Güncellemeler
+1 yıl
İdeal kadında ideal erkete yok böyle bişey yok insan var eşya mısınız siz kalıplara sığcaksınız boyunuz uzun olmak zorunda değil zayıf fit olmak zorunda da değilsiniz zengin olmak zorumda değilsin son model araban olmak zorunda değil kendin ol ve sev kendini değer ver eşya ya da hayvanmışsın gibi sokturma kalıplara kendini
Güncellemeler
+1 yıl
Hayvan uazdığıma utandım oraya çünkü ben kürkünü değiştiemeye çalışan bi hayvan görmedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
2m15cm üsturuplu oturmasını kalkmasını bilen sessiz sakin efendi sarışın eğlenceli esprüktüel flan flan
Komik olsun eğlendirsin sirke git o zaman orda baya gülersin
Sirk komik bir yer değil mlsf
Aaa niye palyaço filen oluyor orda tatlım hatta onun tek tekerli bisikleti de var oda boyunu uzun gösterir bak tam senlik bir yer😂
Diğer şeyler dikkatini çekmez diye söylemedim zaten gerek de yok boyları kısadır onların 😂
Arkadaşım söylemişti.
Çorabını odanın baş köşesine bir sanat eseri gibi koymasa harika bir adamla evliyim demişti 😂😂😂😂😂
İdeal erkek çoklu çift olmalı. En az bir metresi, an aşağı 4 - 5 adet kuması olmalıdır.
Mantık farklı en azından yalan yok düşüncen bu ama bunu kabullencek 4.5 kadın bulman lazım hadi buldun o kadınların senden iğrenip bi gün yemeğine ya da gömleğinin yakasına zehir koymıcaklarını nerden biliyorsun ki akşam yemeğini yapan onlar dimi sonuçta yanlış devir de yaşıyon reis 21. yüzyıldayız ve mümkünse bırak 4.5 kadını 1 kadınla bile evlenme zihniyetin çoğalıyor sonra elin masum kızşarı ödüyor bedelini
evlenmek isteyen kim? :d
Hmm umarım güzelim kızlar bi hata yapıp yanına bile yaklaşmazlar çünkü iğrenç bi zihniyetin var ve en kötüsü karakter oturmuş artık busun sen ne yazık
güzelim dediğin bir çok kız yanıma yanaşıp gittiler bile :d
Desene mikrobumu bulaştırdım diye
Bilmem alan aldığı halinden memnun gibiydi :d
Hakkettiğini bulursun bi gün senin gibi iğrençler bu gün olmasa da bi gün sonu gelicek ve küçük rezil fareler gibi tir tir titriceksiniz ve cenazenizde kimse üzülmicek hatta sevinenler olcak emin ol
neden bu seni bu kadar geriyor ki? alan veren memnunken seni neden bu kadar çok ilgilendiriyor? sen yapamadığın için mi? yoksa özenip birine verip pişman olduğun için mi?
Tatlım alan veren razı derken he birinin duygularını incitmek için izin alıyormusun hayır tatlı gereksiz sözler söylüyorsun iki iyi davranıyorsun sonra o saf güzel kızımıza yazık ediyorsun oda pişman oluyor ama iş işten geçiyor küçük canavar insan gibi düşünemeyen bi adi çünkü ama yanıldığın bi nokta var verme filen yok bende iğrenç insanlara tahammül edemiyorum ben
her insanı kendin gibi duygulu sanmasan keşke :d senin isemediğin kişiler olduğu gibi benimde istemediğim kişiler olmuştur ama bu istemediğin kişiler içinden muhakkak şans tandığın birileride olmuştur tabii ama insanı pişman ederler falan. :d ne bileyim duruşu hoşuna gitmiştir sana iyi davranıyordur isteklidir ama senin onu istemediğinin farkındadır ya gerçi ben sana bunları niye anlatıyorum mk yaş 18 bile değildir ergen ergen 1 ya da 2 kişi ile çıkan birisiyle tartıştığım konuya bak :d
Duygusal değilim ben ilişkim olmaz ısınamamışsındır normal bu ama ısınmadan ya da ne biliyim duygularından emin olmadan yaklaşmasan mı insan o dimi duyguları var onunda bunuda düşün yapabiliyorsan tabi empati yeteneğin var mı bilmiyorum
yeter :d kes artık saçmalamyı :d
Saçmalamıyorum saçma olan tek sensin üzgünüm insanları kullanıp bide bununla övünüyor olmanda dubble saçma bi şey yapıyor seni
İşte yanlış anladığın bir şey var. İnsanları kullanmıyorum ben, kullanılmak isteyen kişileri kullanıyorum :d
Napalım şimdi tebrik ediyimmi ne güzel kullanılmak isteneni kullan afferim sana bravo yazma artık ciddiyim gereksiz muhabbetlere girmek istemiyorum seninle he o söylediğin şeyde seni aklamıyor yanlız yanlış vicdan temizleme yöntemi
zeki yakışıklı. ama tabi ikisi aynı anda yok birinde
Haklısınız
Seni sevse sadece yetmez mi tipi bi gün buruşuk bi deri olcak zeki kısmına gelince o senin gibi düşünen birini istemez çok üzgünüm zeki insanlar garantici olurlar senin se geçiçi taşeplerin var
Anlamadım laf bana mı geldi 😳🤔
Niye alomdın ki kıza mı yürüyon
İdeal erkek kalıbına uymuyormuşsun üzgünüm
Ahahaha sana ne oluyor uyuyorum veya uymuorum seni alakadar etmez sadece kadının görüşünü beğenip haklısınız dedim bu beğenmek mi oluyor
Uyup uymamam sence umrumda mı? Shshshhshshs
Uyma zaten niye uycan ki
O kriterlere sçmalıklara uyunca senden esermi kalcak sanıyorsun kendine saygın olsun değişme kimse için
Marketten sipariş verir gibi ideal erkek yorumlamislar
güvenilir, kişilikli,özü sözü bir yanındaki kadına güven veren biri olmalı
Orası kalın uzun olcak bi keresinde... Yok öyle ufacık şeyiyyyle gerdeğe girmeler.
o nu biz saba kadar anlatırız ama sen yine menfatinin uyuşştunu seçersin
Menfaatim yok sadece sizin kadınları nasıl anladığınızı merak ettim ben
ben nasılmi anlıyorum sadık sevsin egosu olmasın anlaşırız olgun olsun sadece bitti ama bunu siz uzatıp uzatıp tadını kaçırıyosunuz ulaşımlaz yapıyosunuz kendinizi çok şey isteyip adamı korkutuyosunuz varlı yoklu çogunuz bilmiyor nerde hızlı takılan var onlasınız buda degerlı insanları vaz ge. iriyor çaresizlige itiyor hepsi bu
Haklısın ama kocaman bir gezenin içindeyiz bu gezegende bir sürü kız var ve yokluğu varlığı bilen muhakkak vardır herkeste para araba olamaz zaten ama şunuda unutma sen daha şanslısın o hızlı gençlerden çünkü onların yanındaki kızlar parası bitene kadar durcak ama senin yanındaki seni sevdiği için durcak yanında
tabi canım biri olursa durucak ya ben lnaet edıp yoldan cıkınca nolcak bende ınsanım giden zamanlarım ödedim bedeller nolcak tanışkmak istiyorum olmuyo canavrım sankı aw
Canavar bu çok ağır kendini sev önce sen insansın unutma bunu her kız aynı değil olamazda zaten her erkekde aynı değildir tanışmak istiyorsun olmuyor demekki olmasın o zaman tipine cebine bakıyorsa olmasın kardeşim lanet olsun o kadınada yani sevmez ki o seni napcan sen seni sevmeyeni bi gün çıkıcak karşına doğru kişi o zaman anlıcaksın o kızların hepsi boştu üzüldüğüne utanıcaksın emin ol
Takip at tanisalim dedim dinlemiyosun ki
Kızlar" dürüst, güvenilir, sadık... " birlikte oldukları ise tam tersi...
Zeki, karı kız peşinde koşmayan, efendi
Yeterli değil bi kadın için kadınlar duygularıyla hareket eden varlıklar çoğu öyle ilgi ister şefkat ister en önemlisi güven ister
Onların olmadığı ilişkiler zaten geçici heveslerdir, demiri kalitesiz olan inşaat eninde sonunda yıkılır.
Zeki erkek zaten aldatmaz ve karı kız peşinde koşmaz zeki erkekler kendilerine göre en uygun ve ideal eşi mantık yoluyla seçer ama nerde burda aşk sevgi
Mantığını dinleyen insan aşkı tende değil; düşlerinde arar, seçimleri kendine saf aşk olarak geri döner.
Aşk seçilmez seçilen bişey olsa vaz geçmeside o kadar kolay olur ten para ıvır zıvır boş bunlar aşkı soruyorum ben sana zekayı boşver bir kere seven adam en aptalı olsun başka kadına bakamaz zaten görmez görüyorsada aşk yoktur
Aşkla dolan gözler en temiz sevgiyi dış görünüşten çok, düşlerinde örer.
Düşlerinde onun simâsını desenleyen kişi de gerçek aşıktır, herkes onun gözünde sadece "O"dur.
Şiir güzel ama eksik
Tamam soruyu farklı sorcam ideal kadını anlat bana bi kadın sana nasıl yaklaşırsa ondan çok etkilenirsin
Doğal, ukala olmayan, bana ilgisini belli eden ve çocuk gibi hareketleri olmayan birinden etkilenirim, güzellik amaç değil; araçtır benim gözümde
Çok mu ciddi bi tipsin sen yoksa çocuktan kastın ağzını yaya yaya konuşan tipler mi
Ağzını yaya yaya konuşan ergensi tipleri kastediyorum.
Tabi buda bi kriter bişey diyemem peki sen sadece karşı cinsten ilgimi beklersin bu kadar mı ataklarını yerden kessin istemezmisin gözlerine bakarken o ışığı görmek peki seni yer yüzünde tek erkekmiş gibi hissettirmesini seni ilgili olcak ama o ilgi gerçek olmalı dimi zira bi kadın için ilgi göstermek zor bişey değil ki sokaktaki kediyi bile saatlerce kucağına alıp seven kadınlar var sokak kedisinin bile görebilceği bişey ilgi
Gerçek olanı iste ezberleri değil
Aşkıyla ayaklarımı yerden kesip, semalarda yüksek uçuş yaptıracak biri olsun...
Semalarda olmasada en azından ezbere gitme be mutsuz olursun seçiceğin kız belli zaten kafanda tasarlanmış bi proje gibi
Neyse inşallah en doğrusu çıkar senin karşına 😂
Projenin mimarı ben değil miyim? Belki bulduğumu o projeye uyarlarim, merak etme
Sağol ayrıca 😊
Aynı dilekler senin için de geçerli 👀
Geleceğinde iki ihtimal var o kıza en yakın olanı seçicek kendine göre yontmaya çalışcaksın ve bi süre sonra o sana sende ona tahammül edemiceksin sonra mutsuz bir aile ya da boşanma mahkemesi için gün saycaksınız ya da gerçekten rabbim o kafandaki kadını sana vercek belki o içindeki nasıl diyim kusura bakma ama ezberci ve plancı adamın aslında dişisini sana vermiş olduğunu görceksin o zaman mutlu olurmusun bikemem ama umarım olursun 👋
Ezberci olduğumu nerden çıkardın? Nasıl tiplerden etkilenirsin dedin; şöyle, böyle diye yazdım.
Kalbin attığı en özelidir her zaman, aşkın ezbersel yapısı olmaz; pizza söylemiyorum.
İşte sonunda biriniz söyledi aşkın ne olduğunu kimse bikemez kalıp değil o bi gecelik de değil kalbinde ve açıklayamıcağın bişey
Eyvallah 🌸
Her birey farklıdır ve dolayısıyla ideal kavramı kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
Niye bu soruda bişey var herkes aşık olmak ve karşısındakininde ona aşık olmasını ister dimi soruyu buna göre değerlendir
Herkesin ideal anlayışı farklıdır
Mutlu etsin yeter
Basta ben ideal biri değilim sjsjsnsjsj
Kimse değil zaten olamazda
Saçma kalıplar işte insan aklına sokulmuş ideal hayvanmıyız biz eşyamıyız ya da idealimiz olsun
Benim gibi olmalı azıcık göbekli
Bi söz var dışı güzele 40 günde doyulur huyu güzele doyum olmaz diye bilgin olsun
Benim huyum da güzel canım
O zaman göbişinden değil huyundan bahset dış görünüş önemli bişey olsa bunca kız kekolar diye adlandırdığımız tiplerle çıkmaz dimi
Senin gibi düşünen kız çok az biliyor musun
Ben bu soruyla kadınları nasıl anladığınızı öğreniyorum sen mesala dış görünüşe önem veren birisin anladığım kadarıyla ama aşık olduğunda ne kadar çirkin olduğunu göremezsin o sana mükemmel gelir yani öyle olmalı belki şişman belkide çok zayıf olcak ama gözünde dünyanın en güzel kadını gibi gelir aşk bu karşındaki kadın içinde aynı bunlar göbeklisin göbeksizsin zayıfsın bunlar boş ki o senden başka adamı görmez çünkü sadece sen varsın aşk bu
Ben hiçbir zaman dış görünüşü önemsemedim
Bilmiyorum tanımıyorum seni ama hani bu göbekli erkek mantığından gidince öyle anladım
Yok ya genelde kızlar öyle fit vücut lu insanları seviyorlar ya ben de üstüne basa basa belirtim dedim
Hayır benim sevgilim de göbekli ve çok ponçik kızlar göbekli erkekleri daha hoş bulurlar kaslı sevenlerde vardır ama göbeklilerin yeri de başka
Canımsın ya teşekkür ederim düşüncen için
Rica ederim ☺️
😘😘
Orta tip orta vücut karakterli oluş yeter
ideal erkek gibi olmalı
İdeal yakışıklı karizmatik vs erkek= PARA
Adam olmali
O zaten yoksa yanından geçme malum az rastlanan bi tür oldu artık
Güzel.
Buldunmu peki
Ben bana ait olanı ömrümü geçirceğim adamı buldum1 yıl önce buldum zaten
Peki neyi öğrenmek istiyorsun hayatım sor soyliyim
Erkek kafası benim merak ettiğim biliyormusun hiç biriniz gerçekten sizi sevcek birileri olduğuna inanmıyorsunuz bu üzücü
Ama daha üzücü olan aranızda gerçek bişey yaşamış olan tek bir kişi yok
Yoo öyle değil aslında hep aldatilmaktan oluyor bu kafalar biliyor musun
Yok herkes aldatmaktan değil güvensizlik kendinize o kadar güvensizsiniz ki belli kriterlere sığdurıyorsunuz kadını niye çünkü kontrol edebilsin
Yawrum bu herkes. İcin aynı değil ama kişiye Gore değişir
Sana öylesi denk gelmiş sanirim
Bana mükemmel olanı denk geldi ama işte gördüğüm bu durum bu gerçekten olmayan dizilerdeki ya da ailenizin sizin aklınıza soktuğu düşünceler çoğunun ki öyle kendi fikriniz yok kendinize ait bi gerçek yok ortada aşk diyorum nasıl bi kadına aşık olursun kriterlerini söylüyor ağzı gözü düzgün şöyle böyle huyu suyu şöyle olsun ulan kendi kalıbına aşık olmak ya bu aşk da değil gerçi ya saçma sapan bişey kendi ni garatiye almak resmen
Hayatım inanki yaniliyorsun bu konuda bir erkek sevdimi öyle severki kadınını
Onun için yapamayacağı birşey yoktur
Mükemmel olsaydı sana burda bu soruyu sorma fırsatı vermezdi o bence
Öyle ama korku var söylemeye bile korkuyorsunuz çekiniyorsunuz sevebilirisn ama şu an cevabı olmayan bir soruya yanıt arıyorsunuz
İşte gerçeği göremicek kadarr körsünüz ya da kılıbık gibi lakaplardan çekiniyor bilmiyprum
Ama ideal erkek de ideal kadında yok öyle bişey malesef sen ve duyguların var gerçek olan affilli sözler filen yok yani
Asla kormam ben kadim
Biz niye korkalim siz yeteri kadar güven verseniz
:))
Seni hayal kırıklığına uğraşmışlar
Gel seni iyi edeyim ben hatun
Ağzını topla gereksiz hatunununa başlatma 1 senelik mükemmel ilişkim var benim hayatımda çok yolunda ayeıyetten sen beni mutlu edebilecek kapasiteye sahip biri değilsin anlamışsındır umarım
Bence sen kendini biraz begenmissin okadar yüksek uçma
Ayrıca benim. konuşma tarsim öyle
Kendini çok bisey sanma ekle istersen beni gor neye benziyorum
Hmm neye benziyorsun hiç bişeye benzemiyorsun niye biliyormusun benim için hiç bir önemi olmayan birisin tip filen benim umrumda olmaz karakteri görürüm ben onada en fazla saygı duyarım konuşam tarzına da dikkat et tamam mı çünkü rahatsız edici
Neden rahatsız ediyor seni bir kadına hatun demek
Ben gayet seviyeliyim sen merak etme bir kadını rahatsız edecek kadar alçak da degilim
Hatun senin ağzına yakışmadı bide bana hitap olarak kullanılınca şey durdu iğrenç yazmazsan sevinirim
Yazmam boyle soyliyebilirdin en başta da degilmi
Hadi yoluna isabet olur
Yoluna bakalim
Benim gibi olmalı😎
Anlat bakalım sen nasılsın niye bi kadın seni sevsin
Kişiden kişiye değişir
Şuana kadar en mantıklı yorum
Mesela ben
Seni ideal erkek yapan özellikşerin neler sence
Niteliksiz bir insanım ben
Pardon soruyu yanlış okumuşum ego kasamam bu sorudan sonra
Kıyamam 😂
Sksmsosmsosmdodkd
Ben bilmiyorum.
Yaşayanda bilmez tarifi yok çünkü kalbin bir anda onun olmuş ve sen ne zaman kaptırdığını veya ona nasıl tutulduğunu anlamazsın
İdeal erkek de ideal kadında yok
Zengin
Allah allah senin düşüncelerin sanki bunlar ve herkes için doğru değil bazıları umursamıyor böyle şeyleri haberin olsun
Jason statham
Yakışıklı ve fit
Dolarla maaş almalı.
Benim gibi olmalı
Yaz kızım...
olmamalı
Senin tercihin
Bana benzer
sevgilim gibi
Benim gibi dkdkd
nasıl olmalı?
Diyorsun ki ben boyumu da uzatabilirim birden birede kas yaparım ne biliyim dış görünüşüm olsun param fiken olsun her an olur istediğim herşeyi yaparım ben nolcak ki diyprsan buyur o kalıplara sok kendini öyle olmayı dene kendin olmak varken senin karakterin dış görünüşün kimsede yok kimsede olmayan asıl mükemmel olan dururken saçma sapan kalıpara girmeye ne meraklısınız ya
Bu soru var ya kemdine hakaret senin senden bir tane daha yok tamam mı değersizleştirme onu saçma sapan şeylerle
tabikii herkes kendine göre idealdir herkes kendine özeldir ama ben davranış olarak kasdettim kişilik özellikleri vs?