakalım 😂
Ceyda kasabalı bu pp fotosu direkt onu çağrıştırdı
Ajsjshs bunu duymaya alışkınım
Olur
rivera yağı
😀
bkhkjhv bide riv riv yapma diyordu ya seksenler de o geliyor
Her ikisi de cuk diye oturdu 😀
vgjbhvg
Olur
yoda
Hımmm
olur tabi
Zümrüt
He söyle
Ses
Niye
Hemen her görüşe ses attığınız için
Ses atmadim buna
Şaşırttınız
Kötü bir şey gibi algılanıyor
Kötüden ziyade gereksiz "benim sesim var biliyor musun" demekle eş değer
Konular hakkında konuşuyorum güzel sesim varsa bunu zaten duyuyorum şarkı söyleyenler içinde böyle düşünmen gerek o halde yanlış bakış açısı
Diyebilirsin
Merida
tabi buyrun
Kafes
De..
Aşko kuşkoluk
Söyle.
hız
Neden ki? :D
araba yani nick adı..
de hadi :)
aslında az önceki yorumumda dedim sayılır ama yeniden diyim "abla yüreği" 🥹
😀😀❤️❤️😌
🖤👻
de..
anime
Olurr.
bunlar https://tr.pinterest.com/pin/1140044093164023216/
Olur
Sitede duruşunu sevdiklerimdensin ama ne alakaysa "palyaço" geliyor aklıma vgjvgj
Palyaço mu ahahahdjd
Düşüncen için teşekkür ediyorum, sen de öylesin 🌸
bhvjhb hee ben teşekkür ettiim ☁️
Evet nedir✨
resim paleti
Tamam.
saç
Olur, söyle
sigara
👍. Evet
köprü
eved