Ha işte hiç öyle şeyler yaşadınız mı?

Sevdiğim kişiye öyle davranamam. Her zaman sevdiğimi belli eden oldum. İçten ve samimi oldum, sevmiyormuş gibi yapar isem yapmacık olurum, bunu da ben beceremem.
Merhaba,
Bu hayatta sevdiğimiz insan kadar sevmediğimiz ya da seviyor görünüp de sevmediğimiz insanlar olabilir.
Ben aslında her insan ile konuşmayı sohbet etmeyi anlaşmayı seven bir yapıya sahibim ama benim de her insan gibi doğuştan gelen birazcık nefs bencillik durumlarım olabiliyor ve bazı insanlardan elektrik alma sorunu yaşarız ya hani aslında şunu hiçbir zaman düşünmüyoruz ne olursa olsun ne şekilde olursak olalım hepimiz bu dünyada eninde sonunda ölüp bir kabre konulacak ve bu dünyada yaptığımız her şeyin hesabını vereceğiz ama diyorum ya insanız sevmediğimiz insanlar da oluyor burada önemli olan neden sevmiyoruz Allah rızası için mi yoksa kendi bencillik yüzünden mi bunu düşünmek bilmek en önemli nokta olduğunu düşünüyorum.
Hâlâ devam ediyorum öyle davranmaya. Aynı ortamda olduğumuz halde sanki o orda hiç yokmuş gibi davranıyorum. Yüzüne hasretim ama yüzüne bile bakmıyorum.
Cevap
20Cevap
Evet yaşadım ama sonradan anladım ki sevgi değilmiş zaten o sadece ona karşı duyduğum bı bağlılıktan ibaret
Asla davranmadım ya sevdim ya sevmedim iki yüzlülüğe gerek yok
Hayir icimden gecenler ne ise soylediklerim de onlardir seviyor isem seviyorum derim
Karakteri iyi görmüyorumdur, geleceği yoktur. Görmezden gelirim böyle bir durumda.
Yaptım sonra baktım ki gerçekten nefret etmeye başlamışım 🤣
Eşim boşanma dan önce davrandım.. Çocuk için sevmiş gibi yaptım
Offf evet maalesef, sevmiyormuşdan kastım şu: ona kötü davranmadım sadece daha dostca yanaştım. O bana sevdiğini söyledi ama redd etmek zorunda kaldım (mecburen) ama sanki onun beni hala sevdiğini hiss ediyorum, derste sürekli başını masaya yaslayıp bana bakıyor bende ona :( ne ben bişey diyorum ne o. Off çok kötü durum cidden... Ondan vazgeçemiyorum nedense :((
Sevgimi hak etmediyse öyle davranırım 👿😠
Kimse senin sevgini hak etmiyor. Sen mükemmele layıksın😠👿
Sensin mükemmel asıl 😠👿
Sevipte sevmiyormuş gibi davrandığım yokta sevmediğim halde seviyormuş gibi davrandığım var.
sevmiyorsam sevmiyor gibi davranırım tenkyu
Evet çoğu zaman öyle yapıyorum sevince gidiyorlar.
ergen miyim neden öyle yapayım
Cevap veriyorum
Evet 🙂
Davranabilirim.
evet oluyor bazen
Evet , peki sen?
Hayır davranmadım.
Evet yıllardırda onun pişmanlığını yaşıyorum
Yok özü sözü birim
hayır Davranmam
Hayır
Seversem seviyorum derim 😊
Net olmak lazım 😊
evet oldu
Denemek isterim anlat hele nasıl birşey?
yes.
ummmm hayır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?