Kişilik & Karakter 19 yaşındaki erkeğin 14 yaşındaki kız için aşk acısı çekmesi normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 1 ay bile sevgili olmamislar bu kişi neyine kafasını yaşıyor 19 yaşındaki erkeğin 14 yaşındaki kız için aşk acısı çekmesi normal mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır pedofilidir ve suçtur.. 0 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 14 yaşındaki kız aşktan ne anlar bende o zamanlar aşk ne demek bilmiyordum ve çok erken o zamanlar sevgili yapmak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kız değil zaten erkek neyin kafasını yaşıyor Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Değil anormal ama o kız 19 olsa erkek de 24 yaşında olsa sorun olmaz di 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kız 14 işte bende anlamadım bu çocuk neyin kafasını yaşıyor Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Uzak dur konuşma Yorumla Soran 1 yıl Sence çocuğun neyi olabilir Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Şizofreni daha nesi olsun mal çocuğun subyancikik var takıntı var zararlı it Yorumla Soran 1 yıl Abart sadece karaktersiz ve adam değil yani Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Neyini abartiykm mk embesilligjn örneği işte 19 yasjnda 14 yasjnda çocuğa aşık olan canımsın dan ne beklersin demekki sende malsin ona halen ilgi duyuyosun , skzn de bı ebeninkini gör kucakta bebe ağlarsın kime aldircam diye Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl cocuk ilk sevgilim sonum olcak kafasinda biri degilse anormal. ve subyancilik 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Şöyle kızı yakın arkadaşıyla aldatıp geri dönüyor kıza sonra kız bunu aldatıyor böyle bir durum Yorumla
GlnrByrr Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yok daha neler ciddi mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Valla çocuk biseyler yasiyor ama bende anlamadım sal@k heralde jdjdjd Yorumla GlnrByrr 1 yıl canım değil canım ötesi Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kenardan izlesin söyleyin de ,,😀😀 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 1 ay bile sevgilisi olmamislar bu kişi neyin kafasını yaşıyor Yorumla Kralbop 1 yıl Çaya attığı şeker tansiyonunu çıkarmış Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Kralbop 1 yıl Bırak boş ver çoluk çocuk işte uğraşma Yorumla
BirAskerinİçSesi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sübyanci it 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 1 ay bile sevgili olmamislar bu kişi neyin kafasını yaşıyor sence Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Pek normal değil 0 0 Yorumla
kayıkçı02 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Tuhaf bı durum 0 3 Yorumla kayıkçı02 1 yıl Yoksa ikiz senmisin Yorumla Soran 1 yıl Yok ben değil Yorumla kayıkçı02 1 yıl Ee kim ozaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır pedofilidir ve suçtur..
14 yaşındaki kız aşktan ne anlar bende o zamanlar aşk ne demek bilmiyordum ve çok erken o zamanlar sevgili yapmak
Kız değil zaten erkek neyin kafasını yaşıyor
Değil anormal ama o kız 19 olsa erkek de 24 yaşında olsa sorun olmaz di
Kız 14 işte bende anlamadım bu çocuk neyin kafasını yaşıyor
Uzak dur konuşma
Sence çocuğun neyi olabilir
Şizofreni daha nesi olsun mal çocuğun subyancikik var takıntı var zararlı it
Abart sadece karaktersiz ve adam değil yani
Neyini abartiykm mk embesilligjn örneği işte 19 yasjnda 14 yasjnda çocuğa aşık olan canımsın dan ne beklersin demekki sende malsin ona halen ilgi duyuyosun , skzn de bı ebeninkini gör kucakta bebe ağlarsın kime aldircam diye
cocuk ilk sevgilim sonum olcak kafasinda biri degilse anormal. ve subyancilik
Şöyle kızı yakın arkadaşıyla aldatıp geri dönüyor kıza sonra kız bunu aldatıyor böyle bir durum
Yok daha neler ciddi mi
Valla çocuk biseyler yasiyor ama bende anlamadım sal@k heralde jdjdjd
canım değil canım ötesi
Kenardan izlesin söyleyin de ,,😀😀
1 ay bile sevgilisi olmamislar bu kişi neyin kafasını yaşıyor
Çaya attığı şeker tansiyonunu çıkarmış
Nasıl yani
Bırak boş ver çoluk çocuk işte uğraşma
Sübyanci it
1 ay bile sevgili olmamislar bu kişi neyin kafasını yaşıyor sence
Pek normal değil
Tuhaf bı durum