Aşk İlişkileri Dayılar neden genç kızlara yazıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Erkeğin büyük olması şart mi? Ben çıtır seviyorum 22 yaşındayım 30 yaşındaki adam yazıyor 31 33 neyin kafasını yaşıyorsunuz? 19 23 yaş yakışıklı erkekleri tercih ederim yanlış mi düşünüyorum? Güncellemeler+1 yıl 19 / 23 yaş arası erkek candır ❤️😘 Dayılar neden genç kızlara yazıyor? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
isimegerekyoksanirim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bana da geçen bir teyze yazmıştı burdan hahahahah 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂kaç yaşındaydı Yorumla isimegerekyoksanirim +1 yıl 43 dü sanırım öyle bişey 😂 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah 😂 teyze kurumuştur hala erkek peşinde hahaha Yorumla isimegerekyoksanirim +1 yıl Valla bilemeyeceğim hahahahahahah Allahım başıma gelecek yazdığına göre kurumamış 😂 Yorumla
sweetdreams2569 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl abazalık hep yokluktan GENÇ erkekler candır o yaşlılar ilgimi çekmiyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Helal kız aferin 😅 Yorumla
akincan1234 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl dayılar dediğin adam 31 se sen sabii sübyansın ozaman sen kumda oyna 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 30 üstü dayı işte Yorumla akincan1234 +1 yıl tamam dayım senin bez bebeğşn nerde amcam Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl Ciddi ciddi yaşı görünce bıyıklı göbekli bakkal amca tadında Bi görüntü geliyor aklınıza değil mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet dayı Yorumla niyeburdaysam +1 yıl Öyleyiz zaten 😁 Yorumla Soran +1 yıl Hahahha sen haddini bil gençlere yazma valla sinirlerim bozuluyor 30 yaş üstü görmek istemiyorum 🤢 Yorumla
OmerYagiz Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Dayılar kendilerine hayat arkadaşı değil köle arıyor 0 0 Yorumla
Aylinne Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Çünkü sapıklar onlarla olan sen yaşlarda da bi sürü şeytan kız var 0 0 Yorumla
eraystfan Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Sen önce profilini aç gizleme bir sonra yaşını görelim öyle konuş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun dayıııcım Yorumla eraystfan +1 yıl Sen ne diyon yaşlı teyze evli Kasım Yorumla eraystfan +1 yıl Korkak adı gizli evlidir kesin bir de kızmış çıtırmış hah Yorumla
Cicikus1 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl heh işte onlar da senin gibi cıtır istiyo anladınn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Iyyy ama Yorumla Cicikus1 +1 yıl 40 yasına gelince de aynı yaş aralığında isticekler yani ayrıca 19 yasındaki erkek çok cocukca değil mi knk Yorumla Soran +1 yıl Yeni nesil yakışıklı ya temiz yüzlü beğeniyorum ben 😁 Yorumla Cicikus1 +1 yıl temiz ama çok cocuksu yüzleri var ya birde daha enerjikler. bilemedim Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Senin düşüncen normal yaşıtlarını istiyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet küçükte olur 😁 Yorumla Powermen +1 yıl Olur kafalar uyarsa kadının 3 yaş büyük olması sorun olmaz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yanlış sen ortak olgun kadınsın onlar ergen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya sanane dayı küçük seviyorum tazeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taze sana iyi çakamaz Yorumla
hakanözer33 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yazmalarında sıkıntı yok konuşmazsın olur biter 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konuşmuyorum zaten 🤢 Yorumla hakanözer33 +1 yıl Ben 23 yaşındayım ama yaş değil akıl önemli aklına ve karakterine bak derim sana Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Onlar dayi degil ayi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaj evet ayı ya ben küçük seviyorum 20 21 falan Yorumla marslijokeer +1 yıl Eyv benim yasima da candir demissin 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla marslijokeer +1 yıl O belirttigin yas araliginin sonuncusu Yorumla
berkeee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Tercih 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bana da geçen bir teyze yazmıştı burdan hahahahah 😂
😂kaç yaşındaydı
43 dü sanırım öyle bişey 😂
Maşallah 😂 teyze kurumuştur hala erkek peşinde hahaha
Valla bilemeyeceğim hahahahahahah Allahım başıma gelecek yazdığına göre kurumamış 😂
abazalık hep yokluktan GENÇ erkekler candır o yaşlılar ilgimi çekmiyorlar
Helal kız aferin 😅
dayılar dediğin adam 31 se sen sabii sübyansın ozaman sen kumda oyna
30 üstü dayı işte
tamam dayım senin bez bebeğşn nerde amcam
Ciddi ciddi yaşı görünce bıyıklı göbekli bakkal amca tadında Bi görüntü geliyor aklınıza değil mi
Evet dayı
Öyleyiz zaten 😁
Hahahha sen haddini bil gençlere yazma valla sinirlerim bozuluyor 30 yaş üstü görmek istemiyorum 🤢
Dayılar kendilerine hayat arkadaşı değil köle arıyor
Çünkü sapıklar onlarla olan sen yaşlarda da bi sürü şeytan kız var
Sen önce profilini aç gizleme bir sonra yaşını görelim öyle konuş
Ne diyorsun dayıııcım
Sen ne diyon yaşlı teyze evli Kasım
Korkak adı gizli evlidir kesin bir de kızmış çıtırmış hah
heh işte onlar da senin gibi cıtır istiyo anladınn
Iyyy ama
40 yasına gelince de aynı yaş aralığında isticekler yani
ayrıca 19 yasındaki erkek çok cocukca değil mi knk
Yeni nesil yakışıklı ya temiz yüzlü beğeniyorum ben 😁
temiz ama çok cocuksu yüzleri var ya birde daha enerjikler. bilemedim
Bende dayı olmuşum demek 🥺
Senin düşüncen normal yaşıtlarını istiyon
Evet küçükte olur 😁
Olur kafalar uyarsa kadının 3 yaş büyük olması sorun olmaz
Yanlış sen ortak olgun kadınsın onlar ergen
Ya sanane dayı küçük seviyorum tazeee
Taze sana iyi çakamaz
Yazmalarında sıkıntı yok konuşmazsın olur biter
Konuşmuyorum zaten 🤢
Ben 23 yaşındayım ama yaş değil akıl önemli aklına ve karakterine bak derim sana
Onlar dayi degil ayi
Hahahahaj evet ayı ya ben küçük seviyorum 20 21 falan
Eyv benim yasima da candir demissin 😀
Sen kaç yaşındasın
O belirttigin yas araliginin sonuncusu
Ben dayı mıyım 😂
Tercih
yoo haklısın
Çok haklısın 😂
sevmek icin
sevmek