Astroloji & Burçlar Peki hala neden bekarsınız? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Biz evliler neden evlendik ben bilmiyorum sebebini siz bekarlar biliyormusunuz? Peki hala neden bekarsınız? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. çünkü sağlık sorunlarım var 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. Arayışta olmadığım gibi;herkese de evlenmeyin, hayatınızı yaşayın diyorum :D 1 2 Yorumla özgürruhlu55 Yay 1 yıl Aynen yay olarak bende hayatınızı yaşayın evlenmeyin diyorum 1İnciTanesi Yay 1 yıl Biz yaylar hep aynıyız, özgürlüğümüze düşkünüz☺
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Aslan 1 yıl Bir şeyi yapmak için bir sebebin olmalı, yapmamak için değil. Benim evlenmek için bir sebebim olmadı hiç. O yüzden bekarım. 1 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% Oğlak 1 yıl valla bizde bekarız bekarlar evlenmek evlıler niye evlendik diye yakınıyo insaoglu 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 334 cevap paylaştı. Kızlar beni hep oyalıyor. Kötü amelleri için bedenimi kullanıyorlar... 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı. aldatıldık aldatıldık sevda böyle değil , koç 1 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% Terazi 1 yıl "Terazi: aşka inanmıyor" doğru inanmıyorum, inansam da evlenmezdim 0 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% İkizler 1 yıl Çok sevdiği için, yazıyor nasıl bir alâkaysa. 🤔😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
çünkü sağlık sorunlarım var
Arayışta olmadığım gibi;herkese de evlenmeyin, hayatınızı yaşayın diyorum :D
Aynen yay olarak bende hayatınızı yaşayın evlenmeyin diyorum
Biz yaylar hep aynıyız, özgürlüğümüze düşkünüz☺
Bir şeyi yapmak için bir sebebin olmalı, yapmamak için değil. Benim evlenmek için bir sebebim olmadı hiç. O yüzden bekarım.
valla bizde bekarız bekarlar evlenmek evlıler niye evlendik diye yakınıyo insaoglu
Kızlar beni hep oyalıyor. Kötü amelleri için bedenimi kullanıyorlar...
aldatıldık aldatıldık sevda böyle değil , koç
"Terazi: aşka inanmıyor" doğru inanmıyorum, inansam da evlenmezdim
Fazla gurur g*te vurur işte öyle kalırım sap gibi
Fazla gurur doğrudur
Birine tutulmuşum🙂
Çok sevdiği için, yazıyor nasıl bir alâkaysa. 🤔😂
Düğün masrafları 😂😂
Aday çok ama doğru ya doğru 😂
Fazla gurur.