Kafama göre birini bulamadım evlenmek için evlenmek istemiyorum ya. Sevmek çok sevmek lazım evlenmek için, gösterişssiz.. Bende görüyorum yaşıtlarımı şaşırıyorum. Hrpsinde bir gösteriş, bir erkege yüklenme.. Bekarlık güzel ama herşey nasip kısmet olur dersin olmaz, olmaz dersin olur.. Bu yüzden ben şu an düşünmüyorum ama karşıma benim gibi bir insan çıkarsa inşallah nasipse düşünürüm.
Benim için cevaplanması oldukça zor bir soru, ama yine de deneyeceğim.
1-) Kriterlerimi çok yüksek tutuyorum, bu en önemli sebep sanırım. 🙃 2-) Sapyoseksüelim, karşımda da böyle biri olsun istiyorum ama karşıma çıkanların hepsi çakma sapyo 😐😐 3-) Hem duygusal, hem enerjik birini istiyorum. İkisini bir arada bulabilmek gerçekten zor.. 🙄 4-) Yanıma yakışacak biri olsun diye bekledim ama nafile.. 😕 5-) Sevgi ve ilgi açlığı beni zaman zaman yanlış ilişkilere sürükleyebiliyor.. 😓😓
Şükret, benim gibi bir oluşuma da denk gelebilirdin🤣 bekarlik iyidir iyi... Yaşıtlarım artık boylu-poslu, paralı ve koca büllukler aradığı için, haliyle ben bu pazar artığı tiple kulübün kapısına bile yaklaşamıyorum.
Bu bir tercih miydi bilmiyorum ama aklıma ve kalbime uyan biri olmadı. O yüzden bir süredir bekarım. Boş insanlarla zaman kaybetmemeyi tercih ediyorum.
Tuhaf arkadaş ortamım... Her hafta buluştuğumuzda erkek erkeğe gezmeler, sohbetler, araba yıkamakla geçti. Kızlarla tek saniye bile tanışmama fırsat vermediler. Eşe dosta soruyorum, kimse bana yardımcı olmuyor. Kendim arasam bulamıyorum. Ailem eski evimizi müteahhite vermek için bekletiyor.
Her adımda yanında olurum ve yanımda olur, bu hayatı iyisiyle kötüsüyle onunla yaşarım ve yaşayabileceğim en güzel hayat olur diyebileceğim kimse çıkmadı karşıma. Bu yüzden bekarım. Eğer böyle hissedemezsem de sorunlar dolu bir evlilik ve mutsuz çocuklar yetiştirmekten ise bekarlığı tercih ederim.
ilerde benim evlenmem evlensem dahi geçinmem zor olur kızlar tıpkı erkkeler gibi saygısız kendilerini dünyanıın merkezi sanıyorlar boş işlerle hava atmaya çalşıyorlar ben muhabbet edibileceğim kişiyle evlenmek ederim biraz laga luga birazda felsefe ve psikoloji güleryüzli anlayıışlıda olsun güzel ya da çirkin farketmez ( aşırı çirkin olmasın onlarda çok nadir ) evlenek
işlerimi yoluna koymam biraz zaman aldı mühendislik piyasası çok berbat çok iş değiştirmek taşınmak zorunda falan kaldım, ailem de çok zengin değil herşeyimi kendim almak zorundayım, şimdi de evlenmek isterim ama malum pandemi...
düzgün birini bulmayı, o olamazsa da yapay zekanın gelişimini beklediğim için, gerçi pek efektif aramıyorum, denk gelince kısa bi inceliyorum sadece, ama biraz da çok düşük bi olasılığa benzettiğimden dolayı
Küçükken de evlenme hayali kurmadim kendimi hep mevkili yerlerde hayal ettim. Büyüdüm kendimi kariyere adadim😄😎 evlenmek bence iki bireyin anne baba olmaya hazir hissettigi an gerceklesmelim sonra cikan supriz yumurtalara hazırlıklı olmali :) bnce :)
Bende bu hayat varken hiç bi kız gelmez bana Kız napsın beni Para yok yaşam kalitesi yok ev yok araba yok yaşantı yok Kız napcak beni Sevgili bile olmuyorlar varosum diye evlilik sonraya kalsın yani
Yaşınız doğruysa eğer geç falan kalmadınız yaşıtlarınız erken evlenmiş ve tahminimce yaşıtlarınız evliliğin Kurtuluş olduğunu zannedenler. Gereksiz bir stres