Bi adam var. ben 20 o 48 yasinda. ondan hoslaniyorum. ama o biraz cekingen bi adam. toplu ortamda falan konusmalarina dikkat ediyor. bense onunla rahat olmak istiyorum. ve ona surekli "sen cok korkak bi adamsin odleksin cesaretin yok"falan diyorum. kisaca manipule etmeye calisiyorum. kendi istedigim seyleri yaptirmak adina. sizce bu ise yarar mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Adama psikolojik şiddet uyguluyorsun böyle aşk olmaz🤦🏼
Amacim o zaten
Git psikoloğa tedavi ol o zaman çocukça şeyler yapıp milletin hayatını etkiliyosun
Yalan soylemiyorum gercekten korkak bi insan. sadece bunu onun yuzune soyluyorum
Hayır sen zorbalık yapan gelişememiş birisin sadece. Zorbalık yaparak, baskı uygulayarak kendinş yüceltmetr çalışıyosun
Zorbalik yaptigim dogru. onun eksik yanini surekli dile getirip onu koseye sikistiriyorum. lakin o gercekten korkak bi insan. yani onda olmayan bi ozelligi kendiligimden uydurmuyorum. onun korkak olmasini surekli dile getiriyorum olay bu
O adamın senin yaşın kaar görmüş geçirmişliği vardır. İnsaları salakyerine koyrlen kendi zekanızı belli ediyorsunjz.
Surekli soylersem kendi de buna inanmaz mi?
İnanmaz adamı yaşıtların gibi ergen mi aanıyorsun? Sen baya ergen gibi düşübğyorsun. Olgun olup kendini kanıtlamak için uğraşan biriningördün mü hiç bunu hep ergen ruhlular yapıyor.
Seni tek yakalarsa bu konuştuklarının cezasını keser ama 😀
Bir kere işe yarar iki kere işe yarar ama bir gün çok öfkelenir patlar her şey tersine teper elindekinden olursun bence.
Ne yaptırmak istiyorsun ki
Tamamen bana bagli olmasini
Neden sahibemisin köle yapacaksın adamı
Neden deden yaşında birisi?
Yemez
Basit bir manipülasyon
Ise yparar mi
Çoğu erkek slktır
Ters teper :) sakin
Neden? kendini kanitlama cabasina girmez mi
Cinsel amaçlı beraberlik sonuçta zorlamaya gelmez
Sadece cinsel degil