sosyal medyada çok sık geldiğim bir durum bu sizce yanlışmı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Normal görüyorum. Kızlar erkeklere göre çok daha erken olgunlaşıyor. Ergenliğe bile erkeklerden 2-3 sene kadar erken girip bitiriyorlar. Aradaki yaş farkı da çok az. İki tarafında kafaları yerindeyse, doğru kafada insanlarsa sorun olmaz. Bunda sorun bulan insanlar mağaralarından çıksınlar bir, insanlar o yaşlarda neler yapıyorlar artık. Bizim ülkemizde ama cinsel eğitimi dayılarından öğreniyor insanlar. Doğru bir eğitim verilmeli.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sence?
birkere 17 yasindaki erkegin, 13 yasinda bir cocukla iliski kurmasi, sevgili olmasi yanlis, erkek 18 olsa, kiz 14, yetiskin insanin cocuk istismari ve suc isliyor.
Kizda, 13 yasinda bu ne acele? hadi kendi yaslarinda sevimli, saf sevgili olabilir ama 17 yasinda, sabahlari yatagi delen bir erkekle sevgili olmak neyin nesi. 14- 15 dede kzligim bozulmusmu, hamilemiyim diye burda soru sorma adayi.07 Yorumla- +1 yıl
reis şimdi bencede yanlış ama kueni 13 yaşında 18 yaşında sevgilisi var yanlış diyorum beni dinleyen kim
- +1 yıl
kuzenim yani
- +1 yıl
en iyisi o
- +1 yıl
namkör o anlamaz
- +1 yıl
dediğim gibi yatağa atsa kimin haberi olcak sonra nüfus artışı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
10Cevap
+1 yıl13 yaşındaki biri ne kadar ciddi olabilir ki bence saçma
2102 Yorumla- +1 yıl
13 yaşından beri sevgili olduğum kişiyle hâlâ sevgiliyiz:d
- +1 yıl
Bana göre saçma dedim zaten
- +1 yıl
@slmbenalper sorun sevgili olup olmamanız değilll kızı kullanır 13 yaşındaki velet ne desen onu yapar ya
- +1 yıl
Velet mi? Djdjdjsjsjsj velet diye kucumseme bence z kuşağı olarak sizlerden bin kat daha akilliyiz
- +1 yıl
@slmbenalper 13 yaşındasın yani jddjdj
- +1 yıl
bizden daha sinsiler o net
- +1 yıl
Yo 13 yaşında olsam burda ne işim var gider ders çalışırım, farkindaysan z kuşağı dedim 21 yaşındayim ben inanmiyosan profilime girip ordan fotoma bakabilirsin
- +1 yıl
@slmbenalper tamam hani benimde 15 yaşımda 18 yaşında sevgilim olmuştu ama ergen mişim o zmn
- +1 yıl
@slmbenalper evlenme zamanın geldi artık
- +1 yıl
@cancanpsikopat evlenme zamanim gelmiş mi:d gay olduğum için evlenemem djdjjdjsjs
- +1 yıl
@slmbenalper gay ne laa
- +1 yıl
eşcinselmisin seeeennnn
- +1 yıl
nffnfnnf
- +1 yıl
Evet Eşcinselim ne var bunda
- +1 yıl
@slmbenalper hiçç normal
- +1 yıl
@slmbenalper dostum konu 13 yasinda sevgilinin olmasi değil. Daha o yaşta kuşun bile ötmüyor neyin kafasindasin. 17 yasinda biriyse ergenliginin en hareketli zamanlari. Sence nekadar uygun 13 yasinda biriyle 17 yasin sevgili olması. 13 yasinda ki bir cocuk daha aşk ne bilmez.
- +1 yıl
Sen ergenlige 15 yaşında falan girdin galiba 13 yaşında kuş gayette iyi öter , ergenlik dönemi 11 yaşından itibaren başlar, ve ayrıca ekleyeyim 13 yaşında sevgili olduğum kişiyle hâlâ sevgiliyiz şu anda 21 yaşındayiz aşkın yaşı yoktur
- +1 yıl
@_husey1n sonunda anladınız beni
- +1 yıl
@slmbenalper anormalsin galiba sen
- +1 yıl
13 yaşındaki biriyle 17 yaşındaki birinin pek bi farkı yok arada 3 yaş fark var neyin kafasini yasiyonuz sanki 80 yaşında biriyle sevgili oldu
- +1 yıl
Ayn knk 13 yaşında bebe, ona kalırsa sende moruksun aw
- +1 yıl
@slmbenalper yaşıtınla sevgili olmuşsun
- +1 yıl
Eeee nolmus yasitimla sevgili olduysam
- +1 yıl
@slmbenalper biz 13 yaşındakiyle 17 yaşındaki sevgili olamaz yaşıtınla sevgili olmuşsun senn
- +1 yıl
Bebe dediğin kişilerin senden fazla modern ve akıllı kişiler yalnız:d
- +1 yıl
@_husey1n ben anladım seni
- +1 yıl
@slmbenalper iyi misin sen ya
- +1 yıl
İyi değil
- +1 yıl
@slmbenalper ya biri çocuk biri ne yaptğını az çok bilir ya kızı yatağa atsa kimin haberi olacak sen mutlu olursun
- +1 yıl
Evet aynen öyle ama anlamıyor yazık
- +1 yıl
@_husey1n hyr bide hani kardeşi 17 biriyle sevgili olsa mutu olcak galiba biri 13 yaşında aklı ermiyo herşeye biri az çok bilir ne yaptğını yatağa atsa kimin haberi olcak
- +1 yıl
@slmbenalper
- +1 yıl
@slmbenalper ya havle vela kuvvete ya şizofrensin ya sen
- +1 yıl
@_husey1n çocuk tabiki de daha neye aklı erer daha onun
- +1 yıl
Sende malsın
- +1 yıl
Öküz
- +1 yıl
haksızsam haksıssın diyin
- +1 yıl
Haksız değilsin
- +1 yıl
- +1 yıl
demi
- +1 yıl
Malllll
- +1 yıl
Sende mal yazıp durma
- +1 yıl
Sikişşş
- +1 yıl
Hadi yürü kes sesini artık
- +1 yıl
@slmbenalper ananın çiçeğine sok hadi ordan git mal şizofren
- +1 yıl
Anamın çiçeği derken 🤔🤔
- +1 yıl
Senin a*çiçeğini seveyim
- +1 yıl
Babanla sikişşş
- +1 yıl
yanlışmıyım reis
- +1 yıl
@_husey1n korkak herif adamsan mesaj kutunu herkese açık yapsana kimden korkuyon 😀😀
- +1 yıl
- +1 yıl
Gay mi dkdjdjjdjdjdjd gay olduğumu kim söyledi
- +1 yıl
@_husey1n ya reis bendemi var anormallik yoksa şu alpermi ne onda mı var anormallik
- +1 yıl
Daha ailenden terbiye almamissin ailen bu kadar terbiyesiz olduğunu bilse seni evlatlıktan redderdi
- +1 yıl
Daha milletin cinsel yönelimine saygı duymuyosun gelip te buraya bana laf atmaya hakkin yok
- +1 yıl
Devam et devam et bu küfürleri ss aldim sibere vereyim de gör
- +1 yıl
@slmbenalper sen s. lişmissin zatende artık nasıl ettiyse seni etkisinde kaldın heralde severim ebenni kaybol
- +1 yıl
İyyyy tipe bak mnakodumun tipsizi
- +1 yıl
Umitcan uygun kılıklı herif kendini bisey saniyon defol git
- +1 yıl
Yok ya , umitcan uygun yandaşı arkanda kim var senin mhp mi var ülkücü herid
- +1 yıl
Sen bekle bunu şimdi savcıya ss olarak göndericem
- +1 yıl
@slmbenalper bak kardeşim uzatma
- +1 yıl
Asıl sen engelle beni sen defol basın belaya girer yoksa birisini tehdit etmenin cezasi 3 yıldan basliyo babam türkiyenin en iyi savcilarindan biri
- +1 yıl
Asıl siz uzatmayin aw yobazlari
- +1 yıl
Tipinde hayır yok zaten senin daha kendine hayrin yok ki başkalarına olsun
- +1 yıl
Ulan bana terbiye yoksunu diyene bak milletin cinsel yönelimi ile alay edip saygı duymayan benmiyim , saygısız herif
- +1 yıl
@slmbenalper KİMSENİN TİPİNİ ELEŞTİREMESSİN SEN KİMSİN YA
- +1 yıl
@_husey1n GALİBA
- +1 yıl
ÇOK SAÇMA DEĞİLMİ YA
- +1 yıl
@_husey1n YANİ
- +1 yıl
@_husey1n HYR YANİ BİDE BABANLA S. K. Ş NE DEMEK YA
- +1 yıl
Terbiyesiz işte
- +1 yıl
@_husey1n HAYAT DERSİ VERİO BİDE
- +1 yıl
BENİM YÜZÜMDEN ARANIZ BOZULMAMIŞTIR İNŞALLAH
- +1 yıl
OROSSPUUU ÇOCUĞU İŞTE
- +1 yıl
@slmbenalper Haklısın gayet. Kızlar erkeklerden çok daha çabuk olgunlaşıyor. Erkeklerden 3 sene kadar erken ergenliğe giriyorlar. Teknik olarak aralarında bir fark yok. 17 yaşında bir erkek zaten bir kıza göre daha geç geliştiği için gayet normal bir sorun yok. Bunda sorun bulan insanlar mağaralarından çıksın. O yaşta insanlar neler neler yaşıyor. Doğru bir eğitim verilmesi gerekiyor. Bizde insanlar cinsel eğitimi dayılarından alıyor maalesef sorun burada.
Tabi ki yanlış,13 yaşında bir kız daha ergenliğe girmemiş ya da yeni giren bir çocuktur, çocuk sevgili mi olur
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrumu doğru bulanı sopa ile döverimm. Biri bildiğinn bebee biride ergen.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSübyencilik bence küçük kızlar daha kolay düşürülür daha bilgisiz olduğu için hemen sazan gibi atlarlar erkekte zaafını kullanır onun çok yanlış birşey bence en baba yaş aralığı 2 hadi bilemedin 3 olmalı
00 Yorumla
+1 yılYaş farkları normal ama 13 yaşındaki kızın sevgilisi olması normal değil
10 Yorumlaanormal 13 yaşındaki kızın sevgilisi olması bile normal değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılO sevgili değil ki cilveleşme çabası şirin olma çabası miktok da çok sık olan bişii
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Hayır asla normal bulmuyorum. Çok tehlikeli gözetim altında olmalı en azından
00 Yorumla
+1 yılNormal
82 Yorumla- +1 yıl
@Berkan26 aşık olmaları normal ama sevgili olmaları anormal 17 yaşındaki erkek 13 yaşındki kıza ne yapmazki tv lerde görüyoruz 13 yaşındaki kız 18 yaşındaki çocuktan hamile kalıyo kimin haberi olacak kızı yatağa atsa
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 yasindaki cocuk asktan ne anlar dimi?
Evlendirilse cocuk evliligi denir. Ama rahat durmuyo kizlar gercekten anlamiyorum34 Yorumla- +1 yıl
13 yaşındaki çocuk aşktan ne mi anlar? Ergenliğe girmiş olur çoktan 13 yaşındaki birisii aşk duygusu her zaman vardır
Cevap sahibi+1 yıl@slmbenalper o zaman ergenlğe giren biri evlilik yapabilsin madem.
- +1 yıl
Beyninde sorun var galiba ben evlensinler diye bisey mi dedim ve ayrıca aşkın yaşı yoktur bende 13 yaşından beri sevgili olduğum kişiyle hâlâ sevgiliyiz şu anda 21 yaşındayız
Cevap sahibi+1 yılBen aşktan anlamaz demedim ironi var yorumumda
İkisi de çocuk
212 Yorumla- +1 yıl
17 yaşında neresi çocuk bana bi anlatsana,
- +1 yıl
@slmbenalper anlatıyım ergen akılları ermiyo 17 yaşında ya 17 kızı yatağa atacak çocukca ergence 19 20 yaşına gelene kdar herkes çocuktur bence
- +1 yıl
Resmi olarak bile 18 yaşına gelince yetişkin sayiliyosun ne 19 ne 20 si 17 veya 18 yaşınaki bi insan kendi ayakları üzerinde durabilecek bi yaşa geliyo ne çocuğu
- +1 yıl
@slmbenalper...
- +1 yıl
17 yaşında erkek kardeşim var gayet de çocuk. Ergenlik dönemi demek yetişkin demek olmuyor zaten. 21 yaşına gireceğim hâla her şeyi yapabilecek gücü kendimde görmüyorum örneğin. 17 yaşındaki bir insan zorunlu kalmadığı müddetçe hala aklı olgunlaşmamış, hata yapmaya yatkın insanlardır. Daha dün Esra Erol'da gördüm 17 yaşında 44 yaşında adama kaçıp 18 olduğu gün adamla evlenmiş, ailesine bağırıyor. Bu olgunca bir davranış mı? Konuşmaları bile çocukçaydı. Mantıklı düşünebilen insan bunu yapar mı? Daha çok örneği var bunun.
- +1 yıl
aynen reis esra erolda neleri görüyoruz
- +1 yıl
Benim de 15 yaşında kardeşim var ama benden bile uzun boyu baya bi güçlü benden benden daha da olgun düşünceleri var şimdi neresi çocuk bunun? 30 yaşında olup çocuk gibi olan da var 15 yaşında olup olgun olanda var
- +1 yıl
Ve ayrıca bu çocuk şeyi falan sadece türkiye de var amerika da falan bi insan 16 yaşına gelince yetişkin sayiliyo hatta bazi aileler ayrı eve cikmasini istiyo bu mu çocuk şimdi kendi ayakları üzerinde durabilecek herkes yetişkindir
- +1 yıl
Ama ona kalırsa sende moruksun o. halde
- +1 yıl
@slmbenalper tamam sen başkalarına hayat dersi vermeye devam ett
- +1 yıl
@slmbenalper sen farklı bi boksun
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Tvlerden öğreniyorlar.
04 Yorumla- +1 yıl
Aşk tv den ögrenilen bisey değildir
- +1 yıl
Ben tv falan izlemedim ama 13 yaşından beri sevgili olduğum kişiyle hâlâ sevgiliyiz ve 21 yaşındayız şu anda , aşkın yaşı yoktur,
- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılbilemedim
01 Yorumla- +1 yıl
yani bence yanlış reis niye 13 yaşındaki velet ne desen onu yapar hani erkek kızı yatağa atsa kimin haberi olcak
Erkeği içieri alırlar mk
04 Yorumla- +1 yıl
anlamadım
- +1 yıl
ayn
Saçma saçma işler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış.
00 Yorumla
+1 yıldiyill
00 Yorumla
+1 yılÇoluk çocuk işler
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 13 yaşındaki kızla 17 yaşındaki erkeğin sevgili olması normalmi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler