#kanya

Kızlar, hoşlandıkları erkekler yanlarında bebek gibi ağzını büze büze konuşsa bile güler. Komik erkeklere de gülerler ama güle güle demekten de hiç çekinmezler.
@kanya psikolojik bir olay kimi abisine , kimi babasına benzeyen erkek sever. Bazıları sahiplenir diye maço , kimide gülmeye aç komik sever. Kimi kel kimide uzun saçlı sever. Göreceli bir kavram yani. Para için 19 yaşındaki kızın 50 li yaşlarda adamla evlendiğini gördüm bizzat. Adam evlilik sözleşmesi yaptı miras alamaz diye kıza zırnık koklatmıyor. Birde hakaret ve küfür havada uçuşuyor. Üniversite okudu kız ama beyin olmadıktan sonra.
Kadınlar kimden ve nasıl hoşlandıklarını henüz kendileride bilemiyor.
Bence hoşlandığı erkeğe güler. Şimdi hoşlanmıyorsam ve beni güldürüyorsa haha çok komiksin ya der geçerim haz etmediğim biriyse hı aynen derim. Ama hoşlandığım biriyse baya hönkürerek gülerim :D Hadi ya ee daha var mı espri çok iyiydi bu der muhabbeti de uzatırım üstüne kendim de iğrenç esprilerimden yaparım zabaha kadar güleriz çok eğlenceli olur hoşlandığım bey zaten bi baksa ben yine gülerim :D
Cevap
25Cevap
Kadınlar hassastır. Hassas oldukları kadar da zekidirler.
Gülümsemek her kadına, her insana yakışır..
Yakışanı yanında tutmaya, gamzelerine sığdırmayı iyi bilirler. O sebeple gülerken yaşar ve yaşatırlar..
Başka sebep var mı bilemem.
Hoslandigi erkege guler. O igrenc esprilere mahal verir. Eleman da gaza gelir her yerde cem yilmazmis gibi gezer. Lanet olsun bu flortgen yasam tarzina.
Güldüğümüz her erkekten etkilenmeyiz, belki sadece komiktir ve gündelik bir tepkidir. Aksi durumda, hoşlanma vs durumlarında önce gözlerimizin güldüğünü ve en saçma şeylerin bile duyduğumuz en komik şeymiş gibi bizi güldürdüğünü görebilirler.
Her ikisi de doğrudur. Bir kız, güldürebildiğimiz için bizi sever. Sevdikten sonra da her şeye güler zaten.
E ama bu kısır döngü. Komiklerden hoşlanırım hoşlandığım kişinin de her dediğine gülerim 😅

...
Kızlar hoşlandığı erkeğe kesin güler komik olmazsa bile
ilki gibi olsaydı tolga çevik’e aşık olmam gerekirdi
Güldüren erkeklerden hoşlansaydılar çok fazla kız aşık olmuştu bana
hoşlandığım erkek bugün güldüm yarın çiçek oldum dese kahkaha atmaktan çenem düşer
Kesinlikle hoşlandıkları erkeklere.. Gelen aptal mesajlara bile yakışıklıysa görmezden gelebiliyoruz..
Hah hah haahhh. Vaybe şimdi anlıyorum o kızın bana sürekli güldüğünü.
Her erkege vrr. Hepsini de dolandırarak ihanet iftira ederek terkeder. Güldürmüşğn sevmişsin pek önemli degil yani
Genellikle kendisini güldüren erkeklerden hoşlanır.
Kizlarin ne istediğini Amerikalı profesörler bile çözemedi
Hoşlandığım insana gülerim güldüğüm için hoşlanmam herhangi birinden gülmek ve espriler anlık şeyler sonuçta bağlayıcı bir özelliği yok
Kesinlikle hoşlandığı erkeğe güler kankamdan biliyorum😂😂😂
güldüğü erkeğin zamanı gelince sevdiği adam olacağını hisseder..
ben hiç gülmeyen biriydim o hayatıma girene kadar :)
hoşlandığı erkeğe güler..
Hoşlandığı erkeğe güler tabiki
Mizah yeteneği olan erkekler, yakışıklı erkeklerden daha üstündür benim gözümde.
ben akıllısı seçerdim kadın olsam.
Ben guldurenden hoslanirim
kızlar hoşlandığı erkeğe nokta
İnsan, sevdiğine güler
Kendini güldüren erkeklerden
Hepsinden jsbdkdndkdnd
Sevdiğim adam bir ömür boyu güldürsün
Kişinin duygularına göre değişir.
Hoşlandığı erkeklere güler diyeyim.
Çözemedim çözemeyeceğim de değişik bir varlıksınız
ikisine de düşen kızlar var
Bu fotonun olduğu film çok iyidir
Hoslandigi erkeklere gulerler djdjj
Hoşlandığı erkeğe daha bi başka güler
Hoşlandığı erkeğe güler.
Aynen Kızlar Kendini Güldüren Erkeklerden Hoşlanır
İkisi de.
Hoşlandığı erkeklere
İkisine de hayır.
Tabiki güldürebilenden hoslaniriz en azindan ben
Kendini güldüren erkeklerden net
Hoşlandığıma gülerim
paradoks soru :D
Kendini güldüren
İkinci söylediğin.
ikiside ruscuk
Hoşlandığı erkeğe güler bence
Bence kendini güldüren erkeklerden hoşlanır.
Güldürenden hoşlanır
İkisi de doğru.
İkisi de doğrudur.
İkiisde birbirine bağlı
hoşlandığına güler
İkiside oluyor 😄
ben ikisi de
İkisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?