Her zaman şunu diyorum abicim sexting de yapsan kons da olsan pzzzvnkkkk de olsan birbirinizi bulun ne yapacaksınız yapın ama neden bu işlerle alakası olmayan kişilere gidiyorsunuz.. karşılıklı rıza ve istek çerçevesinde herkes her şeyi yapabilir yani özellikle beni ya da alakasız kişileri bulma sebepleri nedir bunu anlamıyorum. İnsani bir muamele yapmak cevap vermek böyle kişiler için gerçekten fazla mahlukat olarak küfür edip engelleyeceksin yazanı buna alışık ve hak ettiği bu.Bişiler sordu sonrasında yaptığı pisliğe bakın. Sinir oldum.
Bu tipler bana özellikle mi geliyor yoksa herkes bunu yaşıyor mu?
Bunun kadın versiyonları inan daha iğrenç istediğini alamadığında cinsel yönelimden tut egoistlikle itham edip insanlık dışı küfürle günü noktalıyorlar uzak durmak lazım.
Galiba seks türkiye’de biyolojik bi olay değil daha çok ruhsal bir sorun ! Çözülmesi de kısa sürelerde pek mümkün görünmüyor. Bu nokta da siz bayanların baskı görmesi, mağdur olması kaçınlmz gibi :/ Arizona kartenkelelerine karşı şans diliyorm 😁
Sjsjs guzel bi engeli haketmiş yani haklısın engellemekte bunlar yüzünden olan ben gibi temiz erkeklere de oluyor konusup anlatigin bi kiz sana tel no nu vermiyor sirf bundan korktuğu için
yani başta o erkeğin suçu nedir biliyor musun? sizin gibileri rahatsız etmesi ikincisi size değer vermesi üçüncüsü çü. künde aklı olması. hepsi sorun bu. ne yapmalı? dava edersin.