Aşk İlişkileri Yaş farkı önemsiz olsaydı kaç yalındaysa biri ile sevgili olmak ya da aşık olmak isterdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaş farkı önemsiz olsaydı kaç yalındaysa biri ile sevgili olmak ya da aşık olmak isterdiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Yaş farkı önemsiz olsaydı kaç yalındaysa biri ile sevgili olmak ya da aşık olmak isterdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Yas farki onemsiz olmaz 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl @merv0000 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim için zaten önemsiz 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Hım tabiki de kaç yalında isterdin ve sen kaç yaşın Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşında yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istediğimde olurum ben 32 yaşındym 18 yaş erkek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hım iyimşş evli bekar hangisin ve şehir ve istiyor musun ister mydn yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan biriyle değil herhalde yok artık o kadar aciz değilim ya sen bakın burdan çıkar belki sfawffqff Yorumla Soran +1 yıl 😄ya acizlik demedm ve benim yaş 26 zaten ben sana yaşlı gelirm ben soru soruyorum sizin isteğinize saygı duyuyorum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 18 isterm napim 26 yı saygı duy ztn hdi çavvv Yorumla Soran +1 yıl 😄 yanlış anladınız hanfendi tabiki saygı duyuyorum herkes ister ben size talip olmadm soru soruyorum sohbet icabı yoksa bn de farklı düşünürüm gencc iyidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sordun kendin istiuormsn diye mal yaa asffdhsggg Yorumla Soran +1 yıl 😄yanlış anlaşılma oldu galiba soru sordum beni isteyin demdm sohbetinizden bilgilenmek istedim size kaba olmak değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm oldu anldım 👍🏽 Yorumla Soran +1 yıl Peki 18 yaşında sevgili mi isterdiniz takılma olayı felan mı yani? Yorumla
57Kilodan47Hedef Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 68% +1 yıl 35 yaş bi sevgili isterdim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sen 18 sin demi peki şimdi anormal karşılanır diye mi olmuyorsun ve neden 35 ? Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl 35 ten fazla olmaz Zaten Yorumla Soran +1 yıl Tabi 35 den fazla olmz da neden 35 olgunluk İçin mi ya da diğer şeyler mi Yorumla Soran +1 yıl @57kilodan47hedef bişey sorabilir e Yorumla Soran +1 yıl @57kilodan47hedef bişey sorabilir miyim Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl Sorabilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl 35 altı sizin ilginizi çekemez mi ve kaç yaş arası hoşunuza gidiyor ve sizi tutkuya sürükler mi Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yas farki onemsiz olmaz
Neden
@merv0000
Benim için zaten önemsiz
Hım tabiki de kaç yalında isterdin ve sen kaç yaşın
Kaç yaşında yani
istediğimde olurum ben 32 yaşındym 18 yaş erkek istiyorum
Hım iyimşş evli bekar hangisin ve şehir ve istiyor musun ister mydn yani
Burdan biriyle değil herhalde yok artık o kadar aciz değilim ya sen bakın burdan çıkar belki sfawffqff
😄ya acizlik demedm ve benim yaş 26 zaten ben sana yaşlı gelirm ben soru soruyorum sizin isteğinize saygı duyuyorum sadece
Ben 18 isterm napim 26 yı saygı duy ztn hdi çavvv
😄 yanlış anladınız hanfendi tabiki saygı duyuyorum herkes ister ben size talip olmadm soru soruyorum sohbet icabı yoksa bn de farklı düşünürüm gencc iyidir
Sordun kendin istiuormsn diye mal yaa asffdhsggg
😄yanlış anlaşılma oldu galiba soru sordum beni isteyin demdm sohbetinizden bilgilenmek istedim size kaba olmak değil
Tm oldu anldım 👍🏽
Peki 18 yaşında sevgili mi isterdiniz takılma olayı felan mı yani?
35 yaş bi sevgili isterdim
Sen 18 sin demi peki şimdi anormal karşılanır diye mi olmuyorsun ve neden 35 ?
35 ten fazla olmaz Zaten
Tabi 35 den fazla olmz da neden 35 olgunluk İçin mi ya da diğer şeyler mi
@57kilodan47hedef bişey sorabilir e
@57kilodan47hedef bişey sorabilir miyim
Sorabilirsiniz
35 altı sizin ilginizi çekemez mi ve kaç yaş arası hoşunuza gidiyor ve sizi tutkuya sürükler mi
?