Açık konuşmak gerekirse gitse rahatsız olurdum. Gitmemesini istesem bu sefer kendimi vicdanen kötü hissederim şayet o gitmek istiyorsa. Sonuç olarak kendimi her şekilde mutsuz ederim.
Yani karsılarım çünkü sevgilimin eski sevgilisi sevgilimden haberi oluyorsa aynı iş yerinde çalışıyorlardır etik olarak ziyarete gelir öbur turlu iş bu raddeye gelmeden sevgilimden ayrılırm zaten eski sevgilisini özel hayatimiza karıştırdıği için sevgilimin dost olarak erkek arkadasi olabilir ama eski sevgiliyle arkadas kalamaz diye düşünüyorum
Yok artık imkansiz boyle borsey asla musade etmem cikarim hayatından ne yaparsa yapsin hata bana bunu söylemesi bile olay olurdu bana eski sevgilisini dahi anlatamaz konusmam aklında olan kişiler anlatır ve yaninda olmak istiyorr demeki o hayatla onun icin değerli ki gitmeyi düşünüyor bosanma sebebi resmen 😂😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eski sevgilim eski sevgilisinin riskli ameliyat sonrası ziyaretine gitse şeklinde düzeltilmesi gereken başlık. Zira artık eski sevgilim olur. Anlayışla bir araya gelebilecek bir konu bile değil bu. Asla olamaz.
Gitmek istiyorsa gidebilir, çünkü olay gidip gitmemesi değil gitmek istiyor oluşu; haberini alıyor ve önemsiyor ki gitmek istiyor bana da nane yemek düşüyor 🤷🏼♀️
Anlayisla karsilayamam. Aynisini ben yapsam onunda hosuna gitmez. Ayrica eski sevgilisiyle irtibati olmasini da istemem hic bir sekilde bu kadar birbirlerine deger veriyolarsa ayrilmasalarmis
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
konuyu detaylı bir şekilde öğrenmeye çalışırdım ama aklımdan ilk geçen fikir benimle zaman mı geçiriyor olurdu
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
yaw yanlış soruya yorum yapmışım😂 sende beğeniyorsun sjsjjsjs
Yo doğru demişsin aslında. Eski sevgilisini bu kadar önemseyip ziyaretine gidiyorsa belki de aklı hâlâ ondadır. Seninle acaba zaman mı geçiriyor diye düşünebilirsin 😂