Bir erkek nasıl olmalı sizce 3 kelimeyle tarif edin? karakter analizide dahil
Cevabın nedir?
önce erkek adam olmalı madde halinde sıralamak gerekirse her önüne gelen kıza bakmamalı artı ona bakanlara da pas vermemeli kısacası karşı taraftan istediğimizi kendimizde yapmalı
-yemek yapmasını bilmeli (üniv öğrencileri hep tariflerden yola çıkarlar)
-fit olmalı
-dinini sevmeli
-ne maço ne de kılıbık olmamalı
-kendine ait stili olmalı
-küçük hareketleri bilmeli mesela sevgilisinin kalbine giden küçük damarcıkları bilmeli
-biraz hırsız olmalı mesela şöyle karşısındakinin kalbini çalmalı
-özgür olsun10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zeki yazanları hiç anlamıyorum.oraya zeki yazmak zaten başlı başına zekice değil.Erkek niye zeki olmak zorunda olsunki.zeka Allah vergisi,Allah'ın takdiri olan bişeydir.Allah zeka nasip etmemiş diye erkek olmayacak mı?Önemli olan karakterdir.Kişiliksiz erkek aptal olsun daha iyi çevreye daha az zararı dokunur en azından
21 Yorumla- +1 yıl
katılıyorm kardeşim çok saçma bir cewap
+1 yılbence erkeğin ilk önce durusu dikkat ceker daha sonrada gözleri anlamlı bakmalı . erkek dediğin ağırbaslı olmalı nerde nasıl davranılacağını nasıl konuşulması gerektiğini bilmeli sempatik olmalı güldürmeli karsındakini birazda utangac olmalı her kızla konuşmamalı kızlarla yakın olmamalı tabiki kız arkadasları olmalı ama malum simdilerde arkadaslar mı sevgililer mi belli olmuyor arkadaslığın bile.. yani harbi olmalı daha ne olsun :)))
42 Yorumla- +1 yıl
tesekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı. Atletik vücutlu, sadık,espirili
03 Yorumla- +1 yıl
:D atletik aç biraz daha
- +1 yıl
:D:D anladımm teşekkür
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
11Cevap
+1 yılBelki benim gibi dusunmeyebilir cogu insan ama bence bir erkek her an espri yapmamali. Ciddi olmali belki veya yasinin olgunlugunu tasimali. Boyle her konuyu espriyr vuran kisi isterse dunyanin en yakisiklisi olsun o cocuksu bir hareketindr gozuden tamamen dusuyor. Cok yakisikli erkeklerden teklif aldim ama olgun olmdigi icin potansiyel olarak sevgili olayindan soguttular. Yani tabiki insan kendine bakmali ama ilk olarak icinden baslamali diye dusunuyorum. Gercekten erkek gibi erkek oldugu surece tipin hicbir onemi yok benim icin.
13 Yorumla- +1 yıl
21 yasimdayi
- +1 yıl
Bilmem ki biraz dengesiz biriyim ama uç numara sac kirli sakal cok karizmatik duruyor diye dusunuyorum.
- +1 yıl
Ben degil diger insanlar bulur
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziksel özellikleri bakımından;
''Kaşı şöyle olmalı, gözü şöyle olmalı'' vs. ne dersek boş, sipariş veremiyoruz ki sonuçta.
Ve kişi de fiziksel görünüşünü kendi belirleyemiyor, öyle bir şansı yok;''takdir-i ilahi''.
Ama karakter/kişilik bakımından
Erkek dediğin;
Nerede nasıl hareket edeceğinin bilincinde olmalıdır.
Sorumluluklarının farkında olmalıdır ve sorumluluklarını elinden geldiğince yerine getirmelidir.
Sözünün eri olmalıdır, yalan söylememelidir.
Karşılaştığı zorluklar karşısında hemen çaresizliğe kapılıp pes etmemelidir, mücadeleci olmalıdır.
Sıcakkanlı, sempatik ve güleryüzlü olmalıdır. Gülüşüyle insanların içini ısıtabilmelidir.
Şayet birini seviyorsa da açıkça, mertçe bunu sevdiğine söyleyebilmelidir, sevgisine sahip çıkabilmelidir.
Ve son olarak iyi bir aile babası olabilmelidir.04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yıl19...
Cevap sahibi+1 yılBunun yaşla bir alakası yok ki :))
- +1 yıl
E yani yaşla bir ilgisi olamaz ama çalışmaya başlasa yakın bir zamanda istedigi hedefe ulaşabilir sanirim
+1 yılErkek dedigimiz
-kendi çizgisinde bir yaşamı olmalı
-fiziki özellikleri kendine has olmalı->dogal olmalı
-yeri gelince bir aile olmalı
-anlayışlı olmalı herşeyden önce empati kurabilmeli
-bir ayrıcalıgı olmalı kendi ekseninde tüm erkeklerden ayrılan bir yönü
-yalaka olmamalı
sizin kızlar için olmasını istediginiz tüm özellikler aynı şekilde erkeklerdede olmalı kural basit her zaman için zor çekici gelir herkesten ayrılan bir nokta olmalı mesele karakterde bitmektedir.15 Yorumla- +1 yıl
Ancak bir yerde önemde kazanır buda karakterin dışa vurdugu andır.
Fizikte bir yere kadar. - +1 yıl
Olgun ya da ergenlere göre hayata bakış açısı farklıdır bunumu kastediyorsunuz?
- +1 yıl
Kanatimce olgun, sert bir yönüylede neşeli bir kişilige sahibimdir.
- +1 yıl
Kisa ve öz yorum olmuş , ;)
+1 yılErkek dedidgn zeki olmali katilyrm cunku erkek herzaman kizdan ustun gorunmeli. Zekide olmak matematuk isidir. Mesala 15_16 yasinda bir erkek hayaatta futbolcu olamaz neden cunku akillari kapa sitelerine gore ancak23_24yaslarina geldigin futbolcu olur beyin gelisyor zeki olmak icin insan fiziksel olarak degismesi lazim hormnlar gelistikce insanlarin hayatta bakis acisida degisicek
00 YorumlaHacı. Ben resim cizerim sarki söylerim saz calarim şiir söz hikaye yazarim. Yakisikli oldugumuda soyluyorlar. Duygusal romantigimdir sekste hircinimdir. Bu kiriterlerde olmama ragmen bulamadim kızlar kiriterlere bakmiyorlar. Bu arada taliplerimide beklerim.:))
00 Yorumla
+1 yılBazi hemcinslerim fizik ve tipin bazi kavramlar karsisinda onemsiz oldugunu soylemis kesinlikle katilmiyorum bircogu erkekte yuz ve fizik guzelligi ariyor. İci ne kadar duzgunse bile giyim ve tip kesinlikle onemli
11 Yorumla- +1 yıl
Eger kasliysaniz kendi hemcinslerinizden bir adim one gecersiniz ama degilsenizde bisey kaybetmezsiniz. Tabi bunlar benim goruslerim.
+1 yılKadın bir kemansa, erkek dediğin
yay olmalı, ona ses vermeli
köprü olmalı, ona destek olmalı
kulak olmalı, onun her telini ahenge getirmeli
anlayacağın, erkek dediğin kadından bir parça olmalı12 Yorumla- +1 yıl
Offfffff
- +1 yıl
ne gızım ne? :) erkek dediğin kodumu oturmalı, maço olmalı, aldatmalı mı yazaydım yani :p
şarap ister misin? yeni aldım.
+1 yılÇok yakışıklı ve kaslı.
36.media.tumblr.com/.../...9L0941rui5hho1_1280.jpg10 Yorumla
+1 yıl182 üstü olması bide akıllı, zeki, kültürlü, empati yeteneği olan ve beni güldürebilecek birisi olmasını isterim.
16 Yorumla- +1 yıl
boyum 178 yanımda kısa olması güzel gözükür mü sence
- +1 yıl
hiç gerek yok hatta olmaması daha iyi bence
- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
beni başkaları beğensin ben değil kendini güzel bulanları itici buluyorum, başkalarının seni beğendiği kadar güzel olunur, güzel olduğuna en son karar verecek kişi insanın kendisidir bence.
- +1 yıl
Ya bu tamamen m4l la sen erkek almayami geldin buraya
herşeyden önce adam olmalı, karakterli ve onurlu olmalı, sevdiğini gerçekten yürekten sevmeli bacaktan değil, ve gönlünde sadece bir sevgili olmalı
00 YorumlaAğır başlı ve sahiplenecek. Yüreği iyi olduktan sonra yüzün bir anlamı kalmıyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Para olmalı paraaaaaaaaaaaaa :D
Ya ben burada şöyle şöyle olsun der yine malın tekine bakarım. Ama tip önemli.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıltip elbette önemli fakat bir derece. o adamın karakteriyle huylarıyla görüşleriyle yaşayacağım ben, anlaşamadığım bir insanın tipinin büyüsü kalmaz bir zaman sonra
08 Yorumla- +1 yıl
beyaz tenli kumral vs vs sayarım bir çok şey şimdi ama gerçekten aşık olunduğu zaman hiç birinin zerre kadar önemi kalmıyor bir bakıyorsun asla olmaz dediğin her şeklide esmer ve kara kaş kara göz bir varlık :)) kısacası hesap kitap tutmaz bu işler
- +1 yıl
elbette
- +1 yıl
18 18 18
- +1 yıl
öncelikle soruş sebebini öğrenebilir miyim? :)
- +1 yıl
:)) çevrem güzel olduğumdan bahseder, kırım göçmeniyim tahmin edebilirsin bence
- +1 yıl
hayır sapsarıyım :D
- +1 yıl
istemeye mi geleceksin paratoner bey :D
- +1 yıl
yalnız kalbinizde biri var mı diye sormayı unuttunuz :)
sempatik , güleryüzlü, yeri geldiğinde ciddi , biraz kıskanç , Sadık , dürüst , üçgen vücutlu , kaslı , esmer , boylu pozlu , mavi gözlü , beyaz tenli , ahlaklı hepsini saydım herhalde :)
11 Yorumla
+1 yılYani kişisel bakımına dikkat eden 1.80 boylarda uzun saçlı sevimli sevdiğine sahip çıkan üstüne başına dikkat eden giydiği elbiselerle cool olan ama egolu olmayan biri Güzel ve üstünüze oturan elbiseler için
00 Yorumlamesela euromoda ya girip gözlük takıp resim çektirmemeli.
01 Yorumla- +1 yıl
euro moda derken?:)
Sapyoseksüel biriyim o yüzden. ZEKİ OLGUN LAİK
10 YorumlaZeki
Seksi
Eğlenceli312 Yorumla- +1 yıl
2 secenek daha ekle boy olsun , zengin olsun.
- +1 yıl
karakterini çözdüm teşekkür yorum için:)
- +1 yıl
en azından tahmin edilebilir:)
- +1 yıl
eğlenmeyi sosyal bir insan olduğunu çıkardım:D dış görünüşe önem veriyosun birde
- +1 yıl
herkes öyle sölüo ama uygulamada öyle olmuo
- +1 yıl
Her zaman İlk tanışma DIŞ GORUNUŞTUR. sonra zeka, kültür , espri , eglence gelir. Bunlar gerçek hayat içindir.
konuşmasını bilmeli kültürlü olmalı
00 Yorumla
+1 yılDürüst -samimi -esprili
00 Yorumla
+1 yılEğitimli , kültürlü olmalı.
00 YorumlaDürüst,Cesur,hakkaniyetli
01 YorumlaGeniş omuzlu kalıplı olmalı :)
15 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Delikanlı
Adam
Sadakat00 Yorumla
+1 yılYakışıklı, çekici, deli
211 Yorumla- +1 yıl
illa yakışıklımı olması gerekiyo 28 yaşında evlendin diyelim 10 sene snra yakışıklılık filan kalmıyo:D
- +1 yıl
İlla yakışıklı olması gerekiyor. Değilse ölüdür gözümde yaşamasın boşver.
- +1 yıl
çok saçma bir düşünce karakter olmadığı sürece onun yakışıklı olması senn gözünde bir hiç olacaktır:))
- +1 yıl
Karakter aramıyorum. Sadece tipe ve çekici olup olmadığına bakıyorum. Zaten %99unuzun default modu aynı.
- +1 yıl
kendine çok güveniyosn bunu burda değil gerçek hayattada görmek isterdim:) :) hoşuma gitti
- +1 yıl
Artıladım. Herkes bu kız gibi düşünse 500 sene içerisinde dünyada çirkin insan kalmaz.
- +1 yıl
@Soran: Kendime güveniyorum doğrudur. Sen kızların tipe değil, karaktere bakarım demelerine inanma.
@çdb: Herkes benim gibi düşünse dünya daha yaşanır olurdu ya neyse. - +1 yıl
Ben daha bunları bulamıyorum. Fazlasında gözüm yok.
- +1 yıl
Six pack nımnımnım bayılırız.
samimi-güvenilir-eğlenceli
00 Yorumlakibar iyi kalpli ve güvenilir
00 Yorumla
+1 yıl(adam gibi adam ) olmalı
00 YorumlaGüven
Özveri
Tecrübe.02 Yorumla- +1 yıl
TŞKLER:)
sadık
güvenilir
ve anlayışlı olmalı02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler merve hanım:)
Dürüst,güvenilir,zeki
01 Yorumla- +1 yıl
zeki ama neye göre zeki:)?
Gizli Üye(30-35)+1 yılpolis ya da asker olmalı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. insan olsun yeterli (3 kelime)
00 Yorumla
+1 yılözü sözü bir, dengeli ve anlayışlı.
00 Yorumla
+1 yıltip de önemli gerisi de :D
09 Yorumla- +1 yıl
yani, biraz
- +1 yıl
1.85 iyidir
- +1 yıl
170 civarı
- +1 yıl
tabi, elhamdulillah :D
- +1 yıl
şişkoyum :DASDSADFS
- +1 yıl
nede soruyorsunuz bunları? :D
- +1 yıl
hayır izmirli oldugumu nereden çıkardınız? sorulara da yazıyorum, siirtliyim ben :D
- +1 yıl
sorry :D
- +1 yıl
öyle :D
+1 yılDış görünüs her zaman önemli
00 YorumlaAhlaklı, dürüst, güvenilir.
00 Yorumla
+1 yılguvenilir, sadik., akilli
00 Yorumla
+1 yılben kendımı beğenmıyorum
00 YorumlaElbette önemli
00 Yorumlaefendi olmalı :)
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi olmalı .
01 Yorumla- +1 yıl
işte adamın tanımını yap aç biraz:)
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri