kız arkdaşımla 2 yıldır çıkıyoruz artık nişanlanıcaz ama abisi beni hiç sevmiyor nedenini bizde bilmiyoruz.. kız arkdaşım beni evine akşam yemegine davet etti abisi beni annesinin babasının ve sevgilimin önünde dövdü. ayrılmalımıyım
Cevabın nedir?
+1 yılSen saygından ödün verme bu onun hayvanlığı. Uzak durursun abiden. Madem nişanlanacaksın demek durum ciddi sevgilinle taş olun baş yarın. Göğüs gerin. Evlenince kapıyı kapattığınızda dizden başka kimse olmayacak. Sıkıysa o zamanda el kaldırsın hayvan. İşte o zaman kırarsın kafasını gözünü ya da verirsin savcıya. Kanun var nizam var. Ayrılayım diye bir soru sorabilmense çok saçma bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Abla girdimi devreye iş değişir. Bu ayrı bir dava konusu. Denklem 3 bilinmeyene çıktı. Bu beni aşar :)
En İyi Cevaplar
Kendini yobaz sanan insanlar vardır kardeşim koz swviyorsa seni ailesi yani annesi babası onayliyorsa hic arkana bile bakma şu an yapabileceğini bisey yok önce sevdigini al sonra sende abisini iyi bir doversin içindeki gurur kirginligin filan kalmaz rahat ol şu an dovsen o kizdan vaz gecmen gerek seviyosan dereyi geçene kadar ayiya dayi diceksin
04 Yorumla- +1 yıl
Geçmişin nasil birisin ama abisi eskiden taniyor yanlislarini görmüş olduğu için guvenmiyor olabilir sen ona aldirma ya da çek kenara daya sipahi basina de adam akilli kardeşini seviyorum ve evlencem ya adam akilli rahat dur ya da akraba olduğumuzda birbir yüzüne bakmaya utaniriz canini yakarim de kardeşin benim herseyim de onun hatrina susuyorum ama onu kaybetmemek için yapamayacagim şey yok de ona gore ayaginindenk al de
- +1 yıl
Korkmak hicbiseye çözüm değil ben bisuru arkadasima bu konuda yardimcimiz olmusum arkadaşlarım sevdi kizi istediler ailesi evlenmesine. musade etmedi kiz evlenmek istiyordu gittik kacirdik yeri geldi arkamizdan silahlar patladi zor kactik gerçekten seviyorsan olumu bile göze alman gerekir yarin bugün evlendiğinde eşine sahip cikamicakmisin onu herşeyden koruyup kollayamiyacakmisin ?
Kopruyu gecene kadar ayiya dayi diyeceksin mecbur. Ayrilma ya kendine ve kiza yazik etmis olursun. Ustelik abisinin istedigi de odur zaten. Onu sevindirmis olursun.
04 Yorumla
Tabiki ayrılmamalisin aksine iyi bu fırsat kızı gerçekten seviyorsan bırakma abisi de hiç bir şeyin senin sevginin önüne geçemeyeceğini anlasın
09 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
39Cevap
+1 yılBu sene yeni kız geldi kız çok güzel kıza iki ay açılamadım en sonunda açıldım reddetti ama yüzüme bakarak değil arkadaşı aracılığıyla. ondan3ay geçti bir daha teklif edeyim dedi dedi laf "birinci dönemdeki lafın aynısı" dedi. eyw hiç aldırış etmedim. Bu kıza gerçek hesabımdan olsun ve fake hesaptan yazdım kızın abisi başta uyardı okulda eyw ikincisi erkek yurdunun önünde dövdü hiç bir şey yoktu taki Perşembe gününe kadar ben sınıfta kaldım devamsızlıktan o yüzden kıza veda mesajı tarzında yani ( sana yaşattığım her şey için özür dilerim kb gibi şeyler diyecektim). Seni seviyorum lar vardı ama çıkma Teklifi yok mesajda neyse arkadasım aracılığıyla kıza yazdırdım o da sana yazacak dedi. konfeksiyon girdim Perşembe günü eyw akşam eve gidecektim. Kızın abisi durdu."ben sana demedim mi kıza yazmayacan diye konuştu. Başladı dövmeye Zaten boynumu tutup yere yatırdı ve bir şey yapamadım eyw köye gidecektim kızda camdan izliyor bende az daha bak dedim gittim bende bir şey yok zannediyordum sadece kulağım kızardı zannediyorum eyw. eve giderken bir daha geldi durdu aynı lafları eti bir de beni dövdürcen felan dedi bende hyr dedim camda kız izlerken öyle dedim bende. Vurmaya başladı gitti bacım evladı. Eve geldim ayna bir baktım sağ yüzüm ve kafam kanıyor. Sol gözüm orası şişti sol kaşım orası yara, çizikler o kadar bu arada ilgisi var mıydı diyorsanız. Kız reddetti ve bir insan üçten fazla niye bakar kız hep beni gözetliyor ve gözümün içine bakıyor göz göze geliyoruz hep bir de abisine söyleyip dövdürttü. Abisi bu gidişle peşimi bırakmaz ama 2temmuzda abim gelecek zaten halldecem de kızı seviyorum abi ya hem de çok da ne yapmam lazım. Yol gidişatımı söyleyin lütfen bir yandan da korkuyorum bir daha karşıma çıkacak diye. Lütfen? Yardımcı olun?
00 Yorumla
+1 yılKardeşim sevgilinin hatrı var tamam doğru orda sizi aralayan olmadı mı en azından adamı durdursaydın elini felan tutsaydın sen o yaşadıklarını hiç unutmayacaksın ama kızı bırakma kız da seni seviyorsa sonuçta abisi seni tartaklıyan alelade biri değil karizman zedelendi evet ama kıza bu bu durumu söyle abin olduğu için bir şey yapmadım felan de anne baba olur verdikten sonra kim takar abiyi
09 Yorumla- +1 yıl
Sanırım babası pasif birisi sen burada anneye yönel bence kızı hemen kaçırma eğer veriyorlarsa, baktın vermiyorlar o zaman kaçır ama abisi sana büyük kin besleyecektir ve onları karşına alacaksın bunları da göz önünde bulundur.
- +1 yıl
durum biraz farklıymış sanırım aile yapıları pek iyi değil, kaçır kız da istiyorsa ama o kişilikte bir adam size musallat olur bir de senin ailen ne diyecek bu duruma kabul edecekmi zor bir iş
- +1 yıl
Kardeş polislik bir şey yok ortada yaş kaç bu arada?
- +1 yıl
Yaşın daha genç askerlikte yapmadın sanırım sen o kızı bırakıp nasıl gidecen askere sence de acele etmiyormusun bak orda çok sıkıntı çekersin
Kardeş ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz annesi babası ne diyo bu konuda? O seni döverken onlar bişe demedi mi? Şahsen ben olsam camdan aşağı atardım ablanı bana ayarla dese. o çocuğun psikolojisi bozuk ama... Ayrıca ben deli dolu biriyim yani kaldıramam oyle şeyleri ağır vurursa gözüm döner.
02 YorumlaAbisi sevmiyorsa sevmiyor gerisini boşver kız ve ailesi seviyor ya ona bak sen ama şahsen ben olsaydım ailesinin gözü önünde o abinin ağzıyla burnunun yer değiştirmesini sağlardım. O nasıl bir rencide etmek o insanların arasında.. annesi babasıda mı birşey demiyor.
05 Yorumlamilletin içinde nasıl dövdü la seni, şamar oğlanımısın olm sen, o aileye girilir mi la, nasıl bir psikopatlık bu, hadi abisi delikanlı yediremedi vs, babası nası göz yumar böyle bir şeye.
koşarak uzaklaş o aileden..01 Yorumlaabisi beni dövdü ne demek lan? ablanı bana ayarla ne demek? topla 3-5 adam bir temiz dövün. bir daha yaparsan bir daha dayak yiyeceksin de. aklı başına gelsin.
02 Yorumla
+1 yılTenhada sıkıştır onu o akşamki artistliğin sebebini sor baktınki dayılanıyo Allah ne verdiyse yapıştır gitsin sessiz hallet ama gurur meselesi yapmasın bir dahada yanaşamaz zaten besbelli senin kayınço dayak istiyo :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ooo sen çok bile beklemişin bu iş böyle olmaz dişini göster biraz bugün dayak yersin yarın komaya sokar :D sen onu yakala ver coşkuyu :)
- +1 yıl
Nedense yine sen dayak yiceksin gibi geldi ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHa bir zorluk görünce kaçanlardansın kalıp savaşmak yerine sevgilinle beraber bu zorluğu atlatacağına değilde kaçmaya çalışıyorsun sen o zaman sevgilini hiç sevmiyorsun sevseydin kaçmak yerine kalıp orada savaşırdın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDöv diye ağzımdan bir şey çıkmadı dediklerime dikkat et benim demek istediğim abisi izin vermiyo diye aşkından vazgeçme demek istiyorum sevgilinden ayrılacağına sevgilinle bu sorunu nasıl çòzebiliriz diye düşünebilirsiniz
He he evlenirsiniz kesin. 19 yasinda basinizda kelebekler ucusyor herseyi kolay saniyorsunuz. Simdi atarlanacaksin bana biliyorum, merak etme o yasta ayni seyleri ben de yasadim. Yasin bir 23 falan olunca anlayacaksin dediklerimi.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar söylesen de anlatamassın sanırım toz pembe geliyor herşey onlara
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen nişanlımısında milletin evine yemeğe gidiyon * dua et adam öldürmemiş seni burada sana he sende çak abisine felan diyorlar hiç tavsiye etmem namus işi başkadır adamı dünyadan silerler.. birde adamı kendi yerine koy senin bacına yapsalar tabi yoksa o adamı anlayamassın.. sen nişanlanmadan aileler tanışmadan başkasının evine gidmekten farkı kalmaz haksızsın.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkardeş kendi sorduğun soruyu kendin bir oku önce nişanlanıcaz yazıyo nişan işide sadece kızla senin aranda iki kişi içinde nişan olmaz.. aileler bir araya gelir konuşur herkes tanışır nişan öylr olur farklı bir adetiniz varsa bilmiyorum benden sana kardeş tavsiyesi burdakilerin gazına gelip ters bişey yapmaya kalkma derim sonra sıkıntısını sen çekersin herşeyin bir yaşanma evresi vardır öyle pat diye olmaz bu işler yoksa elinde patlar.
Cevap sahibi+1 yılevlilik olursada abisininde size karışacağını hiç sanmam..
- +1 yıl
Kaynakcımısın makascımısın nesin insanlara cevap vermeden önce sorduğun soruyu kontrol et bari. burada kafa bulmak için soru soruyorsun ne sorduğuna dikkat et bari. Hem nişanlanacağız yamışsın hemde nişanlıyız yamışsın. Haaa anladım benseni. Sen soruyu sordun gittin nişanlandın geri geldin nişanlıyız yazdın demi. Tabii sende haklısın bak şimdi.
Cevap sahibi+1 yıladamın sorduğu sorudan haberi yok * bizde laf anlatıyoruz burada:D
+1 yılkızı seviyorsan ayrılma. sen de dövsen kız uzaklaşabilir. karar yine senin
01 Yorumla
+1 yılBabamda beni dövdü ama ben bitirmedim gerçekten seviyorsan hiç bir şey engel değil n kardeşim
012 Yorumla- +1 yıl
Evleneceğin zaman sadece kızla değil onun bütün sulalesiyle evlenecek sin ama önemli olan kız ve anne babası bence. Vazgeçmek yakışmaz. Direnmelisiin
- +1 yıl
Saçmalama sin Hayır. Sen ağır başlı davran
- +1 yıl
Syleme sakin
- +1 yıl
Ablasin birak
- +1 yıl
Aglasin. Ablan ya ablan. Namus o. Öyle bir hata yapma
- +1 yıl
Kaçırma ailesinden iste
Nasıl bir abidir bu sende buna kız bul rahatlar belki
05 YorumlaMahalledeki abilerine dayına falan danış gidin dövün abisini.
01 Yorumla
+1 yılOnurun kırılmış, kızı hiç aramadan bitir. Ararsa da cevap verme.
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç bulaşma dediğim gibi bitir.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşta ne nişanı manyakmısın abi
ayrıca sizin ilişkinizide çözemedim hergün yeni bir entrikayla geliyosun karşımıza..02 Yorumla- +1 yıl
bu yaşta başını bağlayıp bitirme kendini.
Diyelimki kız arkadaşın vurma dedi annesi babası ne yaptı. Ses çıkarmadılarsa sen o kızı bırak kardeşim. İlerde adamın aklına estikce döver seni.
05 Yorumla- +1 yıl
Kaynakcımısın makascımısın nesin insanlara cevap vermeden önce sorduğun soruyu kontrol et bari. burada kafa bulmak için soru soruyorsun ne sorduğuna dikkat et bari. Hem nişanlanacağız yamışsın hemde nişanlıyız yamışsın. Haaa anladım benseni. Sen soruyu sordun gittin nişanlandın geri geldin nişanlıyız yazdın demi. Tabii sende haklısın bak şimdi.
+1 yılValla kardeşim işin zor :) Ama bana sevgilimin yanında vurursa gelişine bir tanede ben oturturdum. İŞin zor sabredeceksin :)
01 YorumlaSevgilimin hatırı diye bir şey mi var hocam. Kızın önünde seni dövmüş sende işini gör kızında bir şey demeye hakkı yok
01 YorumlaNormal olan bu ama , dayak yemelisin zaten , güçlü olsan bile. sen sakinliğini bozma. ailesi abiyi senden uzak tutacaktır.
00 Yorumla
+1 yılsen niye birşey yapmadın be güzel kardeşim.
tüm karizma gitmiş.01 Yorumlamalmısın kanka abisi sevmiyo diye kızmı bırakılır abisine dal sende yığ onu yere dışarda bir yerde :D
02 Yorumla
+1 yılKaynakçı oglanın kız kardeşine Kız kardeşin abisi Kaynakçının bacısına siz nasıl ailesiniz l*n :D
01 Yorumla
+1 yılAbisinden ayrıl tabi, kızın ne suçu var, gücün yetiyosa sende onu döv, olmuyosa abi çek elini öp eyvallah de, ya da kiralık katil tut,
00 Yorumla
+1 yılArkadasim burada sevgilinin ne sucu var da ayrilik dusunuyorsn gecene kadar kopruyu dayi de sonra evlenince gerekeni sen yaparsin
00 YorumlaEvliliklerde aile önemli. Dovdugu veya seni sevmedigi iciçin değilde, sorunlu bir ailesi varsa evlilik kararını bir gozden geçir derim.
01 YorumlaBide annene sevgilin , bakimsiz demisti ne tur bir cinssin sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Köprü ayı dayı bu üçlü süreci başarıyla geç evlenince sende onu tannıma
00 Yorumla
+1 yılKardeşim herşeyi anladım seviyorsun da ayaklarını yıkar suyunu içerim nedir yav sende abartmışsın
00 YorumlaSen ne biçim erkeksin dayak yediğinde kaçman mı gerekir
00 Yorumla
+1 yılo dverken ne kum torbası taklidimi yapıyordun
06 Yorumla- +1 yıl
o zaman senı ailece dövmüşler :)
- +1 yıl
iyi iyi senın adın mazlum mu :)
Sanki kız mı dedi döv diye ayrılma tabi
011 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yerinde olsam hirs yapar cok kazanir parayla döverdim onu
00 YorumlaDerdi neymiş?
Abisi yüzünden kizdan ayrılma..013 Yorumla- +1 yıl
ailesi senden iyisinimi bulcaz diolar ama abisi bırakmıyor kız arkdaşımla hiç öpüşmedim bile yani sadece elini tuttum çünkü bende bakirim ve birbirimizin ilki olmak istiyoruz.. abisi bela oldu hamile kalsa belki bırakır peşimizi.. aşkıma kurban olurum o çok üzülüyor bende eriyorum burada
sevgilinden mi dayak yedin de ayriliyon?
15 Yorumlaben olsam dagatırım onu bana vuramaz
00 Yorumla
+1 yılkafasına döner bıçağıyla vur :D
02 Yorumla- +1 yıl
ciddi ciddi nasıl erkeksın la en azından sende ona vursaydın erkeklık icabı :D
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yıldöv gitsin. vur kırbacı
09 Yorumla- +1 yıl
sen bilin o seni dövsün o zmn
- +1 yıl
sen mi ben mi çocuk gibi dövülmüşsün daha ne
- +1 yıl
babayla sevgilinin abısı aynı mı.
- +1 yıl
sen adam ol baba dayak atmaz ben babamdan dayak yemedım benım babam dayaga başvurmaz
sineye çek. abidir döver. :D
01 YorumlaElin armut mu topluyo kanky. Geçireydin bir tane.
032 YorumlaMuameleyi Sağlam Yapamamışsın Demekki :D
03 Yorumla
+1 yılbirine dövdür kimse anlamasın
00 Yorumlatek taraflı bakmamak lazım konuya
10 Yorumla
+1 yılsende onu dövdür. bir daha artistlik yapamasın
00 Yorumlayaş kaç?
011 Yorumlasende onu dövv
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSınandın belki :) Vazgeçiyor mu diye?
00 Yorumlasende onu döv
00 Yorumla
+1 yılAdam lazımsa gelelim
00 Yorumla
+1 yılkır agzını yüzünü
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl panpa
00 Yorumla
+1 yılyokla kaçır..
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?