Kayınvalidem yüzünden ilk gecemizi bile yaşayamadık ?

Arkadaşlar eşimle 3 aydır evliyiz ve bazı nedenlerden dolayı geçici bir süre İstanbul'dan Ankara 'ya taşınmak zorunda kaldık. Dugun İstanbul'da oldu ve dugun gecesi kayinvalimdemde kaldik evimiz ankarada olduğu için ilk gece olması sonra biz tam ertesi gün ankaraya gidecekken kayınvalidem siz ankarada tek başınıza düzen kuramazsınız dedi ve istemediğimi birçok kez söylememe rağmen bizimle geldi ve 3 aydır bizimle yaşıyor akşam tam yapıcaz odaya dalıyor bide tıklamadan birşeyler söylüyor gidiyor. Zaten doktor olduğumuz icin sürekli nöbet oluyor eve geç geliyoruz ondada yapmamıza izin vermiyor sonra mesela hafta sonu temizlik yaparken gram yardım etmedi içerde muge anlıyı izledi. Sonra temizliği yaptim bitti poğaça yapacaktık unu tezgaha koydum tepsiyi yaglarken bilerek unu yere döktü. 2 kilo un bisa gitti. Sırf temizliği bozmak için ve bilerek yaptığı çok belli oluyor. Sonra kocam eve gelince de bu gün hep temizlik yaptim dedi ama sadece muge anli izledi. Akşam oldu yatmaya gidiyorduk ben sıkılırım gitmeyin diyor her gün böyle geçiyor ne zaman gidecek bilmiyoruz her gün konuşuyoruz fakat gitmiyor. 3 ay oldu daha ilk gecemizi yaşayamadık dün akşam görümdenim de geleceğini öğrendim ve daha fazla izin vermek istemiyorum. Neymiş annesini abisi özlemiş 1 ay kalacakmış. 24 yaşında kız nasil özlesin. Ne yapabilirim bilmiyorum. Kocam da konuştu ama nafile
Kayınvalidem yüzünden ilk gecemizi bile yaşayamadık ?